Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medya daki kani bozuklari ciddiye almaya gerek yok

Hayatin gercegi tt arena'dir,her hafta imparator Fatih Terim diye inleyen tt arena
Herkes şuna emin olabilir
Bundan sonra her mağlubiyet sonrası Imparator Fatih Terim diye inleyecek her yer. Ve her mağlubiyet sonrası yönetim istifa sesleri yükselecek.

Hoca gidip bu zorluklarla yine başarılı olacak, eminim. Hoca'mizin başarısı sonrası buraya gelip cengiz'e bosuna laf ettiniz ya , görün bla bla gibi salak salak konuşan tipler olacak ve isimleri de belli . Eğer hocamın başarısını cengiz'e pay biçerseniz size çok güzel laflarım hazır bilesiniz. Başkan ayrı çekilmiyor, dalkavuklari ayrı çekilmiyor. Hoca zaten yine liderliğe oynayacak en ufak şüphem yok .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Her daim söyle bir tez vardi. Fatih Terim sadece iyi zamanlarda kulübün basina gecer, kötü zamanlarda tüyer diye. Bunun ile birlikte Hocanin düzembaz, bencil ve sark kurnazi bir insan oldugu ileri sürülürdü. 15-20 sene önce bukadar seffaf olmadigi icin hersey cok atip tutuldi, ama aslinda Hoca hic bir zaman rahat yüzü görmemistir Galatasaray´da. Hangi yönetim ile olursa olsun...

- 1996-2000 arasi kulüp büyük mali imkansizliklar ile bogustu. Idman boykot eden edene. Sampiyon olmamiza ragmen her sene, sürekli oyuncularimizin mas alamamasi ile ugrasti. Idmani boykot eden oyunculari o ikna etti, sürekli gergin ve zorlayici bu sartlar altinda calismak zorunda kaldi.

- 2002-2004 En fazla hurafe oldugu dönem. Galatasaray mali anlamda o dönem sonrasi battigi söylenir, ancak kulübün belirttigim gibi o altin cagi dedigimiz 1996-2000 yillarinda dahi mali imkansizliklar ile bogustugumuz, Özhan Canaydin baskanliginin basinda kulüp ekonomik olarak batik durumdaydi. Yaslanmis ve performansi dibleri görmüs bir altin jenerasyonu 13-15 Milyon dollar arasi paralar ile tamamen yenilemek zorunda kaldik, ve bunu Fatih Hoca basaramadi. Bilinenin aksine, tamami bir revizyon icin imkanlar kisitli ve riskliydi. O dönemde istenilen cogu futbolcular alinamadi. Bu dönem aslinda sunu da gösteriyor ki, Fatih Terim bile her sart altinda herzaman basarili olamaz.

20011-2014 arasi:

- Arda 12 Milyon avroya satildiktan sonra onun yerini dolduracak oyuncu isterken yine bir son dakika transferi olarak Riera aliniyor. Hoca Emre´yi ilk 11´e monte etmek zorunda kaliyor.
- Liderken ve forvet ihtiyacimiz varken biz Necati Ates´i almak zorunda kalirken, büyük travma yasayan Fenerbahce gidip Moussa Sow´u kadrosuna katiyor, ve kadrosunu net bir sekilde, uzun vadede güclendiriyordu. (Fatih Hoca´nin bu duruma atifi vardir) Fener´in Sow´dan aldigi kadar verim almak zorunda kaliyor hoca 35´lik Necati Ates´ten.
- Ujifalusi sakatlaniyor, ve yine stoper ihtiyaci varken sezon sonu bitik Cris Fatih Hoca´ya son dakika transferi olarak sunuluyor. Yedek olarak alinan Dany ile, as stoper olarak devam etmek zorunda kaliyor. Felipe Melo kamp sürecinden, ve sezon baslamisken transfer ediliyor. 3 ay idmansiz tatil yapmis Melo, ancak ikinci yarida kendine gelebiliyor.

- Olayin özünden sasmamak icin ücüncü dönemi orada birakiyorum. Ama sonrasi da pek istedigi gibi olmadigini belirteyim.

2017 - XXXXX

Güclü bir Galatasaray takimin basina geciyor ama takim mental olarak dagilma sürecine girmistir. Bunu toparlayayim derken, yine maddi zorluklar ile ugrasan bir kulüp. Ikinci yarida hoca takimi güclendirecek takviye beklerken, takimin en degerli ve önemli oyuncusu satiliyor. Yasanilan sakatliklar, 6 aydir neredeyse futbol oynamamis, iki tane isimden (Donk-Selcuk) medet ummak zorunda. Yetmiyor... Yedek solbek, Stoper, forvet istiyor, alinamiyor. Herseyi gectim, bana sadece forvet alin diyor, bas bas bagriyor, yine alinmiyor, yedek solbek alinip transfer kapaniyor. Olaya cok yeni bir boyut gererek Forvet seven bir hocayi, kagit üzerinde neredeyse forvetsiz sezona baslamak zorunda birakiyorlar.

Simdi dogru oturup egri konusalim, ve kulüp hakkinda bir öz elestiri yapalim. Büyük kulüp dedigin böyle yönetilmez. Bu kulüp sadece Fatih Terim´in oldugu dönemlerde böyle yönetilmiyor. O yüzden Fatih Terim´in olmadigi dönemlerde, basarinin ne demek oldugunu neredeyse unuturuyoruz. En azindan sürdürülür bir basari olmuyor. Cünkü büyük bir kulüp gibi hareket etmiyor, yönetilmiyoruz.

Kulüp olarak büyük sansimiz Fatih Terim gibi cok yetenekli, ve Galatasaray ile büyük bir sinerji olusturabilen bir hocayi yetistirmis olmasi
. Fatih Terim bence zannetigimizden de iyi bir hoca. Bu tarz durumlarin icinden cikabilecek baska hoca bulamiyoruz, o yüzden neredeyse gelen her hoca basarisiz oluyor. Bu zor sartlar altinda calisabilen tek bir hocamiz var, ve ona bile arkasini yaslayip, rahat bir sekilde sezona baslayacak bir sene bile sunamiyoruz.

Galatasaray´in büyük eksikligi var. Oda Yönetim ve bir Kurum olarak büyük bir takim gibi hareket etmekten uzak olmaktir. Hep son dakikaka hamleleri, hep idare etmek zorunda kalmak. Büyük kulüp böyle olmaz beyler.

Büyük kulüp arada sirada yildiz isimler getirilerek olmaz. Arap kulüpleri de yildiz aliyor. Bunu herkes yapar, ancak bu tarz eksiklikler sürekli ve sürekli, basarisiz ve basarili her dönemde bukadar siddetli bir sekilde gün yüzüne cikiyorsa, o vakit Galatasaray kurumunun, futbol kulübüne beklenilen büyüklügü saglayamadigini gösterir.

Bunlar büyük bir kulüpte belki bir kere olur, iki kere olur. Biz bunlari Terim´li, yada Terim´siz sürekli yasiyoruz. Bizi 10-20 sene sonra Türkiye´nin en basarilisi olmaktan uzaklastirabilecek bir durum bu.
Zevkle okudum kardeşim , helal olsun . Her yönetimi yalayan adamlara da on numara golü atmışsın . Allah O'nu başımızdan eksik etmesin

Tengri yardimcin olsun hocam. Işin zor ama sen zaten zorluklara alışık birisin.

allah hocamızın ve takımın yardımcısı olsun. hocamızın sonuna kadar arkasındayız

Bu sezon fazla kızmam kendisine.

Kulübün başındaki iki beceriksiz Mustafa başkan ve yardımcısı şaklaban Apo sıçtı batırdı transfer döneminde.

Hoca kaç kere ben forvet istiyorum diye bas bas bağırdı ne yapsın transferleri o mu yürütsün.

Ağzımıza ettiniz ulan Mustafa ve Apo. Tek yapacağınız şey adam akıllı bir forvet almak veya kiralamaktı. CL de ilk de muazzam bir grup çektik onda da herşeyi daha başlamadan piç ettiler.

sent via GSC

Emin olun ki bu akşam hoca çıkacak bu Mustafa ve Abdürrahimi koruyup suçu kendi üzerine alacak santrafor transferinde.

Hocam çık konuş arkandayız ama takımın havasını bozmak istemeyeceğini de biliyoruz.

Sen yine lafını göm içinde kalmasın.

Hocam çık konuş arkandayız ama takımın havasını bozmak istemeyeceğini de biliyoruz.

Sen yine lafını göm içinde kalmasın.
Emre Akbaba transferinde başkan kılıklı " ben beceriksizmisim , ben her kameraya konuşuyormusum bakın emre bizde " gibi ergence sosyal medyaya laf sokarken buradaki diğer ergen dalkavuklar "Hahah başkanımız ne laf sokuyor size ama" gibi malca yorumlar yapıp mutlu oluyorlardı. Yani Hoca'miz beceriksiz yönetime laf sokarsa dalkavuklar üzülür

Bu aciz yönetim her fırsatta medya önündeydi.Transfer dönemi olumsuz bir süreç yaşandığında ortalıktan sıvıştılar.Fatih hocam bu takımı yine şampiyon yapacak.Bu çapsızlar o zamanda çıkıp konuşacak inan edin dedik başardık vs.En kısa zamanda kurtulmalıyız.

basit dusunelim.. cl deyiz ve gelirin tamamini alacagiz.. bence yapilmasi gereken devre arasina kadar ligi en az hata ile goturup sonra forvet takviyesi yapmak olacak

basit dusunelim.. cl deyiz ve gelirin tamamini alacagiz.. bence yapilmasi gereken devre arasina kadar ligi en az hata ile goturup sonra forvet takviyesi yapmak olacak
Doruk, teli bırak ve aklına 2 adamı getir sonra bir daha yaz. Ndiaye ve Gomis olayları hala size adamların bir boka yaramadiklarini göstermiyor mu? Umutlanma bence , bunlar devre arası maiocn ve feg i gönderip inan edinle, hacamiz sürpiz sever da der sonra ortada kalırız. Adam madam satmasınlar bunlar; satmayı bilmiyor diyorduk da daha vahim olanı almayı da bilmiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt