Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fena bilendi sorumlulukları olduğu için fazla dalamıyorda şampiyonluk garantilenince fena saplayacak her tarafa :D

Şenol Güneş 7 milyon ,Guss hidink 40 milyon ve ne yaptığı belli olmayan ersun yanal 4.5 milyon tazminat alırken nerdeydiler. Anasının ak sütü gibi helaldir. Hem kebapçıdan sonra elini sık bizimle kal hocam de 2 hafta sonra görevinden var mı öyle keyif. Hem şampiyon oluyoruz tüpçüye rağmen hem de o parayı seve seve vermek zorunda.

Dcl3_KxWkAA8UNG

Çatır çatır yesin hocam o tazminatı.

Bugün aslında kebapçı Bir restauranta gidip resim çektirip Twitter'da paylaşsa yeridir.

Florya da bir yerleri badana yine yaparsa 1905 tl ile mi yaptı bunu sorunlara da cevap hazır bundan sonra.

Enayi TFF parasıyla yaptırdı dersiniz

gomis bütün maç boyunca kötüydü ayağına penaltı atıp kahraman olma fırsatı geldi onuda kaçırdı. Gomis son haftalarda gol yollarında verimi düştüğü için bir buhranın içine girmiş. Hoca yolu gösterdi gomise açıklamasında bir daha ki penaltıyı da o atacak istemeyene kadar dedi. Hatta devamı var bugün kazanamasak neler olurdu filan da dedi ki burada gomise laf sokuyor. bu ne demek gomis biz sana güveniyoruz ama sende artık bırak şu penaltı işini atmayıver... Yani hangi hoca çıkıp der ki bir daha penaltı attırmayacağız. Neymar ve cavani neler yaşadı psg de bu penaltı mevzunda? Cavani ye prim mrim verdiler atmasın diye adam kabul etmedi. Bence hoca hatalı değil. Sadece güven vermek istiyor oyuncuya. Artık Gomisin gelip hocam benim atmamam lazım demesi lazım. 3 tane kaçırmışsın arka arkaya hala atacam diyorsa takımı düşünmüyor demektir.

Güzel yakalamışsın Puki

Hoca bildiğin bunu ima etti Gomis anlamış mıdır dersin ?

“Başka sözüm yok hakim bey” diyecektim ki şunları yazmadan edemedim..
*Tudor kendi kurduğu takımla çalıştı..
*Tudor sezon başı kondisyon depolamış diri bir takımla çalıştı..
*Fatih hoca kendi kurmadığı ve sezon başı kampı bile yapmadığı bir takım devraldı..
*Fatih hoca 16 maçta 32 puan almış bir takımı değil son 8 maçta 10 puan almış hem fizik hem mental olarak bitmiş bir takım devraldı..
*Fatih hoca gelir gelmez takımın en kilit 2 oyuncusu Ndiaye ve Fernando yu kaybetti..

Güzel yakalamışsın Puki

Hoca bildiğin bunu ima etti Gomis anlamış mıdır dersin ?

Şimdi ilk penaltıyı serkan kurtardı anlaşılabilir. Sonra ki derbide atsa koparıyoruz atamadı. Ertesi hafta tekrar gomise bjk maçında yapamadığı yapıp kahraman olma fırsatı tekrar geldi gomis yine gole çeviremedi. Ve ardından gol yemiş olsak takım kaybedecekti belki de gomis kafayı yerdi öyle bir senaryoda herhalde. Bu kadar üst üste gelen ağır darbeler sonucu herhangi bir futbolcunun ben artık en azından bir süre bu işi yapmağa bulaşabileceğini sanmıyorum çünkü ortada bir travma yaratan durum var. Hocanın açıklamalarını mert filan göstermiştir illa ki bunların ışığında doğru kararı vereceğini ümit ediyorum gomis akıllı adamdır. :D

*Fatih hoca kendi kurmadığı ve sezon başı kampı bile yapmadığı bir takım devraldı..
*Fatih hoca 16 maçta 32 puan almış bir takımı değil son 8 maçta 10 puan almış hem fizik hem mental olarak bitmiş bir takım devraldı..
*Fatih hoca gelir gelmez takımın en kilit 2 oyuncusu Ndiaye ve Fernando yu kaybetti..
la o hıyar ilk 9 maçlık kolay fikstür sayesinde ve sezonu erken açmanın avantajıyla aldı o puanları. 2 yarı fikstür tersine dönmesiyle kayseri sivas kasımpaşa gibi zorlu deplasmanlara dönüştü.

Takimda Selcuk haric iyi penalti kullanan oyuncu var mi? Sahsen ben Feghouli, Rodrigues, Donk'a falan guvenmem.

Valla Fernando rahat atar gibi geliyor çok soğukkanlı bir yapısı var

Mariano sakat olmasaydı onun atmasını isterdim çok teknik adam,kolay kolay penaltı kaçırmaz

Tudor'un da büyük maçların tamamının(fb hariç) deplasmanda olması şanssızlığı vardı

Futbolcular para alamıyordu yine de çıkıp tek kelime etmedi

Sizi bilmem de şampiyonlukta payı olacağını düşünüyorum

Tudor'un da büyük maçların tamamının(fb hariç) deplasmanda olması şanssızlığı vardı

Futbolcular para alamıyordu yine de çıkıp tek kelime etmedi

Sizi bilmem de şampiyonlukta payı olacağını düşünüyorum

İçerde oynadığı büyük maçları da gördük.2 mağlubiyet 1 beraberlik.

Eğer bu dediğin maçlar içerde olsaydı Terim'in aldığı 9 puandan maksimum 5 puan(bunu bile alacağını sanmıyorum da neyse)alıp şampiyonluğu vermişti.

İçerde oynadığı büyük maçları da gördük.2 mağlubiyet 1 beraberlik.

Eğer bu dediğin maçlar içerde olsaydı Terim'in aldığı 9 puandan maksimum 5 puan(bunu bile alacağını sanmıyorum da neyse)alıp şampiyonluğu vermişti.

Olay şurada hep yazıyorum belki ama olan biten bu

Dursun denen herif sezon başı Terim'i getirmemek için Lucescu ile buluştuğu için ben açıkçası Terim'in geleceğine imkan vermiyordum.Arda olayı felan da kreması olmuştu açıkça Terim'e gelme demediler mi ?

Ben o parçaları birleştirdiğim vakit bunların yine saçma sapan bir isimle anlaşacağını tahmin ediyordum.Büyük olasılık da Kayseri hocası olur diye düşünüyordum :D

Yani burada ben de dahil Tudor'u savunan kesimin büyük çoğunluğunun korkusu buydu geçmiş senelerde başımıza neler geldiği hepimizin malumu.Tekrar tekrar aynı hatayı yapamamak adına kalmasını istiyordum

Terim ismi bu camia için bambaşka bir isim Tudor ile kıyaslamam o yüzden sadece durum değerlendirmesi yaptım

Olay şurada hep yazıyorum belki ama olan biten bu

Dursun denen herif sezon başı Terim'i getirmemek için Lucescu ile buluştuğu için ben açıkçası Terim'in geleceğine imkan vermiyordum.Arda olayı felan da kreması olmuştu açıkça Terim'e gelme demediler mi ?

Ben o parçaları birleştirdiğim vakit bunların yine saçma sapan bir isimle anlaşacağını tahmin ediyordum.Büyük olasılık da Kayseri hocası olur diye düşünüyordum :D

Yani burada ben de dahil Tudor'u savunan kesimin büyük çoğunluğunun korkusu buydu geçmiş senelerde başımıza neler geldiği hepimizin malumu.Tekrar tekrar aynı hatayı yapamamak adına kalmasını istiyordum

Terim ismi bu camia için bambaşka bir isim Tudor ile kıyaslamam o yüzden sadece durum değerlendirmesi yaptım

Terim gelmeden once gelecek yeni hocayi bilmediginden Tudor'u savunmani anlayabiliyorum da su anki tablodan sonra hala Tudor icin "Buyuk maclari deplasmanda oynama sanssizligi vardi" demene katilmadim.Icerde oynasaydik sonuc benzer olacakti.

Terim gelmeden once gelecek yeni hocayi bilmediginden Tudor'u savunmani anlayabiliyorum da su anki tablodan sonra hala Tudor icin "Buyuk maclari deplasmanda oynama sanssizligi vardi" demene katilmadim.Icerde oynasaydik sonuc benzer olacakti.

Udinese maçlarınını dizilişlerini gördükten sonra muhtemelen dediğinde haklısın

Benim savım Dursundan kaynaklanıyor Tudor'dan kötüsünü bulurlar diye tahmin ettiğimden :D

Ya ben ligin ilk haftalarında rakipler zorlu değil keramet Tudor da değil dediğimde üstüme çullanıyordunuz burada, bilhassa da Tudor'un boyuna posuna tapanlar.

Ilk zor dönemeçte takımın ağzına etti gereksiz.

Bu konuda adım gibi eminim 100% eminim yani, Tudor kalsaydı ligin ikinci yarısında içeride olan IBB, Trabzon, Beşiktaş maçlarında maksimum 2 puan alırdık. O herifle galibiyet yüzü görmezdik. Hatta Kadıköy de ezile ezile yenilirdik.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt