Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 sn'de gol , kontratak dersi olarak müfredatta yerini alsın çok büyüksün be hocam

2a5l5e.gif
Terim taktik maktik bilmez ki nasıl öğretsin (!)

Gazeteci güzel bir soru sordu.
Sizin Yorumlarınızı alalım.

Terim, Wenger gibi uzun yıllar GS da kalsaydı ne olurdu... Bugünlerde nasıl bir GS olurdu vs

Tribündeki bir kaç şerefsiz hocaya küfretmiş maç esnasında. Gece, gece moralim bozuldu.

Konuya girince aldığım oksijen artıyor yeminle. Büyüksün Allah'ın adamı!

Terim, Wenger gibi uzun yıllar GS da kalsaydı ne olurdu... Bugünlerde nasıl bir GS olurdu vs
Ekonomimiz daha sağlam olurdu...
Şampiyonluk sayılarında 3 fazlamız olurdu

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ten Fazla olurdu aradaki fark.
Geç değil hala inş dengesiz biri gelip FT ile yolları ayırmaz da biz de rahat ederiz yönetimde.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekonomimiz daha sağlam olurdu...
Şampiyonluk sayılarında 3 fazlamız olurdu

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ten Fazla olurdu aradaki fark.
Geç değil hala inş dengesiz biri gelip FT ile yolları ayırmaz da biz de rahat ederiz yönetimde.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray’ı taraftar yönetiyor. Bunu anlayın artık. Biz aptalca tartışmalarla isimleri harcamazsak kimse bizi indiremez. Bizim bizden başka düşmanımız yok!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O küfür olayını 100k izlemiş yutupta kesinlikle Tff nin eline ulaşmıştır

Terim'e ceza gelirse şaşırmayın

Şu kadroyla bu takımı nasıl zirvede tutuyor inanılır gibi değil.

Bitmiş donk'u bitmiş sinan'ı diriltti.

Rodrigues'i 25 milyon euro yaptı

Serdar'ı adam etti

Nagatomo'yu kazandırdı

Sonlara doğru kafaca düşen maicon'u konuşmaları ile ayakta tuttu

Muslera'yı 2015'e döndürdü..

Hadi geçmişte hagiler sneijderlar drogbalar vardı bu sene kim var?
Yakın tarihte 2012'de kadıköy'de ki şampiyonluktan sonra en değerli şampiyonluk olacaktır.

Fenerin beşiktaş'ın hükümetspor'un bu kadar şampiyonluğa ihtiyacı varken ve hepsi son haftaya kadar yarışta iken gelecek bu şampiyonluk altın harflerle yazılacaktır. Gelecek paralar prestij yeniden avrupa'da diriliş cabası.
En yakın rakibinle şampiyonluk fark'ı 2'ye çıkıyo, rakibin maddi anlamda çöküşlere giriyo. Derbi üstünlüğünü alıyorsun..

Bir FATİH TERİM kulübün bütün yapısını değiştiriyor, taraftar sayılarını etkiliyor. Gelecek nesillerin Galatasaraylı olmasını sağlıyor.
Senin heykelini dikmeyelimde ne yapalım

Ömer Tuğrul da bir aralar Tudor'un şu kadar puan aldığı maçlarda Terim şu kadar toplayabildi gibi birşeyler demişti yanlış hatırlamıyorsam. Belki o aklında kalmıştır.

sent via GSC

Bana diyorsa söylediklerimin arkasındayım. Benim Terim'e karşı tavrım yoktu, olmadı da. Derdim sadece Tudor da başarılı demekti ve ülkede bir takım ilişki ağlarının özellikle yabancıalra neler yaptığını göstermekti. Herşeyden evvel son yıllarda ilk defa bir hoca takımın kanserli hücrelerine neşter vurdu. Bu bile yeter hizmetlerini görmek için. Gerisi hikaye. Bu fikrim değişmedi, değişmeyecek.

Son düzenleme:

Tabi bir de bu king var

Arkadaşlar küfür olayı nedir? Fatih Terim küfür ediyor deniliyor. Videoyu izliyorum bir şey anlaşılmıyor. Başka bir videoda da Terim’e küfür edildiği söyleniyor. Anlamadım ki neyin kafası bu! Ligde son haftaya 6. Sırada mı giriyoruz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar küfür olayı nedir? Fatih Terim küfür ediyor deniliyor. Videoyu izliyorum bir şey anlaşılmıyor. Başka bir videoda da Terim’e küfür edildiği söyleniyor. Anlamadım ki neyin kafası bu! Ligde son haftaya 6. Sırada mı giriyoruz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 galıbıyet 1 şampiyonluk görünce şımaran yavşaklar işte. heryerde varlar

fatih terimin tekrar bize dönmesiyle kuşlar şuan kıskançlıktan kudurmuş durumda öyle böyle değil oldukları yerde kendini parçalayacak haldeler. tribüne sızmış kuş bi herifin küfretmesi sizi şaşırtmasın zaten anında paketlemişler itneyi gördüğüm kadarıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt