Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca birlik beraberlik icin cok calisiyor

Bosuna Imparator demiyoruz ulan sen nasil bir adamsin sen bize Allah'in bir lutfusun hocam ilk ogluma senin adini vermeyeyim de kimin adini vereyim su Twitter hesabina bak be:
  • Sadece Galatasaray'i takip ediyor
  • TFF'ye gecirmek icin tweet atti
  • "Nererde kalmistik" dedi
  • Unal Aysal denen hain TRT'ye cikinca hoplatti
  • Simdi secimle algi kasan Fener medyasini hoplatiyor
  • Fener-Bjk maci zamani gulen resim koydu :D
  • Baska da tweeti yok...
Asalet akiyor Twitter hesabindan

Hoca durumun farkında.. medyadaki tetikçiler bizi şampiyon ilan ediyor.. daha 3 hafta var ve 1 yenilgi herşeyi yerle bir eder..
En savunmasız olduğumuz zaman dilimi ve ben ilk defa korkuyorum.. : (

Bidaha yazmak zorundayim. Bu sene sampiyon olmasak bile, seneyede sampiyonluk olmasak Galatasarayin TD'si Fatih Terim olmali. Bende daha once Fatih Terimden suphelenmisdim ama akillandim. Bu adam bu kulube cok yakisiyor. Kariyer sonuna kadar bizde kalir umarim. En azindan ben destekliyecegem, gecde olsa anladik.

DccGrsyWsAc95fQ.jpg

Hocamda uçuk çıkmış valla iyi dayanıyor ben g*tümden terliyorum son 1 aydır filan. Şu sezon bitse de kurtulsak yav 4. yıldız sezonundan daha gerilimli.

Bidaha yazmak zorundayim. Bu sene sampiyon olmasak bile, seneyede sampiyonluk olmasak Galatasarayin TD'si Fatih Terim olmali. Bende daha once Fatih Terimden suphelenmisdim ama akillandim. Bu adam bu kulube cok yakisiyor. Kariyer sonuna kadar bizde kalir umarim. En azindan ben destekliyecegem, gecde olsa anladik.
Okurken aglatan bi post

Puhh sana

ub.msji

Adamsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt