Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2013'te üst üste 2 şampiyonluk alınmış, kadro olarak rakiplerden üstün, her şey yolunda giderken Ünal Aysal'ın bir çuval inciri berbat edip Fatih Terim'i göndermiş olmasa 2014-2016-2017 şampiyonluklarını da alıp şu an 5. yıldızı takmaya hazırlanıyor olabilirdik. Dursunlarla, Prandellilerle, Tudorlarla, Riekerinklerle, Mustafa Denizlilerle, kısmen de olsa Mancini ve Hamzalarla geçen ızdıraplı günlerin ardından yeniden güzel futbol oynayıp sonuca gidebilen bir Galatasaray görmek sevindirici. Bir de iyi bir yönetimimiz olsa şu borç batağında olmasak her şey daha güzel olacak ama hayırlısı diyelim..

Fatih Terim: "Gelmeseydik, Selçuk İnan büyük ihtimalle gönderilirdi."

DZuAqTXWkAAW3g8
Tuh, bu les seneyede kadroda deyinsene

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maalesef Selçuk prensidir.

sent via GSC

yemişim selçuğu hocaya birşey olmasın.

Hoca Selcuk'u sever tabii, seneye kizaga cekecektir

Takimda kalir ancak ilk 11 seviyesinde kalmaz

Ne alaka.

Doğruya doğru. Sabri yi de göndermezdim demedi mi geçen.

Fazla Vefa gösteriyor bunlara.

sent via GSC

Sabriyi en az oynatan hoca terimdi, vefa göstermekten değil dar kadromuz var bütün oyunculardan maximum verim almak istiyor tudor gibi, hamza gibi yapmıyor bknz : Terimli ve tudorlu donk.

Ne alaka.

Doğruya doğru. Sabri yi de göndermezdim demedi mi geçen.

Fazla Vefa gösteriyor bunlara.

sent via GSC

Sabriyi en az oynatan hoca terimdi, vefa göstermekten değil dar kadromuz var bütün oyunculardan maximum verim almak istiyor tudor gibi, hamza gibi yapmıyor bknz : Terimli ve tudorlu donk.
Donk olayı biraz başka bana kalırsa, Ndiaye satıldı Fernando da sakat diye değere bindi.

Hadi Selçuk neyse de Sabri kadroda olsa ne olur ya. Ne katabilir bize. Tamamen israf olurdu ödediğimiz para. Allahtan da kurtulduk o sülükten.

sent via GSC

Şampiyonluğa oynayan takımın hocası her hafta en iyi oyuncularını oynatamaz. FIFA18de gibi fitness +60 kartlar yok malesef.

O yüzden rotasyon önemli.

DZuR9EUVoAA3W8X

Tolga Selcuk Donk orta sahasiyla lideriz ve sampiyonluga dogru ilerliyoruz sayende hocam.

ömer yılmaz tugruler ve onun gibi tudorculara kalsak fener bize koymustu bu mactan da 1 puan falan alıp havluyu atmıstık

hoca farkını yine gösterdi.

Şimdi böyle bir şey ortaya atarken destekli sallayalım

Ben de yeri geldi Tudor'u destekledim ama Terim gelmeliyse gitmeli diyordum mesela.Çoğul konuşmayalım anladık futbolu en doğru siz biliyorsunuz aferin

Selçuk’la en fazla 2 yıllık sözleşme yapılır ve 1 senede alacağı paranın birazcık üzerinde para ödenir.. Selçuk’un uzatılan sözleşmedeki yıllık maliyeti 1 milyonu geçmez ki bence gayet makul..

Hocaya Selçuk üzerinden laf edenleri Sexy ex Bashgan a havale ediyorum.. zira Selçuk’la 15 milyon euro’luk anlaşma yapan Ünal Aysal’dı.

Şimdi böyle bir şey ortaya atarken destekli sallayalım

Ben de yeri geldi Tudor'u destekledim ama Terim gelmeliyse gitmeli diyordum mesela.Çoğul konuşmayalım anladık futbolu en doğru siz biliyorsunuz aferin

Bunu ben de diyordum. Ne olursa olsun Tudor gitsin!!! kafayla hareket etseydik simdi Yilmaz Vural gibi bir palyaçoyla Fenerle 4.cülük için mücadele ederdik büyük ihtimalle.

Tudor gitmesi lazimdi, lakin illa gitseydi yerine Terim veya Terim kadar iyi birisi gelmesi gerekiyordu ki sezon kurtarilsin ve iyi ki bu gerçeklesti. Onun yerine Yilmaz Vural gibi kalitesiz rezil herifler gelseydi Tudoru bosuna kovmus olurduk. Ha kovdun ha kovmadin sonuç aynisi olurdu hatta daha kötü bile olabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt