# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Terim'e resmi teklif yapıldı!

başka zaman olsa ben de terim i istemezdim ama bu noktada kesinlikle en doğru tercih fatih terimdir... takımı ülkeyi kulübü en yakından tanıyan ve en kısa sürede başarıyı getirebilecek kişi terimdir.... başka hiç kimse düşünülmemelidir

Daha ne gördün ki yahu?İlk ön elemesini oynuyor bizim takımla.Sanki 2-3 senedir takımın başında adam.10 maçla sistem oturtamazsın milli takıma.Ama ille de görmek istiyorum dersen Avustralya'ya,Rusya'ya,Chelsea'ye oynattığı futbolu izle.

Azerbaycan'a yenilen her kimse, dandiktir. İstediği kadar rotasyon bilmem ne yapsın.

Kaos futbolu stayla'ya devam o zaman. Türkü baba da şeyine göre takılır yine. Zeka özürlü Hakan-Barış-Sarp üçlüsünü saymıyorum bile. Ya ben bi başarı gelecekse de bu adamlarla gelmesini istemiyorum. Maksimum verim falan da istemiyorum. Topa bomba muamelesi yapmayan bi kaç yerli alsınlar. Yabancı olarakta 3-4 kaliteli adam alırsın git istediğin hocayı getir dünyada kıyamet kopmuş bi Terim-Lucescu kalmış he.

Daha ne gördün ki yahu?İlk ön elemesini oynuyor bizim takımla.Sanki 2-3 senedir takımın başında adam.10 maçla sistem oturtamazsın milli takıma.Ama ille de görmek istiyorum dersen Avustralya'ya,Rusya'ya,Chelsea'ye oynattığı futbolu izle.

Rusyadaki,chealseadeki kadroyu Fatih Terime verildi mi?Fatih Terimin elindeki milli kadro şu anki milli kadrodan çok daha kötüydü ve daha iyi futbol oynatıyodu

Peki söyler misin, bizim bu sabırsız, anlık yaşayan insanların arasında sence hangi yabancı veya yerli hoca başarılı olur?

İnsanlarımızın keyfi,sabrı yüzünden bok gibi futbol izleyeceğiz yani.Elin kıytırık takımlarına filan eleneceğiz.Güzelmiş,bahanemiz de hazır.Schalke kapmadan önce Rangnick'i çok istediğimi yazmıştım.Van Gaal olur,Schaaf olur bir şekilde ikna edersin Bilic olur.Biz bozuk plak gibi takılı kalmışız,ya Terim ya Lucescu ya Gerets ya Hagi...Bu döngü can sıkıcı bir hal almaya başladı artık.

Rusyadaki,chealseadeki kadroyu Fatih Terime verildi mi?Fatih Terimin elindeki milli kadro şu anki milli kadrodan çok daha kötüydü ve daha iyi futbol oynatıyodu

Ben de onu diyorum işte.Rusya'yı Chelsea'yi Terim gibi hocalara bırakmazlar.Hiddink'in büyüklüğü buradadır.Fatih Terim iyi futbol filan oynatmadı hiçbirzaman milli takıma.Israr ediyorsan senin iyi futboldan anladığınla benim anladığım şey farklı.

Ben de onu diyorum işte.Rusya'yı Chelsea'yi Terim gibi hocalara bırakmazlar.Hiddink'in büyüklüğü buradadır.Fatih Terim iyi futbol filan oynatmadı hiçbirzaman milli takıma.Israr ediyorsan senin iyi futboldan anladığınla benim anladığım şey farklı.

Hiddink çok mu iyi oynatıyo?Ayrıca fatih terim hangi iyi kadroya kötü futbol oynattı?Sen alırsın selçuğu,hamiti,drogbayı,cambiassoyu eğer başarılı olamazsa o zaman dersin Fatih hoca işi bilmiyo diye.

Azerbaycan'a yenilen her kimse, dandiktir. İstediği kadar rotasyon bilmem ne yapsın.

Malta'nın tesisatçı-manav karması takımıyla zar zor berabere kalan herkimse de dandiktir o zaman.Dandiğin en önde gidenidir hatta.Tek mağlubiyetle Hiddink'in hocalığını sorgulayacaksanız zaten futbol filan tartışmayalım.:)

Terim ile Hiddink arasında tercih yap deseler düşünmeden Terim derim.Milanı ninem çalıştırmıştı zamanında zaten.İyi futbol oynatmadı Milli takıma yarı finale fifa başkanı çıkardı bizi torpille hey allahım.

Deschamp iyi giderdi ama yerli olacaksa Terim olmalıdır kesinlikle.Ünal Aysal yıldız futbolcu gelecek diyor ve Avcı yıldız futbolcularla anlaşamaz daha çırak sayılır bence..BJK Havutçuyla sözleşme imzaladı eğer Forlan gelirse Quaresma-Guti-Simao-Forlan felan takmaz Havutçuyu söyliyim size

Özelliklede 2008 elemelerinde Rusyanin basindayken tüm dünyaya iste futbol böyle oynanir dedirten adamdir Hiddink,zaten ondan sonra rusya futboluda düsüse gecti...

Ne oluyor kardeşler. Şİmdi de hem Terim'e sallıyorsunuz hem Hiddink'e. Bir sakin bir soluklanın.

İnşallah kabul eder. İmparator'u tekrar takımın başında görmeyi çok isterim.

Hiddink çok mu iyi oynatıyo?Ayrıca fatih terim hangi iyi kadroya kötü futbol oynattı?Sen alırsın selçuğu,hamiti,drogbayı,cambiassoyu eğer başarılı olamazsa o zaman dersin Fatih hoca işi bilmiyo diye.

Hiddink çok iyi oynatmıyooooo tabi şuan.Ama adamın ilk ön elemesi daha.Biraz zaman vermemiz lazım 10 resmi maça çıkmadı daha adam.Terim'i savunmak için Hiddink'i filan atmayın öne.Kimin ne olduğu,kalitesi filan belli.Boşa tartışıyoruz burada.Terim'in hocalık yapacağı takımdan bir cacık olmayacağını düşünüyorum,bu kadar.Fazla uzatmaya gerek yok.

Bu dandirik ligde olur tabi.Çünkü burada futbol oynanmıyor.Ama sonra Avrupa'ya gittiğinde bu adamlarla Leverkusen gibi bir takım çıkar seni şamaroğlanına çevirir 2008'de olduğu gibi.:asd:

ayni sey fb deki alex emre gibi sisirilenler gibi.avrupada paok,youngboys gelir tokatlar gider böyle :)

Bu sefer kabul edeceğini düşünüyorum.Hayırlı olsun. .)

Hiddink çok iyi oynatmıyooooo tabi şuan.Ama adamın ilk ön elemesi daha.Biraz zaman vermemiz lazım 10 resmi maça çıkmadı daha adam.Terim'i savunmak için Hiddink'i filan atmayın öne.Kimin ne olduğu,kalitesi filan belli.Boşa tartışıyoruz burada.Terim'in hocalık yapacağı takımdan bir cacık olmayacağını düşünüyorum,bu kadar.Fazla uzatmaya gerek yok.

Sen de Hiddink'i övecem diye Fatih Terim'i yerin dibine sokuyorsun İnan bilmem farkında mısın yani.

Malta'nın tesisatçı-manav karması takımıyla zar zor berabere kalan herkimse de dandiktir o zaman.Dandiğin en önde gidenidir hatta.Tek mağlubiyetle Hiddink'in hocalığını sorgulayacaksanız zaten futbol filan tartışmayalım.:)

aferin iNaN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt