- 30 Ağustos 2009
- 30.182
- 20.115
- 2.593
Riekerink ve Tudorlu derbi donemi neydi oyle yaw.Her gelen karinca gibi eziyordu ekibimizi.Ozlemisiz
Riekerink Bey'in hakkını yemeyelim kupa kazandırmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Riekerink ve Tudorlu derbi donemi neydi oyle yaw.Her gelen karinca gibi eziyordu ekibimizi.Ozlemisiz
Tuh, bu les seneyede kadroda deyinseneFatih Terim: "Gelmeseydik, Selçuk İnan büyük ihtimalle gönderilirdi."
![]()
Maalesef Selçuk prensidir.
sent via GSC
Ne alaka.Maalesef Selçuk prensidir.
sent via GSC
Şu hocayı yıllardır nasıl tanımadınız anlamıyorum ama neyse evet selçuk prensi çok seviyor.
Ne alaka.
Doğruya doğru. Sabri yi de göndermezdim demedi mi geçen.
Fazla Vefa gösteriyor bunlara.
sent via GSC
Donk olayı biraz başka bana kalırsa, Ndiaye satıldı Fernando da sakat diye değere bindi.Ne alaka.
Doğruya doğru. Sabri yi de göndermezdim demedi mi geçen.
Fazla Vefa gösteriyor bunlara.
sent via GSC
Sabriyi en az oynatan hoca terimdi, vefa göstermekten değil dar kadromuz var bütün oyunculardan maximum verim almak istiyor tudor gibi, hamza gibi yapmıyor bknz : Terimli ve tudorlu donk.
Kendimize gelelim!!yemişim selçuğu hocaya birşey olmasın.
Gelmene rağmen yinede gidebilir hocam...Kalsa bile sözleşmede indirime gidilmeli inanılmaz para alıyor...Fatih Terim: "Gelmeseydik, Selçuk İnan büyük ihtimalle gönderilirdi."
![]()
ömer yılmaz tugruler ve onun gibi tudorculara kalsak fener bize koymustu bu mactan da 1 puan falan alıp havluyu atmıstık
hoca farkını yine gösterdi.
Şimdi böyle bir şey ortaya atarken destekli sallayalım
Ben de yeri geldi Tudor'u destekledim ama Terim gelmeliyse gitmeli diyordum mesela.Çoğul konuşmayalım anladık futbolu en doğru siz biliyorsunuz aferin