Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Hoca oyuncu hatta oyuncular satacagimizin ipuclarini vermis
Transfer show geliyor
Transfer show geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isindilar da neoldu. Yine 3 Un 2 si girdi Yunus ve Celil yerineGomis,belhanda ve feghouli'yi yedek birakmasi,ardindan 45. Dakikadan itibaren celil yunus selcuk ahmet mugdat gibi oyunculari isinmaya göndermesine ragmen diger üclüyü 65. Dakika ya kadar yedek kulubesinde oturtmasi sahaneydi
Isindilar da neoldu. Yine 3 Un 2 si girdi Yunus ve Celil yerine
Not: yanlis anlasilma olmasin hocayi elestirmiyirum
Erman'da o algıyı yaratmaya çalışıyordu maçtan sonra baktım da biraz
Bu sene erken başladılar tekrar aynı tuzağa düşmeyeceğiz bu sefer
hocanin kizi ucakta yanindaymis onceden soyledigim terim biraz sikintili cumlesini babamla konustum evet dedi diyor. Hocanin kizi sosyal medyayi iyi takip ediyor hemen yalanlayabilirdi. Acikcasi dogru olmasi daha yuksek ihtimal
Bende dinledim o mevzuyu
Yalnız dedikodu diyor kendi yaptı dedikoduyu
Yakışmadı o hareket,kız sana özelini paylaşmış ne diye ortamlarda anlatırsın ki ?
Muhtemelen olay Gomis meselesi hoca satmak istiyor böyle adamla çalışmam derdinde.Cengiz de işin kolayına kaçıp hoca idare edersin sen derdinde
Aysal vizyon bakımından bu Antep köylüsüne bin basardı. Son senede cıvıttı o , cengiz bildiğin atanmamis Albayrak . Konuşmalarını , vücut dili aşırı itici ve amatör. Terim gibi bir gücün böyle ezik bir figür ile anlaşması zaten kolay değil çünkü fikirler uyuşmaz. Zaten şu an taraftar Terim gitse , cengiz 'ın GS kariyerini bitirirYani ozel bi olayi paylasmasi bence de ayip belki hocanin da haberi vardir bu olayi paylasacagindan bilemeyiz gonderme yapmayi sever hoca. Bence kimin satildiginin hoca icin onemi yok transfer istiyor sadece herkesinin yerinin dolacagini dusunuyor sadece satilamamasindan sikayetci. Hos degil boyle seyler hocayi aysal sattiyinda da yanindaydik yine yaninda oluruz.

sinan ve rodrgiuesten daha formda. ya da onyekuruyu forvet arkasına cekip,yunusu sağa at hocam