- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
Hoca birlik beraberlik icin cok calisiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir gülüşü var ki dünyalara bedel, hocam benim
Adamın tek derdi Galatasaray anlayın artık.
Okurken aglatan bi postBidaha yazmak zorundayim. Bu sene sampiyon olmasak bile, seneyede sampiyonluk olmasak Galatasarayin TD'si Fatih Terim olmali. Bende daha once Fatih Terimden suphelenmisdim ama akillandim. Bu adam bu kulube cok yakisiyor. Kariyer sonuna kadar bizde kalir umarim. En azindan ben destekliyecegem, gecde olsa anladik.
serkusum nerelerdesin sen yavOkurken aglatan bi post
Avatarini imparator yapsanaserkusum nerelerdesin sen yavOkurken aglatan bi post
dusundum onu ama ondan sonnra hem usendim hem dedim aman zaten herkesin avatari imparatorAvatarini imparator yapsana
Dünyanın en güzel gülen insanıbir gülüşü var ki dünyalara bedel, hocam benim
Puhh sanaBidaha yazmak zorundayim. Bu sene sampiyon olmasak bile, seneyede sampiyonluk olmasak Galatasarayin TD'si Fatih Terim olmali. Bende daha once Fatih Terimden suphelenmisdim ama akillandim. Bu adam bu kulube cok yakisiyor. Kariyer sonuna kadar bizde kalir umarim. En azindan ben destekliyecegem, gecde olsa anladik.
Bidaha yazmak zorundayim. Bu sene sampiyon olmasak bile, seneyede sampiyonluk olmasak Galatasarayin TD'si Fatih Terim olmali. Bende daha once Fatih Terimden suphelenmisdim ama akillandim. Bu adam bu kulube cok yakisiyor. Kariyer sonuna kadar bizde kalir umarim. En azindan ben destekliyecegem, gecde olsa anladik.