Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alin Feghoulinizi diyerek trip atan MR.Bilir adami sol kanada atiyor, bilerek yapiyor bunlari.

trip atmaya gelince dunyanin en iyisi, ama taktiksel bir takim hazirla dersek yapamaz.

Gecen sezon deplasmanda tek yarim yamalak adam gibi oynayan adami kesmesi baya anlamsiz. Hele onun yerine oynayan adami gördümü resmen dalga geciyor gibi geliyor. Feghoulinin bence en iyi katkisi bize arkasindaki sag beki oynatmasiydi. Linnes ve Mariano Feghouli oynadimi oyuna resmen daha fazla katki sagliyorlardi. Sinan hem arkasindaki oyuncuyu hic kulanmayi beceremiyor ve defansa katkisi cok az oluyor. Sinan anca joker olarak is yapar baska birseye yaramaz artik bu yastan onra.

``Teknik taktik bilmiyor yeaa sadece gaz yeaaa.``'cılar bir türlü bitemediler ya. Zamanında böyle yorumlar yapan biri olarak hoca beni utandırmıştır, muhtemelen bu içi boş, klişe eleştiriyi yapanları da utandırır tekrar tekrar.
Gelelim realiteye. Büyük maç oynama sorununu çözdü Tudor sonrası ama deplasmanda hala aynı tas aynı hamamız. Psikolojik bir durum olduğu bariz, bunu çözmesi gereken de hocanın ta kendisi. Geç kalmamalı. Israr etmesi gereken adam Belhanda değil Feghouli. Bu boş inatlarından yıllardır vazgeçemedi, bu konuda değişemedi. Neden kendisini böyle yaptım oldulu şeylerle kanıtlamaya çalışıyor hala anlamak güç. Sinan mevzuu da buna örnek. İyi bir yedekten fazlası olamaz Sinan. İlk 11 başladığı hangi maçta iyi oynamış yahu ?Bugün değişiklerde de yanlış yaptı, çift forvete dönülür eyvallah da Fernando çıkmaz. Formsuz kesinlikle ama buradaki bazı ağır yorumları da kesinlikle haketmiyor.

Yetti artik be takimin penalticisi bu idi bu attı. Her penaltiyi kaciriyoruz durum 0-0 ne hakla mudahale etmezsin sayin terim. Takimin patronu sensin nerde bu takimda disiplin? Her isteyen mi atıyor penaltiyi?

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Penaltı açıklaması fiyasko daha geçen hafta Muslera'ya ben işaret ettim attırmadım diyordu. Garry nasıl izinsiz atmış kendisinden. Sinan zaten penaltı ustası ya

yenildimmi de normal yenilmiyoruz ki, rezil oyun , 3, 4 , 5 içerdesin

3'ten açılıyor tarife thanks to the emperor

Hocam deplasmanda Fernando - Donk - Ndiaye yap, sezonu kurtar. Emre sıfır.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her teknik direktör gibi bugün kendisi yine hata yapmıştır bence. ama şu hakarete vararcasına laflar söylemeyin beyler bence bu kadarını hakedecek bir adam değil fatih terim.

bizim taraftarımızda çok balık hafızalı. geçen sezonki şu fikstürden çıkacak dünyadaki tek adam fatih terimdi ve bunu başardı. hemen unutmayın yahu şu 5 ay öncesini

12 maç 10 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet 28 gol atılıp 6 gol yenilmiş

son fikstür.webp

sana güveniyoruz
sana inanıyoruz hocam
biatımız sana ve imparatorlugunadır.

Gecen sezon denayer hizli cevik oyunculara goz actirmiyordu bu sene maicon serdar ikilisinin belini kiriyorlar resmen. Ayrica gomis filan derken gecen sezona gore baya guc kaybettik. Feghouli yuzunden suclamak mantiksiz oynadiginda ruh gibi zaten yaptigi hicbisey yoktu. Hayirlisi olsun devre arasina fazla puan farki olmadan girersek gotururuz ligi yine

Fatih Terim basarili olmasina ragmen her seferinde bu kibirli tavirlari yüzünden takima ve camiaya zarar veriyor. Milli takimda da aynisi. Ben artik bu takimin basinda kaprisli olmayan, realist, performansa göre futbolcu oynatan bir hoca istiyorum. Biktik usandik hep ayni terane.

Deplasman sorununa çözüm bulunması lazım artık. Geçen sene de bu sorun vardı. Artık yenilmeyi bırak sürekli fark da yiyoruz. Bir şeyler yapmalı, denemeli. Cidden sıktı artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İçerdeki maçları taraftar kazanıyor nasılsa değilmi hoca? Kazanan takımı bozmuyorsun oynanan leş futboluda bozmuyorsun bravo.

Oynuyan takimi bozmustu bugun. Onyekuru'nun Alti tane Akhisarlinin arasinda ne isi var adam kanat oyuncusu cek SInan'i forvete koy onyekuruyu Sinanin kanadina bak nasil catir cutur geliyor takim. Oynuyan sistemin icinde etmisti bugun.

Ben bu sezon nasıl bir oyun planını benimsediğimizi hala anlamadım. Ciddi ciddi plan yok gibi geliyor bana. Savunmada da hücumda da böyle. Ya da benim futbol bilgim yetmiyor görmeye..

Bu yazdıklarımı "Terim taktikten anlamaz gazla çalışır" klişesiyle alakası yok geçen sezon hoca yeterince kanıtladı o söylemin yanlış olduğunu. Ama bu sezon durum bu. Taktiksel açıdan belirsizlik, rezil bir transfer dönemi, değişik değişik kadro tercihleri ve oyuncu değişiklikleri, Feghouli meselesi vs vs. Hoca saçmalayarak başladı sezona..

sinan ve feghouli konusunda hata yaptı ama onyekuruyu forvette oynatsın diye biz demiştik.o konuda özür dilerim hocam.marianoyu sampiyonlar liginde oynat ama deplasmanda olmaz hocam.onu da gördük

Sinan denilen yetersizi alıp başına çalabilirsin.Belhanda ve Sinan'a şans vermeye devam et.Egon batsın!

Kimse vardir bildigi fln demesin. Belhanda affedersiniz yemedigi halt kalmadi saha icinde disinda hala sans veriyor. Sinan sahada yürüyor. Feghouli gibi elindeki en teknik oyuncunu oynatmiyorsun. Bunun adi ego, bunun adi kibir. "ben ders almam, ders veririm" diyen kibirli Terim geri dönmüstür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt