- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
basın toplantısında söyledi gs tv. birazdan düşer youtubea görüntülerhangi kanalda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basın toplantısında söyledi gs tv. birazdan düşer youtubea görüntülerhangi kanalda
Eren ile mevcut sistemin yürümesi bana daha zor geliyor. Bana göre Eren'in olmadığı başka bir formasyon denenmeli.4-6-0 söylemesi kolay ama oynaması kolay olan bir düzen değil. O düzenle oynayan Roma'da Totti önde senede 25 çakıyordu. Hatta 40'ına yaklaşırken bile 10-15 atmaya devam etti.
Napoli denedi orada da Mertens skor yaptı. Ki Insigne ve Callejon da skorer.
Bizde o kadar skorer adam yok. Çift haneyi görecek oyuncu sayısı az.
Bence başka bir tarzı oynamamız zor. Rodrigues ve Ndiaye'nin de girmesiyle geçen yılki tarzımızı Eren ile devam ettireceğiz Ocak'a kadar. Orada forvet, stoper gibi eksiklere bakılır. Başka bir alternatif arayışına girersek hiç çıkamayız gibi geliyor bana.
Nasil bir faydasi oldu bize?Ciksin mactan sonra konussun.yönetime en büyük mesajdı bence iyiki tuttu oyunda
ağla lan ezik sampiyon oluncada nasıl seviniyorsundur sen taksime felan cıkıyorsundur zuahahaha Fatih terim ölene kadar bu klübün hocası olacak sende çatur çutur çatlayacaksın oturdugun yerde
hocam eren derdiyoktan daha iyisi yokki . kelimedeki çaresizligi görüyorsun hoca napsın .gözüm kanadı benimde ama çıkmasını istedimNasil bir faydasi oldu bize?Ciksin mactan sonra konussun.
o tudorundu ondan oncekıler kımındıEvet tudorun takımıyla sampiyon oldugu ıcın sevındıgım dogrudur
Tudorun oynattıgı topun onda birini oynatamaz. Ha tudor büyük maclarda iş yapmıyordu ama ftde bugün yapamıyor yani kıyaslama bile yapılamaz. arada ki tecrübe acıgıda kapanınca tekrar geri gelecektiro tudorundu ondan oncekıler kımındıD
:
Tudorun kaybettıgı malatya macından sonra ıstıfa yazmadıysan bende hicbir bok bilmiyorumD:
: çatlaaaaaaaaaaaaaa
Eren ile mevcut sistemin yürümesi bana daha zor geliyor. Bana göre Eren'in olmadığı başka bir formasyon denenmeli.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocam eren derdiyoktan daha iyisi yokki . kelimedeki çaresizligi görüyorsun hoca napsın .gözüm kanadı benimde ama çıkmasını istedim
Birader senin hafızanda problem mi var fatih terim gecen sezon basaksehir bjk trabzon maclarını kazanmasa zaten sampiyon olamıyordu boş yapma gece gece beni yorma ya hadi hadi maglubiyet alınca gülen ayhan akmanlar basın toplantısında galatasaray neden böyle oynadı diye sorulunca onlar gol attı biz gol atamadık diyen tudor müstehak size ha bide yiğenin kaldığı otel masrafını galatasaray klubune kitleyen dursun ozbekte mustehakTudorun oynattıgı topun onda birini oynatamaz. Ha tudor büyük maclarda iş yapmıyordu ama ftde bugün yapamıyor yani kıyaslama bile yapılamaz. arada ki tecrübe acıgıda kapanınca tekrar geri gelecektir