Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.748
- 21.801
- 2.783
Hodja Bey
Sebebi neydi ki?
Sebebi neydi ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demir,kafan mı güzel kardeşHodja Bey
Sebebi neydi ki?
Keramettin de benimle ayni fikirdedir diye tahmin ediyorumDemir,kafan mı güzel kardeşKeramettin'in tepesi atık çok ortalarda görünme bence
Keramettin seninle aynı fikirde olabilir ama hocanın saçmaladığına çok katılmıyorum.Giderek forumun istediği kadroya yaklaşıyor ama yine rezaletiz.Herkes Eren'e laf ediyordu,bugün Eren yok ama yine rezalet var sahada.Hocalık durumlar var ama saçmalama konusunda çok katılamıyorum sanaKeramettin de benimle ayni fikirdedir diye tahmin ediyorum
Ft sacmalamanin doruklarinda dolaniyor![]()
Acikcasi eren su an da tek santraforumuz bu nedenle oynatilmasi ozellikle deplasmanlarda isimize gelir. Kaldi ki formsuz olsa anlarimKeramettin seninle aynı fikirde olabilir ama hocanın saçmaladığına çok katılmıyorum.Giderek forumun istediği kadroya yaklaşıyor ama yine rezaletiz.Herkes Eren'e laf ediyordu,bugün Eren yok ama yine rezalet var sahada.Hocalık durumlar var ama saçmalama konusunda çok katılamıyorum sana
Acikcasi eren su an da tek santraforumuz bu nedenle oynatilmasi ozellikle deplasmanlarda isimize gelir. Kaldi ki formsuz olsa anlarimKeramettin seninle aynı fikirde olabilir ama hocanın saçmaladığına çok katılmıyorum.Giderek forumun istediği kadroya yaklaşıyor ama yine rezaletiz.Herkes Eren'e laf ediyordu,bugün Eren yok ama yine rezalet var sahada.Hocalık durumlar var ama saçmalama konusunda çok katılamıyorum sana
Bu kısıma tamamen katılıyorum.Diğer kesimlere çok fazla katılamıyorum.Bir kişiyle olacak iş değil.Başka konularda da defalarca yazdımAcikcasi eren su an da tek santraforumuz bu nedenle oynatilmasi ozellikle deplasmanlarda isimize gelir. Kaldi ki formsuz olsa anlarim
Onu oynatmayip sinani oynatmak sacma
Feg'in buyuk bir gunah islemis gibi kac haftadir hic denenmemesi de sacma
Takim butunlugu yok, sahada ne oynadigimiz belli degil bu da ft'nin sorumlulugu
Lakin biz burda bir seyleri gorurken degismesi icin 3-4 gol yedigimiz maclar yasamak ve ft'nin keyfini beklemek zorundagiz, bence en cok da bu sacma
hayal satmaya devam.Bos yapiyorsunuz
Tamam Maglup olduk dogal olarak sinirlisiniz ama sezon sonu sampiyon oldugumuz da yine hocaaam beton yetmez falan yazacaksin
Hoca'nin cözmesi gereken konu belli,oyuncular mac seciyorlar
Gecen sezon oldugu gibi yine sampiyonluk havasina girecek olursak bu sorunu cözeriz gecen sezonun son haftalarinda oldugu gibi
hayal satmaya devam.
Ne diyon ya?Mayis 2018 de hollanda sokaklarinda sampiyonluk turuna cikmani saglayan Fatih Terim'dir
Sezon sonu yine ortadan kaybolma sakin hollandali