Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger 1 hoca bu kulübü basarili yapacaksa o hoca fatih terimdir ama bazi takintilardan vazgeçmeli. Feghouli mevzusu, eksikleri bariz olan takimi yenilene kadar oynatmak gibi seyleri çözmesi lazim. Biliyorum bazilarinin hosuna gidiyor terime bok atmak için güzel firsat var su an ama biz hocayi desteklemeye devam edecez

Bay ego Erzurum maçında Ozan'ı keserse ağır küfürler eşliğinde ceza alma olasılığım yüksek...

Bu adama kızmak mümkün değil yaw, Yeniliyoruz falan ama ne yapıp edip şampiyon yine yapacak bunu biliyorum

Rakip hocanın hangi taktik dehası altında çaresiz kaldı da cevap veremedi açıklasın.

Futbolun bilimine inelim.

Bos yapiyorsunuz

Tamam Maglup olduk dogal olarak sinirlisiniz ama sezon sonu sampiyon oldugumuz da yine hocaaam beton yetmez falan yazacaksin

Hoca'nin cözmesi gereken konu belli,oyuncular mac seciyorlar

Gecen sezon oldugu gibi yine sampiyonluk havasina girecek olursak bu sorunu cözeriz gecen sezonun son haftalarinda oldugu gibi

Yine dolu dolu beyinler doluşmuş. Yok ego, yok inat. Bu adam böyle arkadaş, işine geliyorsa. Her teknik adam gibi hata yapıyor. Sezon sonunda yine İmparator diye en önlerden yer kapmaya çalışan yine bu güruh olacak. Genelde görmezden geliyordum ama, farklı farklı tipler çıkınca şöyle ortaya sallayayım dedim. Hadi eyv.

Keramettin de benimle ayni fikirdedir diye tahmin ediyorum

Ft sacmalamanin doruklarinda dolaniyor :D
Keramettin seninle aynı fikirde olabilir ama hocanın saçmaladığına çok katılmıyorum.Giderek forumun istediği kadroya yaklaşıyor ama yine rezaletiz.Herkes Eren'e laf ediyordu,bugün Eren yok ama yine rezalet var sahada.Hocalık durumlar var ama saçmalama konusunda çok katılamıyorum sana

Efsanenin 4-0, 3-0 gibi sonuçlarla ne idüğü belirsiz çapsız heriflere madara olması bana koyuyor.

Başka biri olsa istifa ulan defol der geçerim.

Keramettin seninle aynı fikirde olabilir ama hocanın saçmaladığına çok katılmıyorum.Giderek forumun istediği kadroya yaklaşıyor ama yine rezaletiz.Herkes Eren'e laf ediyordu,bugün Eren yok ama yine rezalet var sahada.Hocalık durumlar var ama saçmalama konusunda çok katılamıyorum sana
Acikcasi eren su an da tek santraforumuz bu nedenle oynatilmasi ozellikle deplasmanlarda isimize gelir. Kaldi ki formsuz olsa anlarim

Onu oynatmayip sinani oynatmak sacma

Feg'in buyuk bir gunah islemis gibi kac haftadir hic denenmemesi de sacma

Takim butunlugu yok, sahada ne oynadigimiz belli degil bu da ft'nin sorumlulugu

Lakin biz burda bir seyleri gorurken degismesi icin 3-4 gol yedigimiz maclar yasamak ve ft'nin keyfini beklemek zorundagiz, bence en cok da bu sacma

Acikcasi eren su an da tek santraforumuz bu nedenle oynatilmasi ozellikle deplasmanlarda isimize gelir. Kaldi ki formsuz olsa anlarim

Lakin biz burda bir seyleri gorurken degismesi icin 3-4 gol yedigimiz maclar yasamak ve ft'nin keyfini beklemek zorundagiz, bence en cok da bu sacma

Bu kısıma tamamen katılıyorum.Diğer kesimlere çok fazla katılamıyorum.Bir kişiyle olacak iş değil.Başka konularda da defalarca yazdım

Bos yapiyorsunuz

Tamam Maglup olduk dogal olarak sinirlisiniz ama sezon sonu sampiyon oldugumuz da yine hocaaam beton yetmez falan yazacaksin

Hoca'nin cözmesi gereken konu belli,oyuncular mac seciyorlar

Gecen sezon oldugu gibi yine sampiyonluk havasina girecek olursak bu sorunu cözeriz gecen sezonun son haftalarinda oldugu gibi
hayal satmaya devam.

Feghouli konusunda hatalıdır. Egosuna yenilmeye devam ettiği sürece kaybeden Hoca ve Galatasaray olacak. Açıkça söylüyorum şu inadından vazgeçmelidir.

bence gitsin fatih terim bu adamlara ıgor tudor riekerink felan mustheak sonra gelın burda tartısın kendı kendınıze galatasaray niye 10. 7. felan oldu diye :D egoluymus kibirlyms ulaan hicbir basarısı olmayan aykut kocaman fatih terimden daha kibirlidirr dedigim gibi giderse gitsin fatih hocam sonra burda fatih hocam diye cok aglarsınız bidahada nah gelir fatih terim

Mayis 2018 de hollanda sokaklarinda sampiyonluk turuna cikmani saglayan Fatih Terim'dir

Sezon sonu yine ortadan kaybolma sakin hollandali
Ne diyon ya?

Senin hocani sampiyon yapan Arena'da taraftardir, hani senin ugramadigin yer.

yoksa Genclerbirligi, kasimpasa ve sivas deplasmanlarini unutmadik.

Hoca'na soyle biraz gelistirsin kendini, egosunu biraksin.

Mehmet Topal'i AK'da bilerek oynatti, herkes oynamasin dedi diye, simdi Sinan ve Feghouli meselesi aynisi.

kibirli egolu, GS disinda basarili oldugu yer yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt