# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | 3. Fatih Terim Dönemi başlıyor!

Hoşgeldin İmparator FATİH TERİM!

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Resmi Teklif Yapıldı

şartları iyi yani o şartlar olursa başarı gelir ama ilk yıl gelmez bence takımın oturma süreci önemli

Merve Terim twitterdan ne yazmis arkadaslar kacirdim orayi??

Gecis donemi yasayan bizler icin en ideal teknik direktordur su anda Fatih Terim. Eger yerine diyelim Van Gaal'i getirsek, Terim herhangi bir kulup calistirmadan oylece orada dursa butun sezon, alinacak ilk, ust uste iki maglubiyette ortalik yangin yerine doner, basin da taraftar da Unal Aysal'indan girer, Bulent Tulun'undan cikar neden Terim'i getirmediniz diye. Bi de yok Sarp kalir yok bilemem kim kalir diyenlere de hayret ediyorum; hadi diyelim bu kadar habersiz taraftarin tepkisinden yeni yonetime gelenler. Arena'daki daha ilk macta bu oyuncularin ayagina top geldiginde nasil bir tepki ile karsilasirlar biliyor musunuz? Bizim taraftarimiz isterse cok iyi tpki koymayi bilen bir taraftardir (karabuk macindaki Istifa protestosunu hatirlayin hem de sadece yari yariya dolu bir stat ile) Islik, yeri geldiginde cok etkili bir mesay verme silahidir arkadaslar; Fatih Terim de o mesajlari alacak kadar da zekidir, Unal Aysal da, Bulent Tulun da. Yeni stadimizin adinda bosuna 'Arena' sozcugu gecmiyor ne de olsa!

Günü kurtarmak değil, geleceği kazanmak adına.. Sabretmeyi bilmek adına. Değerlerimize sahip çıkmak adına. Bir günde kral olmadık, bir günde tahttan inmeyiz...

Fatih hoca gelirse, Tugay'a ne olacak acaba? Insallah yollamazlar.

Osman Tanburacı ne zaman yorumlayacak bu işi :asd:

news_manset_resim_a1_terim_arda.jpg

Ve 3. Fatih Terim Dönemi başlıyor! Galatasaray'ın yeni başkanı Ünal Aysal ünlü teknik adamla prensip anlaşmasına vardı. Ayrıntılar Pazartesi Gecesi Futbolu'nda...

Ligtv.com.tr - Haber - Ve İmparator dönüyor!

...

imza..

O gelirse takımı bırakıyorum, şu geldi askıya aldım, bu geldi ben gittim. Vay anasını yav.. Abicim zaten tuttuğunuz hataymış.

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağladı

Hayırlı olsun. Uzak kaldık gelişmelerden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt