Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz : Ben göreve geldiğim ilk gün , Fatih Terim beni aradı ve istifasını sundu , ben de güldüm.Böyle bir şey mümkün değil.Diğer teknik direktörler ve Fatih Terim'in durumu birbirlerinden farklı , aynı şeyleri yaşamıyoruz

Mustafa Cengiz : Ben göreve geldiğim ilk gün , Fatih Terim beni aradı ve istifasını sundu , ben de güldüm.Böyle bir şey mümkün değil.Diğer teknik direktörler ve Fatih Terim'in durumu birbirlerinden farklı , aynı şeyleri yaşamıyoruz
Usulen yapmış Fatih hoca.Yönetimin önünü açmak için istifa edebiliriz isterseniz demiş.

Başkanı severim de göreve geldiğinden bu yana 50 kez söyledi herhalde bunu.

leşçuk'u euro ncap testlerine kiralık manken olarak yolla be patron . kurtulalım şundan . sırf o pisliği görmeyeyim diye lig tv almıyorum .

DdO0PKMXkAIqZpo

kaybetsende yanındayız İMPARATOR!

Ince çizgide hoca kazanırsak ilah olacak kaybedersek rezil
Türkiye deki bakış açısı sadece sonuca endeksli ne zaman kaybederken kazanırsak o zaman iyi bir hal alacağız
Kazanırkende farkımızı ortaya koymalıyız

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Her türlü rezilliğin döndüğü, Play-Off icatlarının çıkarılıp şampiyonluğun Kadıköy'de son maça bırakıldığı bir dönemde dahi 20 senedir galip gelemediğimiz sahada gidip kupa kaldırdık. Final maçlarının takımıyız çok şükür. Kenarda Terim varsa bu tür maçlarda kaybetme olasılığın yok denecek kadar azdır. Pazar günü de bir aksilik olmadan fişi çekeceğiz inşallah.

Her türlü rezilliğin döndüğü, Play-Off icatlarının çıkarılıp şampiyonluğun Kadıköy'de son maça bırakıldığı bir dönemde dahi 20 senedir galip gelemediğimiz sahada gidip kupa kaldırdık. Final maçlarının takımıyız çok şükür. Kenarda Terim varsa bu tür maçlarda kaybetme olasılığın yok denecek kadar azdır. Pazar günü de bir aksilik olmadan fişi çekeceğiz inşallah.
Cumartesi demek istedin galiba rengo?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt