Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almadılar ne? Sen bütçe dahilinde opsiyon sundun mu transfer komitesine tabii varsa veya yönetime başkanın dediğine göre sunulmamış. Fatih Terim'in dediğine göre de Gs kalibresinde olmayan veya fazla paralar isteyen tiplere transfer yapmış olmak için almadık demeye getirdi bu iyi hoş ama 2 forvet istiyorum deyip kenara çekilemezsin ki her şeyden sorumlu olmak istediğin düzende. Önerdiğin isim kulübe 30 milyon euroya cezaya sebep olabilecek bir isimse ve bunu alamadılarsa ne yapabiliriz? Sen muadili ve bizim bütçemiz doğrultusunda ne sundun da almadılar ben böyle bir şey yaşandığına inanmıyorum keza uygun olsa olmayan paramızla ısrar edip Akbaba'yı aldırdığı gibi kalan paramız ile de bir forveti aldırırdı illa veya bedelsiz bir ismi ama almadılar, aldıramadı kendisi de doğru planlayamadı gayet işte.

Sen inanma sana ne anlatayım ki ben gerçekten düzgün 1 sistem dahilinde gelir gider dengesiyle transfer dönemi geçirdik sanıyorsun komedi.

Bu iş hocanın işi değil o yönetime der şunu şunu isterim liste verir gerisi yönetimde hoca ne yapacak her işi o mu halledecek.

Kimseyi alamayınca son dakika seleznov, love denedi adamlar hoca istemedi onları da.

Prandelli giderken bile şunları şunları istedim almadılar diyince yumaşamıştı bizim taraftar

Her işi hoca mı yapacak ? Adam 2 forvet isterim dedi daha ne desin ?

Yerli hocaya neden taamül yok bu forumda anlamıyorum asıl sıkıntıyı hep yabancılarda çektik herif geçen sezon 40 milyon euro harcadı takımı 8.haftada patladı topçuların balonu söndü.

Tr'nin en iyi hocası 1 adam almış 3 milyona her şeyin suçlusu oluyor.

Hocanın yerinde olsam 1 dakika durmam şu takımım başında haketmiyoruz arkadaş haketmiyoruz bize tudor, prandelli, riekerink layık çok ciddiyim.

sayin hocam deplasmanlarda biraz onlem al . kontra oynat. topu ver rakibe. bu takimin deplasmanda daha iyi olmasi lazim.. her mac onde basip oynayamazsin. beklemeyide ogret takima. hizli atak yaptir. biz rakip sahada iyi pas yapan takim degiliz ne yazikki. ona gore oyun plani kur. bizi kanser edeceksin hocam etme gozunu sevem

Yerli hocaya neden taamül yok bu forumda anlamıyorum asıl sıkıntıyı hep yabancılarda çektik herif geçen sezon 40 milyon euro harcadı takımı 8.haftada patladı topçuların balonu söndü.

Tr'nin en iyi hocası 1 adam almış 3 milyona her şeyin suçlusu oluyor.

Hocanın yerinde olsam 1 dakika durmam şu takımım başında haketmiyoruz arkadaş haketmiyoruz bize tudor, prandelli, riekerink layık çok ciddiyim.
Sosyal medyayi bu kadar ciddiye alma hidayetcim.

Buyuk GS taraftarı imparatorun arkasinda saf tutmuştur.

Prandelli giderken bile şunları şunları istedim almadılar diyince yumaşamıştı bizim taraftar

Her işi hoca mı yapacak ? Adam 2 forvet isterim dedi daha ne desin ?

bunu daha evvel de yazmistim ahbab da yani hocanin hic sucu yokmus gibi davranmak sacma niye mi
apo = hocanin adami
idari direktor sifatli sukru h. = hocanin adami ayriyetten orda bulunan kel cenk hocanin istegiynen sutlanmistir
scouting muduru emre u = direkt hocanin oraya koydugu bir adam

tum tesis hocanin adamlarindan olusurken hoca napsin demek ilginc
kaldi ki gomisin gonderilmesindeki en buyuk etken hoca ve o paranin nagatomo ve emre akbabaya gittigi malum. bu 2 transfer de kesinlikle hocanin istegiyle yapilmistir
hani desen ki 1.5 milyon sanilan kalan butcenin 400 bin cikmasi mevzusu sebebiyle yapilamadi ok derim
ancak yine de akbaba gibi ne idugu belirsiz bir herif yuzunden gomisin yerine alabilecegimiz oyuncu kalitesinin hayli dustugu gercegini modifiye etmez ve bunun da sorumlusu hocadir

Tamam abi en büyük cimbomlu sizsiniz biz de vatan hayiniz her zaman olduğu gibi. Her şey süper oyna devam.

Konuyu takip edemedim ama anladigim kadariyla terim hazretlerini elestirme gafletinde bulundun galiba
Dogru mu hocam
Yav eleştiri de değil. Çok açık bir durum var bunu yazıyorum bunun bana göresi Ahmet'e göresi yok ki. Transfer bütçemiz belli idi eksiğimiz belli idi. Herkesin bildiği hem hocanın hem başkanın ifade ettiği üzere tüm transfer bütçemiz Emre Akbaba'ya harcandı işin sonunda yönetim forvet almamış oldu. Pardon da nasıl alacaktı? En azından bir scout transferi önerseniz forvet için yönetim almasa amenna diyeceğim ama dediğim gibi bu gerçek ortada iken bilemiyorum yani evet suçlu bunu dile getirenler oluyor Türkiye'de gerçekleri söyleyenlerin vatan haini ilan edilmesi spora da sıçramış belli ki. Problem benim bunu dile getirmem değil yapanlar ama işte dile getirince biz suçlu oluyoruz. Yönetimi de olaydan sıyırmıyorum zaten ama şapkadan tavşan çıkartmalarını beklemiş anlaşılan, çıkartamamışlar o zaman senin bu durum için planın hazır olması lazım çünkü bayağı olası bir durummuş belli ki, getir Çin'den X bir adamı veya Norveç'ten ne bileyim tutmasın diyelim ki bütçemiz bu kadardı şansımızı denedik olmadı. Şimdi geldiğimiz nokta ise 10 numara adamı sağ kanatta oynatıyoruz tüm transfer bütçemizi harcayarak ve evet forvetimiz yok.

Yav eleştiri de değil. Çok açık bir durum var bunu yazıyorum bunun bana göresi Ahmet'e göresi yok ki. Transfer bütçemiz belli idi eksiğimiz belli idi. Herkesin bildiği hem hocanın hem başkanın ifade ettiği üzere tüm transfer bütçemiz Emre Akbaba'ya harcandı işin sonunda yönetim forvet almamış oldu. Pardon da nasıl alacaktı? En azından bir scout transferi önerseniz forvet için yönetim almasa amenna diyeceğim ama dediğim gibi bu gerçek ortada iken bilemiyorum yani evet suçlu bunu dile getirenler oluyor Türkiye'de gerçekleri söyleyenlerin vatan haini ilan edilmesi spora da sıçramış belli ki. Problem benim bunu dile getirmem değil yapanlar ama işte dile getirince biz suçlu oluyoruz. Yönetimi de olaydan sıyırmıyorum zaten ama şapkadan tavşan çıkartmalarını beklemiş anlaşılan, çıkartamamışlar o zaman senin bu durum için planın hazır olması lazım çünkü bayağı olası bir durummuş belli ki, getir Çin'den X bir adamı veya Norveç'ten ne bileyim tutmasın diyelim ki bütçemiz bu kadardı şansımızı denedik olmadı. Şimdi geldiğimiz nokta ise 10 numara adamı sağ kanatta oynatıyoruz tüm transfer bütçemizi harcayarak ve evet forvetimiz yok.

Yahu hangi para bu akbabayı aldık para bittiyse bu gomis satışından gelen 6 m nereye gitti?

Sakho, diagne burda önerildi bas baya ve ikisi de beleşe gitti.

İmza parası ffp dahilinde de değil üstelik, modeste dışında kimseyle ilgilenmediler işte neden kabul etmek istemiyorsun.

bunu daha evvel de yazmistim ahbab da yani hocanin hic sucu yokmus gibi davranmak sacma niye mi
apo = hocanin adami
idari direktor sifatli sukru h. = hocanin adami ayriyetten orda bulunan kel cenk hocanin istegiynen sutlanmistir
scouting muduru emre u = direkt hocanin oraya koydugu bir adam

tum tesis hocanin adamlarindan olusurken hoca napsin demek ilginc
kaldi ki gomisin gonderilmesindeki en buyuk etken hoca ve o paranin nagatomo ve emre akbabaya gittigi malum. bu 2 transfer de kesinlikle hocanin istegiyle yapilmistir
hani desen ki 1.5 milyon sanilan kalan butcenin 400 bin cikmasi mevzusu sebebiyle yapilamadi ok derim
ancak yine de akbaba gibi ne idugu belirsiz bir herif yuzunden gomisin yerine alabilecegimiz oyuncu kalitesinin hayli dustugu gercegini modifiye etmez ve bunun da sorumlusu hocadir

Olayın iç yüzünü bilmiyoruz ki

Başkanın açıklamalarına dikkatini çekerim.Bazı oyuncular burada güzel para kazanıyor,İstanbul güzel şehir gitmek istemiyorlar vs demişti.Fegin,Belhandanın olası transferleri gitmek istememeleri

Mesela Emre transferi Maicondan gelecek parayı düşünülerek yapılmış olamaz mı ? Kaldıki zaten kasamızdan 3 milyon felan çıktı

Geri kalan bütçe de forvete ayrılmıştır bu bile planları alt üste yetmeye yetecek bir gerekçe

Devre arasına kadar bir şekilde idare edeceğiz

Ben hoca %100 suçsuz demiyorum suçlu olduğu konu bence Emre konusu.Zaten yeterince adamımızın olduğu bölgeye Fenerin gazına gelerek transfer yapmak hatalıydı

Hocadan sonradan farkına varmıştır da iş işten geçti artık

Mesela Emre transferi Maicondan gelecek parayı düşünülerek yapılmış olamaz mı ? Kaldıki zaten kasamızdan 3 milyon felan çıktı

Geri kalan bütçe de forvete ayrılmıştır bu bile planları alt üste yetmeye yetecek bir gerekçe

bunu unutmustum
makul bir gerekce

Bedava ya da kiralık forvet bulamayan scout ekibini de oraya getiren adam Terim'in kendisi beyler bu arada, kusura bakmayalım da.

Uğur'dan ayrıldığım nokta Emre Akbaba transferinin santrafor alamama ile göründüğü kadar doğrudan alakası olmadığını düşünmem. Öncelikle Emre'nin bu nedenle baskı altına alınmaması gerekir. Emre en azından ligde baya istatistik yapar. Hocanın Emre isteğini haksız bulmuyorum

Emre transferin sonuna doğru geldi. O 2 ay boyunca Gomis varken dahi gerekli olan santraforu alamamak daha çok transfer piyasasını bilen, iş bitirici ve oyuncu portföyü geniş bir tane adamın olmamasından kaynaklı. O 2 ayın yükünü Emre'ye yıkmamak lazım. Ama hocanın herşeyiyle hükmettiği bir yapıda takımın fizik olarak kötü oluşundan, gelen ve gidenden, deplasman sorununa çözüm bulunmamasından tamamen soyutlanmasını anlamıyorum. Bir yandan tüm yetki onda ama sorumluluk yok deniyor.

Mancini gibi para saçsa İmparator Fatih Terim naraları atacaktınız

Mancini o kadar para saçtı Fatih Terim'in harcattığı 3 milyon kadar konuşulmadı

Olayın özü bu aslında

Yahu hangi para bu akbabayı aldık para bittiyse bu gomis satışından gelen 6 m nereye gitti?

Sakho, diagne burda önerildi bas baya ve ikisi de beleşe gitti.

İmza parası ffp dahilinde de değil üstelik, modeste dışında kimseyle ilgilenmediler işte neden kabul etmek istemiyorsun.
Ee tamam işte Gomis'i satıp ondan gelen parayı 10 numara olan ama sağ kanatta oynattığımız bir oyuncu için forvetsiz kaldık. Ondan öncede eksideydi yine satış yapmamız gerekiyordu Nagatomo ve Onyekuru transferlerinden ötürü neyse bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bu zincirin bir parçası.

Geçen yıldan bu yana süre gelen deplasman çaresizliğimiz ve evimizde de gittikçe düşen oyunun sorumlusu kim ve nedenleri ne, çözüm noktasında bir umut ışığı taşımamasının müessibi kim?

Ee tamam işte Gomis'i satıp ondan gelen parayı 10 numara olan ama sağ kanatta oynattığımız bir oyuncu için forvetsiz kaldık. Ondan öncede eksideydi yine satış yapmamız gerekiyordu Nagatomo ve Onyekuru transferlerinden ötürü neyse bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum bu zincirin bir parçası.

Geçen yıldan bu yana süre gelen deplasman çaresizliğimiz ve evimizde de gittikçe düşen oyunun sorumlusu kim ve nedenleri ne, çözüm noktasında bir umut ışığı taşımamasının müessibi kim?

Yahu akbaba alındı para verildi o iş bitti gitti tam 1 hafta sonra gomis satıldı nasıl bir bağlantı kuruyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt