- 27 Ocak 2010
- 139.345
- 105.668
- 5.648
Hocammmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fatih terim kankisiynen
Hocam görevdeyken şampiyonluk gören tek başkan Serdar Bilgili olmuştu.. 2003 yılı BJK nin 100. yılıydı ve federasyonu ile hakemleri ile tüm ülke bize karşı seferber olmuştu.
Garibim Aziz Fatih hocaya karşı şampiyonluk göremeden gitti..
Şimdi çok daha çetin bir mücadele başlıyor ve bu süreçte taraftarıyla yönetimiyle tek vücut olarak hocayı yalnız bırakmamalıyız.. Ali Koç ilk yılında mutlaka ama mutlaka Galatasaray şampiyonluğu görmeli! Aksi olursa psikolojik üstünlüğü kaybedebiliriz.
Öyle bir şampiyonluk ile psikolojik üstünlük kaybolmaz düşünüyorum. O konu Kadıköy şampiyonluğu ile kapandı açıkçası uzuuuun bir süre adınaHocam görevdeyken şampiyonluk gören tek başkan Serdar Bilgili olmuştu.. 2003 yılı BJK nin 100. yılıydı ve federasyonu ile hakemleri ile tüm ülke bize karşı seferber olmuştu.
Garibim Aziz Fatih hocaya karşı şampiyonluk göremeden gitti..
Şimdi çok daha çetin bir mücadele başlıyor ve bu süreçte taraftarıyla yönetimiyle tek vücut olarak hocayı yalnız bırakmamalıyız.. Ali Koç ilk yılında mutlaka ama mutlaka Galatasaray şampiyonluğu görmeli! Aksi olursa psikolojik üstünlüğü kaybedebiliriz.
2003-2004 sezonunu tamamlayamadı Fatih hoca.. Hoca görevi bıraktığında BJK liderdi, fb geriden gelip şampiyon olmuştu..2003-04
2003-2004 sezonunu tamamlayamadı Fatih hoca.. Hoca görevi bıraktığında BJK liderdi, fb geriden gelip şampiyon olmuştu..
2003-2004 sezonunu tamamlayamadı Fatih hoca.. Hoca görevi bıraktığında BJK liderdi, fb geriden gelip şampiyon olmuştu..
Rahatlama sebebim hocam beeee.
Ama korkum da ilk başarısızlığında sana istifa diyecek bir takım çocuklari
Senin derdin ne, yaz da bileyim? Beni tanimazsin, ben de seni bilmiyorum. Durduk yerde sözlerimden alıntı yapiyorsun ve kendince dalga geçiyorsun!!!
Beni bilen bilir.. Az konusurum, oz konusurum. Laf olsun, torba dolsun tarzi mesajlarim yoktur. Hic kimseye hakaret , küfür, saygisizlik etmem. Aynı şeyi de karşıdan beklerim.
Ben yazdığım her sözün arkasındayım.
Geçmiş mesajlarım ve alıntı yaptığın bu mesaj dahil benimle ciddi ciddi fikir tartışması yapacaksan yap, yapmayacaksan da yoluna git..