Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben cok bilmis degilim, siz az biliyorsunuz.

Yaptiginiz tek sey biat etmek, kendiniz dusunmeyi basaramiyorsunuz, cunku futboldan anlaniyorsunuz.

Herkes yavas yavas dedigime gelicek, ve geliyor.

Terim 3milyon avro kazaniyorsa birseyler sunmali hoca olarak.

Yahu boş konuşma lütfen.

3 milyon sanki çok para Prandelli, denizli bile alıyordu o kadar.

Ben oturuyorum kadro yapıyorum hocanın yaptığına ek bir şey yapamıyorum topçu yok, alternatifler tırt.

Feguli oynarsa iyi dedik oynattı pek fark göremedik.

Ozan oynasın dedik oynadı.

Onyekuru forvet denensin istedik denendi.

Evet biz Terim'i seviyoruz, kefiliz çünkü adam ne yapıp edip işi başarıyor benden de senden de bilgili futbol konusunda 100 le çarpar bizi yok diyorsan git lisans al hoca olarak başla görelim seni de.

Bu yetersiz ve eksik kadroyla her şeye rağmen rekor puan toplayan hocaya Fatih Terim denir,efsane denir , imparator denir.

ah ulan alsaydınız bir forvet bir stoper ne olurdu be ağlak herifler.

1538224943651.webp

Bazı Fenerlilerin geçen sezon ya kadro yetersiz Aykut Kocaman ne yapsın sitemine benziyor bu durum. Kadro yetersiz ise bu kadroyu o veya bu şartlar altında kuran hocanın kendisi sanki takımı ben kurdum da başına hoca geçti olmayan paramızı Emre Akbaba'ya verirken bu dahil tüm olasılıkları hesap etmeliydi yönetimin beceriksiz olması işin ayrı bir boyutu ama bu oyuncudaki ısrarın bedelini hep beraber ödüyoruz, aldığımız verimden ziyade bu adamın ihtiyaç noktası ne mevcut düzeyde? Gayet yerine forvet alabilirdik mesela bugün takımda forvet yok hoca ne yapsın safsatası ortadan kalkıyor, forvetini aldırmadan tüm transfer bütçesini 10 numara olan ama nerede oynatacağını bilmediği birine harcatmamakta gayet bir opsiyon.

Bazı Fenerlilerin geçen sezon ya kadro yetersiz Aykut Kocaman ne yapsın sitemine benziyor bu durum. Kadro yetersiz ise bu kadroyu o veya bu şartlar altında kuran hocanın kendisi sanki takımı ben kurdum da başına hoca geçti olmayan paramızı Emre Akbaba'ya verirken bu dahil tüm olasılıkları hesap etmeliydi yönetimin beceriksiz olması işin ayrı bir boyutu ama bu oyuncudaki ısrarın bedelini hep beraber ödüyoruz, aldığımız verimden ziyade bu adamın ihtiyaç noktası ne mevcut düzeyde? Gayet yerine forvet alabilirdik mesela bugün takımda forvet yok hoca ne yapsın safsatası ortadan kalkıyor, forvetini aldırmadan tüm transfer bütçesini 10 numara olan ama nerede oynatacağını bilmediği birine harcatmamakta gayet bir opsiyon.

11462.jpg

Almadılar yahu almadılar adam 3 ay forvet istedi akbabayla alakası yok bu için akbabayı aldık 1 hafta sonra gomis satıldı gomis varken bile adam 2 forvet istedi.

Akbaba yerine forvet alsaydik daha iyi olurdu gercekten de.Ha bunda suc hocadan ziyade yonetimdedir.

Emre konusu öyle de işte Fenerin gazına geldik alırken biz almasak onlar alacaktı

Forvet konusunda ise haksız Terim Gomis varken bile forvet istiyorum açıklamaları bunun kanıtıdır.Yönetim burada hatalı olan

ya forveti cengiz ve apo mu bulur hoca mi
o zaman kel cenk niye gonderildi en azindan onu salarlardi kuluplerin ustune

ya forveti cengiz ve apo mu bulur hoca mi
o zaman kel cenk niye gonderildi en azindan onu salarlardi kuluplerin ustune

Niang felan istenmiş işte son anda satış yapmasa büyük ihtimal o gelecekti

Modeste riskine girmek istemediler.Love da taraftardan tepki yiyince son anlarda kimseyi bulamadık haliyle

Emre konusunda haklısınız ona bir şey demiyorum 1 sene sonra sözleşmesi bitecek adama o paraları gömmek aptallıktı biraz

Almadılar yahu almadılar adam 3 ay forvet istedi akbabayla alakası yok bu için akbabayı aldık 1 hafta sonra gomis satıldı gomis varken bile adam 2 forvet istedi.
Almadılar ne? Sen bütçe dahilinde opsiyon sundun mu transfer komitesine tabii varsa veya yönetime başkanın dediğine göre sunulmamış. Fatih Terim'in dediğine göre de Gs kalibresinde olmayan veya fazla paralar isteyen tiplere transfer yapmış olmak için almadık demeye getirdi bu iyi hoş ama 2 forvet istiyorum deyip kenara çekilemezsin ki her şeyden sorumlu olmak istediğin düzende. Önerdiğin isim kulübe 30 milyon euroya cezaya sebep olabilecek bir isimse ve bunu alamadılarsa ne yapabiliriz? Sen muadili ve bizim bütçemiz doğrultusunda ne sundun da almadılar ben böyle bir şey yaşandığına inanmıyorum keza uygun olsa olmayan paramızla ısrar edip Akbaba'yı aldırdığı gibi kalan paramız ile de bir forveti aldırırdı illa veya bedelsiz bir ismi ama almadılar, aldıramadı kendisi de doğru planlayamadı gayet işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt