Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezgin Gelmez(Beyaz TV): "Yönetimle aranızda sorun olduğuna dair haberler var"

Fatih Terim: "Sezginciğim çok merak ediyorum, bu haber nerede çıktı? Sen başka yerde yaşıyorsun galiba"

Erman'da o algıyı yaratmaya çalışıyordu maçtan sonra baktım da biraz

Bu sene erken başladılar tekrar aynı tuzağa düşmeyeceğiz bu sefer

Gomis,belhanda ve feghouli'yi yedek birakmasi,ardindan 45. Dakikadan itibaren celil yunus selcuk ahmet mugdat gibi oyunculari isinmaya göndermesine ragmen diger üclüyü 65. Dakika ya kadar yedek kulubesinde oturtmasi sahaneydi

Gomis,belhanda ve feghouli'yi yedek birakmasi,ardindan 45. Dakikadan itibaren celil yunus selcuk ahmet mugdat gibi oyunculari isinmaya göndermesine ragmen diger üclüyü 65. Dakika ya kadar yedek kulubesinde oturtmasi sahaneydi
Isindilar da neoldu. Yine 3 Un 2 si girdi Yunus ve Celil yerine

Not: yanlis anlasilma olmasin hocayi elestirmiyirum

Fatih Terim: Transfer olmazsa bu takımımızla oynayacağız. Aslan gibi takım, gençlerimiz var... Şampiyonlar Ligi seviyesinde değiliz ama daha iyi olacağız.

Erman'da o algıyı yaratmaya çalışıyordu maçtan sonra baktım da biraz

Bu sene erken başladılar tekrar aynı tuzağa düşmeyeceğiz bu sefer

DkRcLjaVAAADsIf.jpg

Hoca işini bilir Gomis'i futbola aç hale getirip sahaya salacak o zaman da Gomis bırakın parayı maç oynamanın keyfinden parayı ikinci plana atacak hocamız büyük hoca gerekli dersleri verir

hocanin kizi ucakta yanindaymis onceden soyledigim terim biraz sikintili cumlesini babamla konustum evet dedi diyor. Hocanin kizi sosyal medyayi iyi takip ediyor hemen yalanlayabilirdi. Acikcasi dogru olmasi daha yuksek ihtimal

hocanin kizi ucakta yanindaymis onceden soyledigim terim biraz sikintili cumlesini babamla konustum evet dedi diyor. Hocanin kizi sosyal medyayi iyi takip ediyor hemen yalanlayabilirdi. Acikcasi dogru olmasi daha yuksek ihtimal

Bende dinledim o mevzuyu

Yalnız dedikodu diyor kendi yaptı dedikoduyu

Yakışmadı o hareket,kız sana özelini paylaşmış ne diye ortamlarda anlatırsın ki ?

Muhtemelen olay Gomis meselesi hoca satmak istiyor böyle adamla çalışmam derdinde.Cengiz de işin kolayına kaçıp hoca idare edersin sen derdinde

Bende dinledim o mevzuyu

Yalnız dedikodu diyor kendi yaptı dedikoduyu

Yakışmadı o hareket,kız sana özelini paylaşmış ne diye ortamlarda anlatırsın ki ?

Muhtemelen olay Gomis meselesi hoca satmak istiyor böyle adamla çalışmam derdinde.Cengiz de işin kolayına kaçıp hoca idare edersin sen derdinde

Yani ozel bi olayi paylasmasi bence de ayip belki hocanin da haberi vardir bu olayi paylasacagindan bilemeyiz gonderme yapmayi sever hoca. Bence kimin satildiginin hoca icin onemi yok transfer istiyor sadece herkesinin yerinin dolacagini dusunuyor sadece satilamamasindan sikayetci. Hos degil boyle seyler hocayi aysal sattiyinda da yanindaydik yine yaninda oluruz.

Yani ozel bi olayi paylasmasi bence de ayip belki hocanin da haberi vardir bu olayi paylasacagindan bilemeyiz gonderme yapmayi sever hoca. Bence kimin satildiginin hoca icin onemi yok transfer istiyor sadece herkesinin yerinin dolacagini dusunuyor sadece satilamamasindan sikayetci. Hos degil boyle seyler hocayi aysal sattiyinda da yanindaydik yine yaninda oluruz.
Aysal vizyon bakımından bu Antep köylüsüne bin basardı. Son senede cıvıttı o , cengiz bildiğin atanmamis Albayrak . Konuşmalarını , vücut dili aşırı itici ve amatör. Terim gibi bir gücün böyle ezik bir figür ile anlaşması zaten kolay değil çünkü fikirler uyuşmaz. Zaten şu an taraftar Terim gitse , cengiz 'ın GS kariyerini bitirir

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Imparator ne dediyse imza atacak bir taraftar durumu olmak uzere. Az daha sabir beyler 2-3 yil boyle devam ve evin anahtarlarini da verilir hocaya.

yunusu haftaya oynat love:sarıkalp::kırmızıkalp: sinan ve rodrgiuesten daha formda. ya da onyekuruyu forvet arkasına cekip,yunusu sağa at hocam

Fatih Terim: Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti asla şaşmaz, merak etmesinler

Bu sezon da emeğimiz ve alın terimizle söke söke şampiyonluğu olacağız hocamıza güvenelim takıma güvenelim diğerlerini boş verin kendi işimizi kendimiz bitirdikten sonra 22 şampiyonluğu sene sonu kaldırırız

ters yazmışlar.Bjk 7 Fb 6 aslında.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt