Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten hamiti,amrabati,yigiti filanda ben aldırdım.
Al ışte sözleşme uzattığı donk ne halde.
Bütün transfer parasını emre gibi vasat bir oyuncuya gömdü.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Emre vasat ha de get ya 5 dk da kalitesini belli etti tudor hıyarının dünya kadar para verdirip aldırdığı belhandayı suya götürüp susuz getirir.

Onyekuru yine hocanın transferi attığı golu al devamını anladın.

Yaşın var diye saygı gösteriyoruz ama sen de kendini bilir kişi sandın iyice.

Fanboyu olarak söylüyorum elinde ki takıma bu futbolu oynatıcak tek adamdır. Aynı takımı dünya üzerinde hangi teknik direktöre verirseniz verin buna şenol ile cocumanda dahil şundan 2 3 gömlek daha kötü top oynatır. BU kadroyu kuran adam terim değil hiç bir şey söylemeye hakkımız yok o konuda. Aldığı 2 oyuncuda fark yaratıyor bir tanesi takımın kaliteli herifi bkz : nagatomo , diğeri onyekuru bu adamın aldığı hiç bi oyuncu sekmedi. Adamın eline verdiler 8 10 milyonluk çöpleri yapıcağı birşey yok.

Feguli belhandalar için sövülecek adamlar belli.
birader sallayında bari az sallayın aynı takımı tudor 5 gomlek ustun oynatıyordu dunyanın en ıyı tdsı gelse oynatamazmısta oyun planın ne desek fatih hoca error verir

Hocayı rahat bırakın artık daha iyisi gelmiyor işte kendisi bırakana kadar devam etmeli.

Hoca Mugdati neden oynatmiyor???
Hatta Yunusu?? Belhanda ya nasıl bu kadar sabrediyor???
Ereni nasıl futbolcu olarak görüyor da ilk 11 de baslatiyor??Takim neden topa basmiyor??
Neden kimse paslasmak istemiyor?
Top rakipteyken de bizdeyken de neden herkes birnirine mal gibi bakıyor?
Bu takımda ruh yok.. mücadele yok yardimlasma yok. Neden ??
Mukemmel tespitler

Doğru sana kalsa botokslunun yaptığı facia transferlerle devam edip iflas bayrağını çekmemiz lazımdı.Fatih hocanın yaptığı transferlerin başarı oranı %80 dir.%100 başarıyla transfer yapan futbol komitesi,teknik direktör varsa hemen getirelim.

O kadar boş adam var ki şu forumda futboldan anlamayan üye olduk adamı sinir ediyorsunuz.Aga bu takım sezonu en geç açan takım 3-4 hafta içinde oturacak yerine.Futboldan anlamıyorsunuz boş yapmayın bari.

Hocayı savunan sahislara bi sorum var bu takım ne oynuyor taktıgımız ne?

Gectigimiz sezon takim sampiyon olursa Fatih Terim'le ilgili olumsuz tek bir yorum yapmayacagim demesine ragmen gördügüm kadariyla tükürdügünü yalamis beyfendi

Farketmez Fatih hocam düsmanlarini önce tokatlar,sonra yumruk atar

birader sallayında bari az sallayın aynı takımı tudor 5 gomlek ustun oynatıyordu dunyanın en ıyı tdsı gelse oynatamazmısta oyun planın ne desek fatih hoca error verir

Tudor ? 8 puan farkdan açık kapatıp bizi rezil rüsva eden tudormu. Madem öyle tudorun kurtarsaydı seni geçen sene. Ne kadar nankör adamlarsınız siz arkadaş allahtan klüpte sizin gibi eli olan insanlar yok direk asarsınız adamı.

O hırvat köylüsünün ismini terim ile yan yana getirmek bile hakarettir , şampiyonluk yarışının içindeyken beşiktaş bizden daha iyi diyip pskolojik üstünlüğü rakibe vermiş hainin tekidir tudor.

Tudor ? 8 puan farkdan açık kapatıp bizi rezil rüsva eden tudormu. Madem öyle tudorun kurtarsaydı seni geçen sene. Ne kadar nankör adamlarsınız siz arkadaş allahtan klüpte sizin gibi eli olan insanlar yok direk asarsınız adamı.

O hırvat köylüsünün ismini terim ile yan yana getirmek bile hakarettir , şampiyonluk yarışının içindeyken beşiktaş bizden daha iyi diyip pskolojik üstünlüğü rakibe vermiş hainin tekidir tudor.
8 puan farkı kım actı 14 hafta mukemmel futbolu kım oynattı nankör olan sızlersınız

Tudor kalsa tolga rezilini hala sol kanatta izleyecektik garry belkide kadroya girmeyecekti.Sarhoş filanmısınız

Donk mu ne halde gercekten futboldan anlamadigini dusunmeye basladim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt