# Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Resmi Teklif Yapıldı

Kaç senedir orta açmayı öğrenebilse Sabriye laf söylettirmemde bi insan 10senedir bi orta açmayı öğrenemez mi ya.

Açsa kime açacak Barosa mı Barosa orta açsan ne olur açmasan ne olur.Sabri arkaya orta açıyor orada adam olmayınca Sabri kötü yere attı deniliyor asıl suç oraya gitmeyen sol sağ açıkta.Sabri orta açtığında Arda çizgide Kazım öteki çizgide Baros'un zaten kafa hakimiyeti 10 üzerinden 1 falan.Bazen iğrençte ortalar açıyor ama ortayı açtığında ceza sahasının içinde 1 kişi oluyor ;)

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Prensip Anlaşma Sağlandı

Hayırlı olsun lan daha yeni görüyorum. :( 260 sayfa da yorum yapılmış. Bir arkadaş çıkıp gelişmelerden bahsederse çok memnun olurum.

haklsinda bu sabri iyi sagbek demek degill

son macta yedigi calimlardan haberi olmayanlar var

herzaman ayni

sabri ve servete 105 kiloluk 33 yasindaki halimle yuruyerek calim atarim

ayrica sabriinin 2 senedir hic ama hic birsey yapmadigini unutmayin

sakatlik sorunlarida cabasi

Son 2 sene demiyelim de son 1 sene de kim napti ki be abi ? Sabri benim yekta ile vazgecmicegim yerliler arasindandir su takimda bi de yoklukta gideri olan Çağlar. He bi de yedek Ufuk.

Bi onceki arkadasin saydigi gidecekler listesine katiliyorum ustune daha iyisi alinirsa barosu da ekliyorum.

Cok sevdigim barostan bu sene tiksinir oldum, ayni sekilde Kewell dan da Neill dan da.Son seneleri baz alcaksak nerde o ilk geldigindeki Baros? Nerde o kewell nerde o neill ? Kewell üstattir ama..

Oynamiyor adamlar artik oynamicaklarsa gitsinler, Galatasaray oturup para alcagin bi yer olmasin artik.

arda gitmesin lan! fatih hoca oynatıyor onu. tırsıyor fatih hocadan. 2008 de nasıl oynadıı da orta da

Büyüka: "Fatih Terim kesin olarak Galatasaray'da."

valla ben sevindim işin açıkçası,geçmişe takılı kalmayalım bize yerli ve bizi tanıyan biri lazımdı,ünal aysal ve yeni ekipde terimde heyecanlı şimdi,bizede destek vermek düer yargılamak değil.işin güzel tarafı 4 büyükler yerli hoca ile yeni sezona girecek,türk futbolu açısındanda bu güzel bir olay,sanırım yönetimde bunu gördüğü için yabancı olayına karşı çıktı,bencede doğru bir hamle idi.

terim hayırlı olsun,umarım 2000 ruhunu tekrar oluşturabiliriz,bu sefer floryada albayrakda olacak bütün bu olumlu şartlar bence ilerisi için umut veriyor bana..

Cevap: # Fatih Terim | Teknik Direktör Adayı | Resmi Teklif Yapıldı

Açsa kime açacak Barosa mı Barosa orta açsan ne olur açmasan ne olur.Sabri arkaya orta açıyor orada adam olmayınca Sabri kötü yere attı deniliyor asıl suç oraya gitmeyen sol sağ açıkta.Sabri orta açtığında Arda çizgide Kazım öteki çizgide Baros'un zaten kafa hakimiyeti 10 üzerinden 1 falan.Bazen iğrençte ortalar açıyor ama ortayı açtığında ceza sahasının içinde 1 kişi oluyor ;)

Sabri orta açamayan 2. sınıf bir futbolcudur.

Son 2 sene demiyelim de son 1 sene de kim napti ki be abi ? Sabri benim yekta ile vazgecmicegim yerliler arasindandir su takimda bi de yoklukta gideri olan Çağlar. He bi de yedek Ufuk.

Bi onceki arkadasin saydigi gidecekler listesine katiliyorum ustune daha iyisi alinirsa barosu da ekliyorum.

Cok sevdigim barostan bu sene tiksinir oldum, ayni sekilde Kewell dan da Neill dan da.Son seneleri baz alcaksak nerde o ilk geldigindeki Baros? Nerde o kewell nerde o neill ? Kewell üstattir ama..

Oynamiyor adamlar artik oynamicaklarsa gitsinler, Galatasaray oturup para alcagin bi yer olmasin artik.

sabriyi bende yollamam

ama bu onu iyi bir sag bek yapmiyor

benim gozumde sag acik yedegi bir arkadas kendisi:)

bek olmakla alakasi yok

arkadaşlar twiiter hesabı olanlar fatih hocanın kızı olan merve terimin bloğuna bkaabilirlermi acaba? oda doğrulamış sanırım bu transferi birkaç yerde rast geldim..

f.t. için söz galatasaraysa gerisi teferruatdır dedi

Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte Sabri, Arda, Kazım... gibi oyunculardaki büyük değişimi herkes görecektir.

Cok mutluyum. Uzun zamandir en mutlu oldugum gündür bugün. Galatasaray benim herseyim ya. Fatih Terim de benim efsanem. Yuvana hosgeldin Grande Imparator. Sana o kadar güveniyorum ki. Direk 70´lik aldim :) Bugün benim günüm :)

harmanlama olur. tamamen yeni imkansız.......

Zaten yeni takımdan kastım Arda,Sabri,Yekta,Kazım,Çağlar,Baros,E.çolak gibileri kalacak.Diğerleri değişecek harman ancak bu kadar olur.Eğer harmandan kastın 4-5 yeni futbolcuysa başarı zor

sağ bekte sabri, ortada servet, sol bekte hakan balta olduğu sürece kimi alırsanız alın ortasahaya ve forvete bir arpa boyu kadar yol alamayız ha ne olur en fazla 3. olurz. bana servetli , hakan baltalı , sabri li kadro ile şampiyon olduk demeyin. o sene şampiyon oluruz bu sene böyle oluruz istikrar olmaz bu futbolcularla

Sansal Büyüka da simdi Fatih Terim Galatasaray´da dedi

sağ bekte sabri, ortada servet, sol bekte hakan balta olduğu sürece kimi alırsanız alın ortasahaya ve forvete bir arpa boyu kadar yol alamayız ha ne olur en fazla 3. olurz. bana servetli , hakan baltalı , sabri li kadro ile şampiyon olduk demeyin. o sene şampiyon oluruz bu sene böyle oluruz istikrar olmaz bu futbolcularla

Niye?

sabriyi bende yollamam

ama bu onu iyi bir sag bek yapmiyor

benim gozumde sag acik yedegi bir arkadas kendisi:)

bek olmakla alakasi yok

Dogrudur senin fikrin saygim var ama o degilde 1. Terim donemi degilde 2.Terim donemindeki gibi bi F.Terim gelirse vay halimize.

Ben en buyugum en kötü kadroyla bile sampiyon olurum egosuyla gider, sacma sapan transferler yaptirirsa ( bkz: 2. Fatih Terim Donemi) bizi Unal baskan bile kurtaramaz artik :)

sen servetler hakanın terim döneminde böyle oynayabileceğini mi sanıyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt