Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yine taktikleri konuşturmuş diyorlar, kitlemiş Fener'i çoğunlukla. Helal hocam, sen bizi YİNE, DEFALARCA YAPTIĞIN GİBİ ŞAMPİYON YAPACAKSIN.

Birbirimizi kandırmayalım gencolar. Maçı bizim gibi izledi sadece.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray ruhunu geri getirdigin için şükranlarimi sunuyorum güzel insan.

Ezilmemeyi özlemişiz....

Teşekkürler hocam takım ezilmedi şanssızlıklara rağmen puan duurmunda avantajlı olan biziz

Selcuk Donk Tolga gibi oyuncularla bu oyunu oynatmak buyuk basari, gelecek sezon Fernando'nun yanina iyi SUTLARI olan bir b2b aldirdin mi tamamdir.

Bu takimin kadiköy'de ezilmeden degilde ezerek oynamasini saglayan kisidir imparator

Seneye ndiaye gibi dinamik ama daha tekniği lazım bize.

Direnç hız ve teknik eksikliği var orta sahada

seviyoruz seni,daha iyi futbolcularla şampiyonluga oynamayı hakediyosun

Oyuncu değişiklikleri için çok anormal değişiklikler olmadığı sürece ben ne Tudor'a ne Terim'e eleştiri getiremem. Kenarda Yasin, Donk, Sinan var. Başka da adam yok. Ne yapsınlar?

Gerçekten büyük hoca

Şu yetersiz takımı şampiyonluğa inandırmış. Tolga o pozizyonu atsa şimdi'den şampiyonluğu ilan etmiştik sağlık olsun.

DYgtRkQXcAAF5px.jpg

Bu sene kaçıncı olacağımızın bir önemi yok.Hoca her türlü bizimle kalmalı.Zaten sene başında gelmiş olsaydı çok uzak farkla şampiyonluk gelmişti

Teşekkürler hocam.

Ama Donk-Tolga orta sahası olmaz hocam, Selçuk-Donk olur / Belhanda-Donk olur ama Tolga-Donk olmaz hocam :/

Hersey Arda Turan denilen hiyarin yamukluk yapmasiyla basladi. Hatirlayin, Terim ilk Hirvatistan macina tamamen genc bir kadroyla cikmisti milli takimda. O günden beri Terim futbol konusunda cok gelistirmis kendisini.

Önceden bir cok devsirmeyle kanat futbolunun icine ederdi, Burak Yilmaz kanatlarda, Sneijder sol kanat fln. Ama ben o maci gördügümden beri sürekli bu konuda üstüne koyup kendini gelistirmis bir Terim izledim.

Bugün de sasirtmadi. Günlerdir okuyorum, Fernandoyu oynatmaz fln diyorsunuz ama ben 100% emindim oynayacagindan. Net sekilde en iyi kadroyu kurdu, her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatti. Bu yüzden tebrik etmek gerekir kendisini.

Terim degismis, cok degismis. Ama 1 günlük eski Terim olup o Tolganin sol ayagini sevmezsen adam degilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt