Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Senin cezan erken bitmişhocam göztepe deplasmanında da önde bassın takım,gol veya golleri erken buluruz bu sekilde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin cezan erken bitmişhocam göztepe deplasmanında da önde bassın takım,gol veya golleri erken buluruz bu sekilde.
o dallama kimse ifşa edilmesi lazım
sonra bi de dinlenmesi ne dediği falan?
duruma göre linc edilebilir.
Hocanın üstündeki beğenip fiyatına baktım. Bakmaz olaydım. 402 lira.Az önce Cumhuriyet Gazetesi'nde kendisi hakkında yapılan bir haberde kullanılan görsel dikkatimi çekti. İmparator RF, Roger Federer hayranıymış. Her anlamda klasını konuşturuyor hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 22179
Haber neydi diye merak edenler:
Fatih Terim'in gözü başkanlıkta mı?
Bu kadar tecrübeden sonra hala ilk günku heyecanını koruması muazzam bir olay.
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocalık bise yok yaw bi bok yiyemezler.Yaymayın aga şu videoyu, durduk yere hocaya ceza verecekler.
Hoca da fazla tedirgin heyecanli. Ilk defa böyle görüyorum. Kadroya güvenmiyor ama göstermemeye calisiyor
Hoca da fazla tedirgin heyecanli. Ilk defa böyle görüyorum. Kadroya güvenmiyor ama göstermemeye calisiyor
Nasıl ilk kez görüyorsun yav? Hocanın kenarda yaptığı hayali kafa vuruşlarıyla Umut Bulut'un bizde attığı gol sayısından daha fazla golü var.
Hocanın üstündeki beğenip fiyatına baktım. Bakmaz olaydım. 402 lira.Az önce Cumhuriyet Gazetesi'nde kendisi hakkında yapılan bir haberde kullanılan görsel dikkatimi çekti. İmparator RF, Roger Federer hayranıymış. Her anlamda klasını konuşturuyor hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 22179
Haber neydi diye merak edenler:
Fatih Terim'in gözü başkanlıkta mı?
Hocam Selahattin’e lokanta baskınında koymuştu zaten : )Şampi olursak başta Selahattin denyosu olmak üzere
1. Kocaman
2. Aziz
3. Fbliler
4. şenol
5. Fiko
6. Bjkliler
7. Arda
8. Botoks
9. Içimizdeki irlandalilar
gibilere koymuş olacak hocam
Hic süphesiz ki tarhimizdeki en anlamli sampiyonluklardan birisi olacak.Şampi olursak başta Selahattin denyosu olmak üzere
1. Kocaman
2. Aziz
3. Fbliler
4. şenol
5. Fiko
6. Bjkliler
7. Arda
8. Botoks
9. Içimizdeki irlandalilar
gibilere koymuş olacak hocam
Hic süphesiz ki tarhimizdeki en anlamli sampiyonluklardan birisi olacak.
Bekledik, bunu cok bekledik.Bunun için yillardir KTB'de nöbet tuttuk be renktaş. Sonunda istedigimiz oldu.![]()
Tribündeki bir kaç şerefsiz hocaya küfretmiş maç esnasında. Gece, gece moralim bozuldu.