Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerını okana bırakması gerek artık yaslandı

Gecen sezon Terim'le ilgili bu takimi sampiyon yapmasi imkansiz,balonu patlayacak diyenlerin yanildiklari icin sacma sapan argumanlarla futboldan anlamiyor demelerini ciddiye almamak lazim

Belhanda & Feghouli belasına ve forvetsizliğe rağmen iyi iş çıkarıyor.

Cidden daha hala geçen sezon şampiyonluğu takımın değil hocanın aldığını göz ardı edip gitmesini isteyenler var.

Bu kadroyu başka kim yarışın içinde tutabilir bunun cevabını merak ediyorum doğrusu!?

Geçen sezon kurulan kadro neresinden tutsan elinde kalıyor. Belhanda, Mariano, Maicon, Fernando ve Feghouli, hepsinin performansı kötü ve daha da vahimi bir tanesi bile ortaya karakter koyamıyor. Buna rağmen bu takımı hala bir şekilde yarışın içinde tutabiliyor Fatih Terim.

Bu kadroyu kuranı da gördük geçen sezon, daha ilk yarı bitmeden kendi kurduğu kadronun kontrolünü yitirdi. En azından iç sahada iyi oynuyorduk diye yazılmış, Gençlerbirliği gibi bir takıma karşı farklı kazanmış olmak iyi oynanmış anlamına gelmiyor. İlk altı yedi hafta sonrası ne içerde ne de dışarda iyi oynamıyor idik geçen sezon.

Okan Buruk Fenerin şifresini kırmış.. Gecen sene 3 macta yenmiş, bu sene 3-0 ile yine yendi..

Sırf Fener istatistiği bile Okan ı Galatasaray TD si için aday yapar..

Hidayet çok güzel bir şey yazmış, oturuyorum ama hocanın çıkardığı kadronun daha iyisini çıkaramıyorum. Buyrun eleştirenler, kadrolarınızı yazın da görelim üzerinde fikir yürütelim.

İyi oynamıyoruz, hocanın da yanlışları hataları var ama adam bu malzeme ile takımı yarışın içinde tutuyor.

Kızılacak birileri var ise başta Albayrak olmaz üzere yönetimdir. Taraftar baskısı ile Emre Akbaba alındı bu yüzden diğer eksiklere bütçe kalmadı diye savunma yapılıyor. Yönetim, içinde yönetmek olan bir tanım, o baskıyı yönetmek için orada. O baskıya rağmen eksikleri tamamlayıp Emre Akbaba ihtiyacımız olan oyuncu değil demek için, ondan sonra gelecek tepkileri yönetmek göğüslemek için orada.

Okan Buruk Fenerin şifresini kırmış.. Gecen sene 3 macta yenmiş, bu sene 3-0 ile yine yendi..

yani sana göre sırf feneri yeniyor diye terim gitmeli okan mı gelmeli ;D

Birileri Terimi tartışmaya açtığını sanıyor ?

Eminim geçen sezon Terim değilde cocu gelse, yine en çok bu arkadaşlar sevinirdi.

DoXctLuXUAAzo1o
DoM8Q6dXkAA0l1u

Biz yabancı hocalarda elit diyeceğimiz hoca getiriyoruz ama biz elit bir takım değiliz sıkıntı orada xd Bu durumda gelen adam kendini ligin ve takımın üstünde görüyor, ayrıca bütçemizde genel olarak doğru dürüst olmadığı için sıkıntı çekiyoruz. Orta bütçelerle çalışmış teknik adamlar bizde daha başarılı olur. Bunun dışında kadro hocanın kadrosu değil ama transfer dönemini de çok kötü geçirerek kendi ipini çekti bir nevi. Gomis'i gönderdik bence doğru olarak ama faydalı ve iş yapan bir adamımızdı sonuçta ve yeri dolmadı. Şimdi sen Gomis'i ite kaka gönderebiiliyorsan bence Belhanda ve Feghouli'yi de aynı şekilde gönderebilirsin. Adama seni oynatmayacağız vs. diyip her türlü gönderirdin. Bunu tercih etmeyip mobbing'i Gomis'e yaptık.

Transfer konusuna gelirsek bütçe olmadığını anladık ama bedava kiralanabilecek oyuncu bulmak zor değil, bunu Fatih hocaya yıkmıyorum ama etrafında kurduğu da kendi ekibi sonuçta. Sen avrupa futbolunu takip etmiyor olabilirsin ama mesela güvenip başa getirdiğin arkadaşa avrupada kulüplerinde 2 veya 3.forvet konumunda maliyeti olmadan kiralık alınabilecek bir oyuncu istiyorum dediğinde sana geniş bir liste verebilmeli. Niasse ile Modeste'yi ebem de bulur. Bütün yazı 2 adamın peşinde harcadılar. Bu da Fatih hocaya yazar kusura bakmasın. O zaman ya Albayrak gibi adamlar yerine avrupayı bilen birilerini istersin ya da scout ekibine harbiden adam gibi scout alırsın sana adamakıllı liste getirirler(Utkucan'ı o getirdiği için yazıyorum)

Sexy çileğiniz, kurumsal Ünal’ınız bir daha bu kulübün kapısından giremeyecek.. bunu sokun artık kafanıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt