Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
fena bilendi sorumlulukları olduğu için fazla dalamıyorda şampiyonluk garantilenince fena saplayacak her tarafa 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gomis bütün maç boyunca kötüydü ayağına penaltı atıp kahraman olma fırsatı geldi onuda kaçırdı. Gomis son haftalarda gol yollarında verimi düştüğü için bir buhranın içine girmiş. Hoca yolu gösterdi gomise açıklamasında bir daha ki penaltıyı da o atacak istemeyene kadar dedi. Hatta devamı var bugün kazanamasak neler olurdu filan da dedi ki burada gomise laf sokuyor. bu ne demek gomis biz sana güveniyoruz ama sende artık bırak şu penaltı işini atmayıver... Yani hangi hoca çıkıp der ki bir daha penaltı attırmayacağız. Neymar ve cavani neler yaşadı psg de bu penaltı mevzunda? Cavani ye prim mrim verdiler atmasın diye adam kabul etmedi. Bence hoca hatalı değil. Sadece güven vermek istiyor oyuncuya. Artık Gomisin gelip hocam benim atmamam lazım demesi lazım. 3 tane kaçırmışsın arka arkaya hala atacam diyorsa takımı düşünmüyor demektir.
Güzel yakalamışsın Puki
Hoca bildiğin bunu ima etti Gomis anlamış mıdır dersin ?
“Başka sözüm yok hakim bey” diyecektim ki şunları yazmadan edemedim..
Güzel yakalamışsın Puki
Hoca bildiğin bunu ima etti Gomis anlamış mıdır dersin ?
la o hıyar ilk 9 maçlık kolay fikstür sayesinde ve sezonu erken açmanın avantajıyla aldı o puanları. 2 yarı fikstür tersine dönmesiyle kayseri sivas kasımpaşa gibi zorlu deplasmanlara dönüştü.“Başka sözüm yok hakim bey” diyecektim ki şunları yazmadan edemedim..
*Tudor kendi kurduğu takımla çalıştı..
*Tudor sezon başı kondisyon depolamış diri bir takımla çalıştı..
*Fatih hoca kendi kurmadığı ve sezon başı kampı bile yapmadığı bir takım devraldı..
*Fatih hoca 16 maçta 32 puan almış bir takımı değil son 8 maçta 10 puan almış hem fizik hem mental olarak bitmiş bir takım devraldı..
*Fatih hoca gelir gelmez takımın en kilit 2 oyuncusu Ndiaye ve Fernando yu kaybetti..
Takimda Selcuk haric iyi penalti kullanan oyuncu var mi? Sahsen ben Feghouli, Rodrigues, Donk'a falan guvenmem.
“Başka sözüm yok hakim bey” diyecektim ki şunları yazmadan edemedim..
*Tudor kendi kurduğu takımla çalıştı..
*Tudor sezon başı kondisyon depolamış diri bir takımla çalıştı..
*Fatih hoca kendi kurmadığı ve sezon başı kampı bile yapmadığı bir takım devraldı..
*Fatih hoca 16 maçta 32 puan almış bir takımı değil son 8 maçta 10 puan almış hem fizik hem mental olarak bitmiş bir takım devraldı..
*Fatih hoca gelir gelmez takımın en kilit 2 oyuncusu Ndiaye ve Fernando yu kaybetti..
Tudor'un da büyük maçların tamamının(fb hariç) deplasmanda olması şanssızlığı vardı
Futbolcular para alamıyordu yine de çıkıp tek kelime etmedi
Sizi bilmem de şampiyonlukta payı olacağını düşünüyorum
İçerde oynadığı büyük maçları da gördük.2 mağlubiyet 1 beraberlik.
Eğer bu dediğin maçlar içerde olsaydı Terim'in aldığı 9 puandan maksimum 5 puan(bunu bile alacağını sanmıyorum da neyse)alıp şampiyonluğu vermişti.
Olay şurada hep yazıyorum belki ama olan biten bu
Dursun denen herif sezon başı Terim'i getirmemek için Lucescu ile buluştuğu için ben açıkçası Terim'in geleceğine imkan vermiyordum.Arda olayı felan da kreması olmuştu açıkça Terim'e gelme demediler mi ?
Ben o parçaları birleştirdiğim vakit bunların yine saçma sapan bir isimle anlaşacağını tahmin ediyordum.Büyük olasılık da Kayseri hocası olur diye düşünüyordum
Yani burada ben de dahil Tudor'u savunan kesimin büyük çoğunluğunun korkusu buydu geçmiş senelerde başımıza neler geldiği hepimizin malumu.Tekrar tekrar aynı hatayı yapamamak adına kalmasını istiyordum
Terim ismi bu camia için bambaşka bir isim Tudor ile kıyaslamam o yüzden sadece durum değerlendirmesi yaptım
Terim gelmeden once gelecek yeni hocayi bilmediginden Tudor'u savunmani anlayabiliyorum da su anki tablodan sonra hala Tudor icin "Buyuk maclari deplasmanda oynama sanssizligi vardi" demene katilmadim.Icerde oynasaydik sonuc benzer olacakti.
hocam güle güle harca 9 milyonu