Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler yok sistem gelsin o bu şu diyorsunuz ya Terim'den önce son kazandığımız şampiyonlukta yine bir Türk hocayla oldu hatırlatayım dedim

Yabancıların burada yapamadığı bir gerçek Terim gitsin diyorsanız ortaya herkesin kabul edebileceği bir çözüm sunmanız gerekiyor eğer bu yoksa boş yapmayın

Benim çocukluğumdan beri net bir düşüncem var bu konuda.

Futbolcu kötü oynayabilir bu kabul edilebilir birşey ama savaşmıyorsa çabalamıyorsa bu kabul edilebilir birşey değil.

Futbolcular da insan onların da zaman zaman kötü oynaması gayet doğal ama dediğim gibi kötü oynasan bile bu çabalamamak veya yine de birşeyler denemek zorlamak için bir engel değil.

Bu havayı da hoca verecek oyunculara. Hani hep derler ya Terim iyi gazlıyor oyuncuları, o malum gazı göremiyoruz son zamanlarda.

sent via GSC
Katılıyorum artı olarak bazıları ben oldum havaların da
Yeneriz yeniliriz bunlar olağan şeyler ama ligin en vasat iki takımına top yaptırmasını kabul edemem

hoca futbolun f sinden anlamadığı halde onca başarı kazandık. bide anlasaydı dünya futboluna ambargo koyar barcayı reali vs haraca bağlar sömürge olarak kullanırdık heralde

Bak buna katılırım işte kesinlikle doğru.
Gerçekten taktik bilseydi eğer bunu mental yüklemesi ile birleştirip dünyanın en iyi hocalarından biri olurdu.
Ancak milan'da foyası ortaya çıktı ve futboldan anlamadığı kanıtlanmış oldu.

Aslında futbola bakış açısı( pres,baskı)
iyi ancak bunu sahaya nasıl yansıtacağını ve takım topu kaybettiğinde topun arkasında nasıl durulacagini filan bilmiyor.
Bilmediği içinde oyuncuların kafası karışıp sürekli pozisyon hatası yapıyorlar.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Birakin kudursunlar beyler

Takim kötü futbol oynuyor,oyuncu degisiklikleri yanlis gibi elestiriler olsa anlariz da kazanamadigi tek kupa cl olan bir teknik direktorle ilgili futboldan anlamiyor demek aptalliktir

Gaz veremiyor diye suçlanıyor şimdide peh peh peh açın Loko maçını izleyin kıytırık Akhisar maçında ne gazı bekliyorsunuz.

Ligte iş ciddiye binince hocanın etkisi devreye girer geçen sezon olduğu gibi.

Futboldan hoca anlamıyor siz anlıyorsunuz zaten ula ismail kartal bile sizden 100 kat daha anlıyor futboldan insan utanır be şu lafları etmeden önce.

Teknik direktörlüğün onemli bir kısmı oyuncu yönetimi zaten.

Bir kere şu zirt pirt hoca degiştirme saçmaligindan vazgeçelim. Son 5 sene magarada yaşamayan herkes kulübün gerek hoca bulma konusunda gerek oyuncu alma konusunda çok istikrarsiz oldugunu görebildi. Taktik fetişçilerin arzuladigi Italyanlardan, büyük takimin hocasi olamayacak kapasitede inatçi hocalara kadar sürekli hatalar yapildi. Eger iyi organize olmuş bir kulüp olsaydik Fatih Terimden daha çok beklerdik ve yaptigi hatalarina göre daha radikal kararlar alabilirdik ama bu imkan bizde şu an yok. Fatih Terim giderse sezonun içine siçacak birinin gelmesi çok da imkansiz degil çünkü. Ve Fatih Terimin bu kulübe neler getirdigi ve neler getirecegini herkes az çok tahmin edebilir. O yüzden Fatih Terim böyle, Fatih Terim şöyle demenin anlami yok. şu an en iyi teknik direktör tercihi kendisidir. Büyük takimin büyük hocasi.

Son düzenleme:
Hoca degil yönetim deyismeli. Albayrak ve cengizle bu sezon olmasa bile en gec yeni sezonda balon patlar. Allahdan rakiplerimizde bizden iyi durumda degil öyle olmus olsaydi zaten gecen sezon sampiyonluk hayal olurdu bu sezonda maddi imkansizlikdan sezon baslamadan havlu atardik

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

technical director'ûl non-technichal

Nasıl saçma eleştiri şekilleri varsa aynı derecede de saçma savunma şekilleri var şurada.

sent via GSC

Beyler kurban oluyım yapmayın ya

Tudor gittiğinde açılan bi topiği çok net hatırlıyorum
Hikmet Karaman Galatasaray’da iddaası!!
Hanginizin yüreği ağzına gelmedi bunu görünce?
Hanginizin nevri dönmedi?

Fatih hoca gibi bi hocamız var.Olumsuz tarafları olabilir.Zaten kimse mükemmel değil
Başarılı mı başarılı.
Destek olalım.
Adamın elinde harika 1 kadro da yok
Geçen sene şampiyon da yaptı.
Bu sene kaybedilmiş bişey YOK KAFADAYIZ YİNE

BİRŞEYLERİN DEĞERİNİ ( eşya, kadın, anne, baba, futbolcu, hoca )
Kaybedince anlıyoruz
Sahip çıkalım, kaybettiğimize pişman olmak hissi çok kötü çünki

hocamiz deplasmanlara onlem almasi lazim. ben bunun fobi oldugunu dusunmuyorum. bizim takim tam kontra takimi. rakip sahada cok iyi pas yapacak takim degil. muthis takimda degiliz. ozaman deplasmanda aykutun taktigini yapacaksin bekleyeceksin rakibin hatasini hizli hucumla cezadini keseceksin. bizdeki futbolcular aykutun elindekilere gore daha kaliteli hem.

rodriges ve onyekuru sagli sollu oynamali.

geçmişe değil günümüze bakmalıyız

Hangi günümüz yahu geçen yıl şampiyon yaptı bu adam cl'ye götürdü ilk maçımızı da aldık.

Boş konuşuyorsunuz çok boş.

Geçmişe de bakarız bugüne de hepsinde adam başarılı.

Yanlışlar var mı tabiki ama doğruları çok daha fazla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt