Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYB497NX4AABrX0

Bu 4 maçtan 7 puan alacağız sanki..
FB - 1
TS - 3
BA - 3
BJK -1 diye hesapladım..
Şu ruhsuz fenere yenilirsek çok üzülürüm. kadro olarak da oyun olarak da fenerden iyiyiz. yalnız ben beşiktaşın kadro olarak ve tehlike olarak daha önde olduklarını düşünüyorum. inşallah yanılırım

Oyuna yaptığın müdahaleler için teşekkürler İmparator...Sinan'ı 85 yada 88 de oyuna alarak müdahale ettim diyen Tudora da selam olsun...

Feghouli - Ahmet Çalık değişikliğini dünyada yapabilecek hoca sayısı bir elin parmak sayısını geçmez bu yüzden Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür sadece A,B,C değil bir çok planı var öyle bir an olur ki bazen sistemlerin işe yaramadığı anda mantık aramaksızın bam bam bam oynuyoruz çünkü kaos futbolu çoğu zaman başarılı olur tabi oynamasını bilene...

Maicon'u son 10 dakika forvete alması müthiş bir hamle,golde Konya stoperi Maicon'u tutuyo kafayla atar diye ve Sinan bu boşlukta golü yazıyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki inanılmaz bir taktisyen değil ama STSL'de başka hiçbir hocanın yapamayacağı kadar cesur hamleler yaptı ...

Maicon'u son 10 dakika forvete alması müthiş bir hamle,golde Konya stoperi Maicon'u tutuyo kafayla atar diye ve Sinan bu boşlukta golü yazıyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuna Ahmet Çalık alınırken ilk anlayamamış sonra düşünürken aklıma bu gelmişti. Zira o dakikaya kadar Gomis'i neredeyse iki kişi tutuyordu. Maicon'u öne alıp ortalarda tehdit sayısını 2'ye çıkarıp başkalarına alan yaratabileceğini düşünmüştüm. Nitekim de öyle oldu. Tabii Sinan'ın vuruşu muazzam. O kadar açız ki yedekten birilerinin gelip katkı sağlamasına. Sinan şu ortamda çok kral bir adam olabilir biraz emek verse.

Feghouli - Ahmet Çalık değişikliğini dünyada yapabilecek hoca sayısı bir elin parmak sayısını geçmez bu yüzden Terim Türkiye'nin en iyi teknik direktörüdür sadece A,B,C değil bir çok planı var öyle bir an olur ki bazen sistemlerin işe yaramadığı anda mantık aramaksızın bam bam bam oynuyoruz çünkü kaos futbolu çoğu zaman başarılı olur tabi oynamasını bilene...
devrede 2 degisiklik yapmasi büyük is gercekten, türkiye liginde onu yapacak baska hoca yok suan. marianoyu cikarmasini bekliyordum da donk biraz sürpriz oldu hadi donku stopere cekip serdari cikarip fernandoyu falan alabilir diye düsündüm ama yapmadi.

son degisiklik icin epey beklemesine ragmen ne yapacagina karar veremedi, bir de bunu deneyelim dedi zira elde malzeme yokki yani ne yapacagiz? defanstaki adamlarin yani sira yedekte tolga yasin ve fernando vardi. e orta sahada zaten selcuk disinda adam kalmadi, tolgayi alsan selcuktan bir artisi yok, yasini koysan feghouli ve rodriguesin yapamadigi hangi isi yapacak, hadi selcugu alip yasini koysan belhanda tek ön libero oynayacak o hic olmaz. nagatomo da iyi oynuyo, linnes de yeni girdi zaten. artik son 5 dk ya herro ya merro dedi resmen. :hat:

Beyaz tv deki tetikçileri izliyorum.. önümüzdeki süreçte hoca üzerine inanılmaz algı operasyonları yapılacak..
Mayıs ayına kadar sonuçlar ne olursa olsun hocaya her zamankinden daha çok sahip çıkmalıyız!!

Hocam belhandaya neler diyor acaba. Bu akşam eline verseler parça parça edeceği o kadar belliydi ki :))

Kötü oyun vardı. Girilen pozisyonlar karşılıklı değerlendirilse 5-5 biterdi herhalde. İç sahada geriye gidiyoruz zor maçlar öncesi. Zaten kolay denen fikstürü de ilk yarıya göre 4 puan geride kapattık. Daha akıllı oyun lazım. Oyuncular birinci dakikadan itibaren gergindi.

Zaten Konyanın 6 şutu var Ömer. Ama kötü oynuyoruz. Göze hoş geliyor olabilir ama bir taktik olmadığı çok bariz. At Gomis'e.

Bir ara Abdurrahim Albayrak'a bağladı, nasıl heyecan yaptıysa yaka, bağır dağılmıştı... Helal olsun diyorum!

DYCKHUpXkAEABWq.jpg

gobüşünü yesin senin abdullah avcı,aykut ve çakma filozof şenol

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt