Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.135
- 20.033
- 3.313
Terim taktik maktik bilmez ki nasıl öğretsin (!)12 sn'de gol , kontratak dersi olarak müfredatta yerini alsın çok büyüksün be hocam
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim taktik maktik bilmez ki nasıl öğretsin (!)12 sn'de gol , kontratak dersi olarak müfredatta yerini alsın çok büyüksün be hocam
![]()
İçim daraliyor resmen.
su görüntüyü gördükce cok üzülüyorum yav
Ekonomimiz daha sağlam olurdu...Gazeteci güzel bir soru sordu.
Sizin Yorumlarınızı alalım.
Terim, Wenger gibi uzun yıllar GS da kalsaydı ne olurdu... Bugünlerde nasıl bir GS olurdu vs

️3 ten Fazla olurdu aradaki fark.Ekonomimiz daha sağlam olurdu...Gazeteci güzel bir soru sordu.
Terim, Wenger gibi uzun yıllar GS da kalsaydı ne olurdu... Bugünlerde nasıl bir GS olurdu vs
Şampiyonluk sayılarında 3 fazlamız olurdu
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
3 ten Fazla olurdu aradaki fark.Ekonomimiz daha sağlam olurdu...Gazeteci güzel bir soru sordu.
Şampiyonluk sayılarında 3 fazlamız olurdu
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geç değil hala inş dengesiz biri gelip FT ile yolları ayırmaz da biz de rahat ederiz yönetimde.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ömer Tuğrul da bir aralar Tudor'un şu kadar puan aldığı maçlarda Terim şu kadar toplayabildi gibi birşeyler demişti yanlış hatırlamıyorsam. Belki o aklında kalmıştır.
sent via GSC
Arkadaşlar küfür olayı nedir? Fatih Terim küfür ediyor deniliyor. Videoyu izliyorum bir şey anlaşılmıyor. Başka bir videoda da Terim’e küfür edildiği söyleniyor. Anlamadım ki neyin kafası bu! Ligde son haftaya 6. Sırada mı giriyoruz?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi