Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FB - 1Bu 4 maçtan 7 puan alacağız sanki..

Maicon'u son 10 dakika forvete alması müthiş bir hamle,golde Konya stoperi Maicon'u tutuyo kafayla atar diye ve Sinan bu boşlukta golü yazıyor
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
devrede 2 degisiklik yapmasi büyük is gercekten, türkiye liginde onu yapacak baska hoca yok suan. marianoyu cikarmasini bekliyordum da donk biraz sürpriz oldu hadi donku stopere cekip serdari cikarip fernandoyu falan alabilir diye düsündüm ama yapmadi.Feghouli - Ahmet Çalık değişikliğini dünyada yapabilecek hoca sayısı bir elin parmak sayısını geçmez bu yüzden Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür sadece A,B,C değil bir çok planı var öyle bir an olur ki bazen sistemlerin işe yaramadığı anda mantık aramaksızın bam bam bam oynuyoruz çünkü kaos futbolu çoğu zaman başarılı olur tabi oynamasını bilene...

Bende anlamadım.Sürekli Sinan'ı oyuna alıyordu sonunda planı tuttu. Bunun için bir 10 maç filan bekledik ama olsun müthiş td
fortnite sevinci mi lan bu
Kötü oyun vardı. Girilen pozisyonlar karşılıklı değerlendirilse 5-5 biterdi herhalde. İç sahada geriye gidiyoruz zor maçlar öncesi. Zaten kolay denen fikstürü de ilk yarıya göre 4 puan geride kapattık. Daha akıllı oyun lazım. Oyuncular birinci dakikadan itibaren gergindi.
Burda Terim niye kızdı acaba ?