Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önemli olan 3 puan

Kazandık mı? Kazandık. Nokta.

Her maç mükemmel oynayamayız

maç sonu açıklamaları 10/10 ama neyse haftaya malatya ya çakalım işimize bakalım.

Valla hocam adının baş harfi yetiyor,milleti kudurtmaya. Ne kadar eleştirsem de bunların hakkından sen geliyorsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terim:Bizim oynayacağımız takımları sağolsun bizden önce hazırlıyor herkes.

Hocam mikrofonu soksan a... bu kadar acitmazdi

sen gittiğinde ağlamıştım.

buna sebep olanları unutmadım.

Neredeyse alternatifsiz 1 takımla şampiyon olmak üzere. Bu camia için çok değerli biri.

Yaptığımız savunma kötü savunma falan değil.Kötü savunma bunun yanında iyi sayılır.Amatör seviyede savunma yapıyoruz.Bunu hocada düzeltemez.Bu tamamen oyuncuların saha içinde birbirleriyle kopuk olması ve bazı oyuncuların yetersizliklerinden kaynaklanıyor.Bu savunmanın başka bir açıklaması yok.

Yapılan transferlere verilen yıllık ücretlere baktığımız zaman yapılan bu savunma tam bir fiyasko.Ayrıca bazen atağa kalkıldığında ve kontra ataklarında oyuncuların tercihleri ve atakları sonlandırması inanılmaz kötü.Bu tamamen futbol zekası ve sahadaki oyuncuların vizyonluğuyla alakalıdır.
Birde en büyük eksiklik sahada baktığın zaman özellkle şu son düzlüğe girerken sahadaki oyuncuların ortaya karakter koyması,liderlik yapması yani güven vermesi lazım.Ve bu bizim takımda inanılmaz az..Muslera birazda fernando var. Tabiki bu eksiği tamamen ortadan kaldıran imparatoruda söylemek lazım.

artık eski hatalar yapılmamalı. Şampiyon olsakda tüm eksikler hasır altı edilmemeli. yapılması gereken revizyon kesinlikle yapılmalı.
Şu takımda muslera ve fernando hariç gönderilmeyecek oyuncu yoktur.Tabi bu iki oyuncu hariç hepsi gitsin anlamına gelmiyor fakat özellikle maicon,belhanda, feg gibi isimlere iyi teklifler gelirse elden çıkarılmalı.Hatta bunun için uğraşılmalıdır.

Kendi kurmadığı takım ile şampiyon olan kişiye Fatih Terim denir.

Heykeli dikilmesi şart.

Büyük destekle takımın başında görmek için çırpındık. Ben memnunum da. Ancak yanlış gördüklerimi de söylerim.

Gomis konusunda söylediklerine katılmıyorum. Gomis'te belli ki bir düşüş var, Hocanın, "ne kadar penaltı kaçırsa da ona attıracam" demesi bana doğru gelmiyor. Dünkü penaltıda Gomis'in topun başına gelişi, vuruşu bile "atamayacam" diye bağırıyordu. atamadı küstü, ağladı.

Bir sonraki penaltıyı atamayınca ne olacak? sahayı mı terkedecek? Demorilize olmuş bir bünyenin üzerine bu kadar gidilmemeli.

DciNFZNXcAUzBjX

Hocam benim be.

Büyük destekle takımın başında görmek için çırpındık. Ben memnunum da. Ancak yanlış gördüklerimi de söylerim.

Gomis konusunda söylediklerine katılmıyorum. Gomis'te belli ki bir düşüş var, Hocanın, "ne kadar penaltı kaçırsa da ona attıracam" demesi bana doğru gelmiyor. Dünkü penaltıda Gomis'in topun başına gelişi, vuruşu bile "atamayacam" diye bağırıyordu. atamadı küstü, ağladı.

Bir sonraki penaltıyı atamayınca ne olacak? sahayı mı terkedecek? Demorilize olmuş bir bünyenin üzerine bu kadar gidilmemeli.

gomis bütün maç boyunca kötüydü ayağına penaltı atıp kahraman olma fırsatı geldi onuda kaçırdı. Gomis son haftalarda gol yollarında verimi düştüğü için bir buhranın içine girmiş. Hoca yolu gösterdi gomise açıklamasında bir daha ki penaltıyı da o atacak istemeyene kadar dedi. Hatta devamı var bugün kazanamasak neler olurdu filan da dedi ki burada gomise laf sokuyor. bu ne demek gomis biz sana güveniyoruz ama sende artık bırak şu penaltı işini atmayıver... Yani hangi hoca çıkıp der ki bir daha penaltı attırmayacağız. Neymar ve cavani neler yaşadı psg de bu penaltı mevzunda? Cavani ye prim mrim verdiler atmasın diye adam kabul etmedi. Bence hoca hatalı değil. Sadece güven vermek istiyor oyuncuya. Artık Gomisin gelip hocam benim atmamam lazım demesi lazım. 3 tane kaçırmışsın arka arkaya hala atacam diyorsa takımı düşünmüyor demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt