Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.....
ae1e24c267bbf2ec8ac20c8da89e8c0c.jpg
29ee01b18b499d072fe9310b02aec0ec.jpg
5f24f917c729027325d55e9a18909d46.jpg
97f9cc9119c71d9dbdbadcb380881fb5.jpg

Hocam görevdeyken şampiyonluk gören tek başkan Serdar Bilgili olmuştu.. 2003 yılı BJK nin 100. yılıydı ve federasyonu ile hakemleri ile tüm ülke bize karşı seferber olmuştu.
Garibim Aziz Fatih hocaya karşı şampiyonluk göremeden gitti..
Şimdi çok daha çetin bir mücadele başlıyor ve bu süreçte taraftarıyla yönetimiyle tek vücut olarak hocayı yalnız bırakmamalıyız.. Ali Koç ilk yılında mutlaka ama mutlaka Galatasaray şampiyonluğu görmeli! Aksi olursa psikolojik üstünlüğü kaybedebiliriz.

Hocam görevdeyken şampiyonluk gören tek başkan Serdar Bilgili olmuştu.. 2003 yılı BJK nin 100. yılıydı ve federasyonu ile hakemleri ile tüm ülke bize karşı seferber olmuştu.
Şimdi çok daha çetin bir mücadele başlıyor ve bu süreçte taraftarıyla yönetimiyle tek vücut olarak hocayı yalnız bırakmamalıyız.. Ali Koç ilk yılında mutlaka ama mutlaka Galatasaray şampiyonluğu görmeli! Aksi olursa psikolojik üstünlüğü kaybedebiliriz.

2003-04

Öyle bir şampiyonluk ile psikolojik üstünlük kaybolmaz düşünüyorum. O konu Kadıköy şampiyonluğu ile kapandı açıkçası uzuuuun bir süre adına

2003-2004 sezonunu tamamlayamadı Fatih hoca.. Hoca görevi bıraktığında BJK liderdi, fb geriden gelip şampiyon olmuştu..

Doğru bir bilgi değil.Hoca 26. ya da 27. haftada görevi bıraktı.Bjk çoktan yarıştan düşmüştü,Fb ile Ts çekişiyordu.Biz de 20 puan fark falan yemiştik.Aziz gördü yani Hayri haklı.

Ligin kocası bizdeyken değil Ali Koç kralı başkan olsun umrumda değil, kupa kazanmaya devam hocam.

Rahatlama sebebim hocam beeee.

Ama korkum da ilk başarısızlığında sana istifa diyecek bir takım çocuklari

Bu adam varken değil Ali Koç, Bill Gates gelse yine endişe etmem.

Yeter ki bu seneki birliğimiz bozulmasın.

gelecek sezon muhtemelen bu sezondan daha zor geçecektir. uefa kısıtlamasının sonuçlarında neler dönecek gerçekten kara kara düşünme sebebi.

Senin derdin ne, yaz da bileyim? Beni tanimazsin, ben de seni bilmiyorum. Durduk yerde sözlerimden alıntı yapiyorsun ve kendince dalga geçiyorsun!!!

Beni bilen bilir.. Az konusurum, oz konusurum. Laf olsun, torba dolsun tarzi mesajlarim yoktur. Hic kimseye hakaret , küfür, saygisizlik etmem. Aynı şeyi de karşıdan beklerim.

Ben yazdığım her sözün arkasındayım.
Geçmiş mesajlarım ve alıntı yaptığın bu mesaj dahil benimle ciddi ciddi fikir tartışması yapacaksan yap, yapmayacaksan da yoluna git..

beni tanımamanız çok doğal tıpkı benim sizi tanımadığım gibi. burası bir forum ve bir yorumda bulunuyorsanız karşılığında DURDUK yere bir yorum almanız çok doğal.

şimdi gelelim benim sizinle olan derdime. aslında benim sizinle ilgili bir derdim yok. ama sizin fatih terimle ilgili bir derdiniz olduğu çok açık. öyle ki yorumunuzdan DALGA geçer gibi ukalalık çok bilmişlik akıyor. yoksa benim nazarımda fatih hocaya yapılan haklı ve dürüst eleştirileri sabote etmek gibi bir kaide bulunmaz.

yaptığınız yorumdaki bazı unsurların altını boş bırakmadan açıklarsanız çok sevinir ve teşekkürü borç bilirim.

"Yeri geldi eleştirdik.. Bazı maçlarda hatalıydı, ama Sezar'ın hakkı Sezar'a.. Sampiyonlukta katkısı buyuk oldu.. Tesekkurler hocam..

Şimdi senden gelecek yılların takımını oluşturmanı bekliyoruz..

Duygusal davranmadan.. Evlatcılık yapmadan.. Gecmiş yıllardaki transfer hatalarından dersler cıkararak.. Karakterli, genç, basarıya aç, Galatasarayımıza yakışan oyuncuları takıma kazandırmanı; mevcut kadrodaki gereksiz, geleceği olmayan, asalak futbolculara yol vermeni bekliyoruz.. "

Akp seçmeninin Erdoğan a bağlılığı gibi bağlıyım sana hocam. Bu saatten sonra sen ne dersen o.

Duygu sözcükleri

(Suat Kaya’nın Fatih Terim’e mektubu)

Bilmeyen renktaşlarıma gelsin.. Fatih Hoca’yı bunun için seviyoruz.. bu yüzden imparator diyoruz.. ve bu yüzden O bizim için teknik direktörden çok daha fazlası....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt