Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhabir: "Galatasaray, tarihin en dar kadrosuyla şampiyonluğa gidiyor. Fernando sakattı. Ndiaye gitti."

Fatih Terim: "Vay Allah razı olsun, bir kişi de bunu söyledi."

Fenerbahçe deplasmanında kazanamama serisi 22 maça çıktı?

Fatih Terim: "Ben böyle bir istatistiğe takılmıyorum. Bizim burada çok güzel unutulmazlarımız var. Bir maçı kazanmışsınız veya kaybetmişsiniz ne olur? Biz 50 sene burada Fenerbahçe'yi yenemeyelim ama şampiyon olalım"

Hocam sana helal olsun, şunu çıkıp aklı selim bir tane Galatasaraylı yönetici yada herhangi birisi yıllardır söylemedi. Böyle saçma sapan bir istatistik bizim için geçerli değil, helal olsun hocam.

Şöyle saçma sapan bir istatistikle yıllardır kendilerine pay çıkardılar, ezik gibi.

De Marke Sports sur Twitter : "Fatih Terim: "İstatistiğe takılmıyorum. Bizim bu statta cok guzel unutulmazlarımız var. Bir macı kazanmışsınız, kaybetmişsiniz, cok onemli değil. 50 sene yenmesek ne olur? Biz şampiyon olalım, hic yenmeyelim."… https://t.co/k8ezyNTCp0"

Fatih Terim: "Nagatomo bizim, 'İyi ki aldık.' diyebileceğimiz bir futbolcumuz. Sadece futboluyla değil, karakteriyle de bize uyum sağlayan biri. Takımımızda gelecek sezon da devam etmesini isterim"

Florya'da ''İMPARATOR FATİH TERİM'' sesleri

DYhAnUVXkAEBBle.jpg

Bu seneye sampiyonluk cok onemli. Seneye yapilacak 3 4 ust duzey transferle neler yapar hocamiz

Hocam sinani değerlendir yensekte yenilsekte sıkıntı yok senden başkası yalan

Maç analizi muhteşem bugün maçı hak eden taraftık ezilmedik ezdik

Bu Alemin Tek Kralı

Hocam tebrikler, daha iyi olan taraf bizdik, daha çok pozisyona giren bizdik.
Oyuncu değişiklikleri de mükemmeldi, Sinan'ı bir 5 dakika daha erken de alabilirdin ama olsun.
Tolga o golü yapsa yaptığın değişiklikler maçı getirmiş olacaktı.

Şampiyonluğa inancımız tam.

Elinde orta saha olmadan gösterdiğimiz performans kötü değildi, Terim 'in şansı takımdaki en kilit adam Fernando geldiğinden beri bir sakatlıktan kurtulamadı, adam akıllı kullanamadı Fernando 'yu bir türlü

Dediğim gibi bu maçın hakkı beraberlik değildi orta sahamız olmadan iyi fb deplasmanında bu kadar olabilirdi maçın genelini düşününce neler kaçtı neler yapamadığımız tek şey bir türlü topu o filelerle buluşturamadık . Dediği gibi istediğini yap top çizgiyi geçmeyince olmuyor işte ...

Bu adam derbi oynamasını çok iyi biliyor. Yerine Tudor olsa yarım saatte 2 olurdu, kandırmayalım kendimizi. İyi oynamadık, bunu diyorum birkaç konudur ancak sahaya karakter ve hırs koyduk. Ezdirmedik kendimizi. Netice itibariyle kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Sonuçta beraberlik aldık.

Hocam ALLAH razı olsun senden, diyecek cümle bulamıyorum artık, ALLAH uzun ömürler versin senin gibisi gelmez.

Hocanın röportajının altına gelen eziklerin tweetleri ümit verici. Hepsi seriden vs bahsediyor. Bunlar bu kafada oldukça aziz falan gitmez. Seriden bahsedeceklerine aziz kaç Gs şampiyonluğu görmüş başkanlığı boyunca onu söylesinler

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bravo hocam bu maçı kazanmak için elinden geleni yaptın ama bazı mal futbolcular bu fırsatı tepti.ayrıca fatih hoca sezon sonu tolga-belhandayı şutlar eğer bi ceza gelmezse

sırılsıklam terlemişti maçta fatih terim. adeta kazanmak için hırpalıyo çabalıyo hırs yapıyo ama işte kazanamadık

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu adam derbi oynamasını çok iyi biliyor. Yerine Tudor olsa yarım saatte 2 olurdu, kandırmayalım kendimizi. İyi oynamadık, bunu diyorum birkaç konudur ancak sahaya karakter ve hırs koyduk. Ezdirmedik kendimizi. Netice itibariyle kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Sonuçta beraberlik aldık.

şu bjk maçını kaybetmeyelim yeter bana. atak oynayınca arkayı çok boş bırakıyoruz bırakmazsak o maçı alırız diye düşünüyorum.

heleki kazanırsak süper olur şampi'yiz diyebiliriz

2013te milli takım olayı gundemdeyken ettiğim laflara tekrar baktım da....artık içime nasıl bi yavsaklık sindiyse baya saçmalamısım,o zamanki haberlerin stresiyle ve olumsuzluguyla.sadece küsebilirdim hocaya.bu daha dogru olurdu.

o zaman ne mal bi ergenmişim.affet hocam.2 gün sonra iş görüşmesi vardı,sezen konseri vardı falan filan.kimsenin yardımını almadan bişeyler yaptıgım için müzikte,hem iş stresi hem de haberlerin verdiği üzüntüyle gereksiz yorumlarda bulunmusum.özür dilerim.

Şu ana kadar maçlar baz alındığında Tudor'un gerisinde kalmış hocam

Tudor ilk 9 maç 23 puan
Terim 19 puan

Küçük maç farkı diyebilir miyiz ?

Bu arada lafım Terime değil algıya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt