Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca yı uzun zamandır böyle heyecanlı görmedik.

Özlemişim :)

DYEP8GNW0AA4Uvd.jpg

Birçok arkadaş Feghouli değişikliğine takmış ama Hocanın topla ilişkisi iyi olan değil altıpasa top indiricek ve orada o toplara vurabilecek adamlara ihtiyacı vardı. Sinan'ın attığı golde Maicon'un defansı bozmasının etkiside var. Kaybedebilirdik ama kazanmak için her şeyi denemiş biri vardı sahanın kenarında. O yüzden saygıyı hakediyor hoca.

0:1 devre arasinda dedimki, "bu mac su an tamamen imparatorun elinde, baska biri olsa ceviremeyiz ama imparatorun olmasi bizim sansimiz"

yaniltmadin bizi imparator

1953'de dogup 69'da 16 yasinda adanademirsporda futbola baslayip 3 sene sonra 72 yilinda milli takima cagrilip 74 yilinda galatasaraya transfer olmakta ayri bir basaridir!

Sinan'i oyuna aldı diye baya kızdım.
Neyseki haklı çıktı.
Umarım yaptığı değişiklikler hep böyle fayda getirir.
Ancak şu donk ve selçuk'a bir çare bulmak lazım.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Foto Arena@fotottarena 10 sa.

Belhanda İle Sinan’ın kırbaçlı bir Sevinci var ya, Fatih hoca önce endişeli bakıyor, Balhanda niye yere yattı diye, sonra da fırça atıyor. Çok iyi ya :D

DYCktNIX0AAAU7e.jpg

DYCktM_WsAAF3X1.jpg

Hocammmmmmm :asd22::asd22:

Dunku maçı çok iyi analiz etmek lazım.. Aslında dunku maç takımın zaafiyetlerini bir kez daha gösterdiği bir maç oldu..

Çok basit goller yiyoruz.. Duran toplar, korner ve yan toplar surekli kalemizde tehlikeli oluyor ve genellikle de gol oluyor..

Attığımız kornerler çok kotu ve etkisiz.. 50 tane korner atıyoruz, netice yok..

Netice olarak, FT nin defans ve ofans anlamında tum takımı özel çalışmaya sokması lazım.. Kim, nerede, nasıl duracak bunların çalışılması lazım..

bana göre Ahmet Çalık değişikliği yanlıştı. Kimisi diyor ki; Bakın Maicon'u forvete attı,sonuç verdi. Halbuki Maicon'luk durum olmadı ki. Oraya geçtikten iki dakika sonra gol oldu ve biz o iki dakikada top şişirmedik bile.

Ahmet'i almadan da bu iş yapılabilirdi sonuçta. Linnes-Serdar-Naga ile üçlü oynayıp ileri atabilirdin. Neyse ki gol geldi de belki çok tartışılacak değişiklik konuşulmadı.

bana göre Ahmet Çalık değişikliği yanlıştı. Kimisi diyor ki; Bakın Maicon'u forvete attı,sonuç verdi. Halbuki Maicon'luk durum olmadı ki. Oraya geçtikten iki dakika sonra gol oldu ve biz o iki dakikada top şişirmedik bile.

Ahmet'i almadan da bu iş yapılabilirdi sonuçta. Linnes-Serdar-Naga ile üçlü oynayıp ileri atabilirdin. Neyse ki gol geldi de belki çok tartışılacak değişiklik konuşulmadı.

Degisikligi savunmuyorum yanlis olabilir tabi ki ama sinanin bos olmasinin sebeplerinden biri maiconu orda konyali birinin tutuyo olmasi onu da soylemek lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt