Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
Efsane!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten hamiti,amrabati,yigiti filanda ben aldırdım.
Al ışte sözleşme uzattığı donk ne halde.
Bütün transfer parasını emre gibi vasat bir oyuncuya gömdü.
birader sallayında bari az sallayın aynı takımı tudor 5 gomlek ustun oynatıyordu dunyanın en ıyı tdsı gelse oynatamazmısta oyun planın ne desek fatih hoca error verirFanboyu olarak söylüyorum elinde ki takıma bu futbolu oynatıcak tek adamdır. Aynı takımı dünya üzerinde hangi teknik direktöre verirseniz verin buna şenol ile cocumanda dahil şundan 2 3 gömlek daha kötü top oynatır. BU kadroyu kuran adam terim değil hiç bir şey söylemeye hakkımız yok o konuda. Aldığı 2 oyuncuda fark yaratıyor bir tanesi takımın kaliteli herifi bkz : nagatomo , diğeri onyekuru bu adamın aldığı hiç bi oyuncu sekmedi. Adamın eline verdiler 8 10 milyonluk çöpleri yapıcağı birşey yok.
Feguli belhandalar için sövülecek adamlar belli.
Mukemmel tespitlerHoca Mugdati neden oynatmiyor???
Hatta Yunusu?? Belhanda ya nasıl bu kadar sabrediyor???
Ereni nasıl futbolcu olarak görüyor da ilk 11 de baslatiyor??Takim neden topa basmiyor??
Neden kimse paslasmak istemiyor?
Top rakipteyken de bizdeyken de neden herkes birnirine mal gibi bakıyor?
Bu takımda ruh yok.. mücadele yok yardimlasma yok. Neden ??
Doğru sana kalsa botokslunun yaptığı facia transferlerle devam edip iflas bayrağını çekmemiz lazımdı.Fatih hocanın yaptığı transferlerin başarı oranı %80 dir.%100 başarıyla transfer yapan futbol komitesi,teknik direktör varsa hemen getirelim.Zaten hamiti,amrabati,yigiti filanda ben aldırdım.
4-2-3-1 takımın ne oynadığı görmemiz için 1 ay var.1 ay sonra gör ne oynadığını.Hocayı savunan sahislara bi sorum var bu takım ne oynuyor taktıgımız ne?
8 puan farkı kım actı 14 hafta mukemmel futbolu kım oynattı nankör olan sızlersınızTudor ? 8 puan farkdan açık kapatıp bizi rezil rüsva eden tudormu. Madem öyle tudorun kurtarsaydı seni geçen sene. Ne kadar nankör adamlarsınız siz arkadaş allahtan klüpte sizin gibi eli olan insanlar yok direk asarsınız adamı.
O hırvat köylüsünün ismini terim ile yan yana getirmek bile hakarettir , şampiyonluk yarışının içindeyken beşiktaş bizden daha iyi diyip pskolojik üstünlüğü rakibe vermiş hainin tekidir tudor.
Boş yapıyon birader kendini rezil etme.8 puan farkı kım actı 14 hafta mukemmel futbolu kım oynattı nankör olan sızlersınız
göztepenın bıle oyun planı varken neden dünyanın en ıyı tdsı fatıh hocanın takımının 1 aya ıhtıyacı olsun kı?4-2-3-1 takımın ne oynadığı görmemiz için 1 ay var.1 ay sonra gör ne oynadığını.
Donk mu ne halde gercekten futboldan anlamadigini dusunmeye basladimZaten hamiti,amrabati,yigiti filanda ben aldırdım.
Tolga hayatında oynamadıgı kadar ıyı oynayıp gol attı tudor sayesınde hocanız tudor ıcın mı kestı acaba tolgayı?Tudor kalsa tolga rezilini hala sol kanatta izleyecektik garry belkide kadroya girmeyecekti.Sarhoş filanmısınız
göztepenın bıle oyun planı varken neden dünyanın en ıyı tdsı fatıh hocanın takımının 1 aya ıhtıyacı olsun kı?