Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ahmet eren sinan, maicon bu adamlarla hocanın işi çok zor araya kadar allah yardımcısı olsun

4-6-0 söylemesi kolay ama oynaması kolay olan bir düzen değil. O düzenle oynayan Roma'da Totti önde senede 25 çakıyordu. Hatta 40'ına yaklaşırken bile 10-15 atmaya devam etti.
Napoli denedi orada da Mertens skor yaptı. Ki Insigne ve Callejon da skorer.

Bizde o kadar skorer adam yok. Çift haneyi görecek oyuncu sayısı az.

Bence başka bir tarzı oynamamız zor. Rodrigues ve Ndiaye'nin de girmesiyle geçen yılki tarzımızı Eren ile devam ettireceğiz Ocak'a kadar. Orada forvet, stoper gibi eksiklere bakılır. Başka bir alternatif arayışına girersek hiç çıkamayız gibi geliyor bana.
Eren ile mevcut sistemin yürümesi bana daha zor geliyor. Bana göre Eren'in olmadığı başka bir formasyon denenmeli.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yönetim. 2 ay boyunca 100 euro indiriyim diye çingene pazarlıgı yaptı dolar kur fırlayınca . ... gibi kaldılar ortada .

o tudorundu ondan oncekıler kımındı :DD:D:D::D Tudorun kaybettıgı malatya macından sonra ıstıfa yazmadıysan bende hicbir bok bilmiyorumD::D:D: çatlaaaaaaaaaaaaaa
Tudorun oynattıgı topun onda birini oynatamaz. Ha tudor büyük maclarda iş yapmıyordu ama ftde bugün yapamıyor yani kıyaslama bile yapılamaz. arada ki tecrübe acıgıda kapanınca tekrar geri gelecektir

Seninle bir kez daha gurur duydum hocam.O gözlerindeki ateşe rağmen,bu kadar sakin,sükunet içinde basın toplantısını bitirdin.Oysaki futbolcusundan yönetimine kadar çok şeyi kırıp dökebilirdin ancak bu , şampiyonlar ligi öncesi ve lig devam ederken sadece işleri daha da kötüye götürürdü.İyiki varsın, iyiki çok iyi bir Galatasaraylısın.Allah seni başımızdan eksik etmesin.

Eren ile mevcut sistemin yürümesi bana daha zor geliyor. Bana göre Eren'in olmadığı başka bir formasyon denenmeli.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklısın aslında. Eren'in sahada olması bile gücümüzden kırıyor büyük ölçüde.

Ama başka arayışlara girersek de içinden çıkabilir miyiz emin değilim. Bu oyuncu grubunun farklı anlayışları da oynayabilecek versatil bir yapıya sahip olduğundan şüphelerim var.

Eğer yönetim hocaya “2 forvet transfer edeceğiz” dediyse ve koca Fatih terim o söze güvenip “2 forvet alacağız” açıklaması yapıyorsa ve o transfer olmuyorsa; rezil oluyorsa Terim de bugün hiç çekinmeden “ağızla transfer yapılmaz” diyebilir. “Ağzınıza s.çayım” bile diyebilir.

Ağzına sağlık Terim. Biz arkandayız!

Tudor Eren'i 4-5 maç arka arkaya oynatsa istifa ederdi takım paramparça olurdu

yönetime giydir hakettiler ama seninde dediğin gibi olan oldu bu kadroyla en iyisini yapmaya çalışcaz ahmet,sinan,eren yedekten öteye geçemez,belhanda yedek bile olmamalı genç celil oynasın kötü oynarsa ağzını açan namettir,yerinde olsam belhandayı dinlemem bile adama girişini izle bide sonra gülmesini yeter zaten şampiyonlar ligi listesine yazmayın onun adını yazılırsa eğer yazanada yazıklar olsun oynatmasını geçtim...

hocam eren derdiyoktan daha iyisi yokki . kelimedeki çaresizligi görüyorsun hoca napsın .gözüm kanadı benimde ama çıkmasını istedim

Belhanda'nin kirmizidan sonra mac bitmisti zaten.Mac donmezdi ama Eren'in yerine herhangi bir oyuncu oynasa en kotu yine 4 yerdik.İnsallah israr etmez onumuzdeki maclar.

Tudorun oynattıgı topun onda birini oynatamaz. Ha tudor büyük maclarda iş yapmıyordu ama ftde bugün yapamıyor yani kıyaslama bile yapılamaz. arada ki tecrübe acıgıda kapanınca tekrar geri gelecektir
Birader senin hafızanda problem mi var fatih terim gecen sezon basaksehir bjk trabzon maclarını kazanmasa zaten sampiyon olamıyordu boş yapma gece gece beni yorma ya hadi hadi maglubiyet alınca gülen ayhan akmanlar basın toplantısında galatasaray neden böyle oynadı diye sorulunca onlar gol attı biz gol atamadık diyen tudor müstehak size ha bide yiğenin kaldığı otel masrafını galatasaray klubune kitleyen dursun ozbekte mustehak :D:D:D:D:ROFLMAO:

sinan ,eren ahmet ve belhanda arıtk yedekten öteye gidemez.serdar,ndiaye,rodrgiues,feghouli girecek 11e

Konu Sneijder olunca anında konudan atan,ceza veren adminler konu Terim olunca arkadaşlarını görmezden gelebiliyor

Şimdi raporladın mı felan diye hikaye uydurursunuz raporlasakta değişen bir şey olmuyor.Özelden yazıyoruz yine koruma moduna geçiyorsunuz arkadaşlarınızı

Adamına göre muamele demek

şaka maka tudor ereni sinanı oynatınca bu ne ya rororo terim oynatınca vardır bir bildiği aynen gördük bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt