Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ihtiyaç bile değilken akbaba çöpüne 65 milyon tl'yi terim gömdü ama , 100% yönetim diyemeyiz..

Hoca şunu şunu al der gerisi yönetimde eksik transfer yapıyorlarsa 1 numara suç yönetimde, adam bizim gibi 3 ay boyunca forvet, stoper istedi hadi stoper olmuyor forvet alın bari dedi.

Koskoca Galatasaray'ın transfer bütçesi 3 milyon euro mu ki Akbaba'yı aldık bitti üstelik 3 milyon euro 21 milyon TL matematik öğren biraz geçte olsa belki öğrenirsin bir şeyler.

olum hasta mısınız

ne 3 milyonu ya

4 milyon ödendi

Sus lan sen de 1'i sponsor verdi hadi haberin yok bari çaktırma.

sponsorun vermiş olmasından bahsetmiyorum ki ben , ederinin 10 katı olarak ödenen meblayı eleştiriyorum. akbaba'ya ödenen bonservis ve ücretle sahiden katkı sağlayacak transfer yapabilmen mümkündü çünkü..

sponsorun vermiş olmasından bahsetmiyorum ki ben , ederinin 10 katı olarak ödenen meblayı eleştiriyorum. akbaba'ya ödenen bonservis ve ücretle sahiden katkı sağlayacak transfer yapabilmen mümkündü çünkü..

Hangi hayal dünyasında yaşıyorsun?

400 k ya kim en iyi topçusunu verir üstelik 2 yıl tsl standartlarına göre iyi top oynamışsa.

topa vurduğu için sakatlanan niteliksiz bi çöpe nie vereyim ki 400k

alla alla

Sen önceki takımında izlersin, performansını beğenirsin alırsın.

İyi kötü çıkma ihtimali ortada ondan sonra yapacağın hiçbir şey yok.

Daha sezon başı üstelik kendini toplar.

kimmiş işi bilenler :red:

€4 milyon ödendi alanya'ya , akbaba da 1,750 alıyor 3 yıllık. toplam 65 TL ediyor...
3 milyonu biz ödedik gerisini naf.

Maaşınıda hesaplıyor isek artık ohohoooo..

İşi bilenler bu ülkede bu sporda Avrupayı dize getirmiş tek kişiler. Tek Avrupa kupasını kazanmış... Dünyada saygın teknik direktörler bu Türk hoca bizim gibi işi biliyor diyerek elit kategorisine koyulan ve davet edilen tek kişi.

Benden de senden de iyi bildiği net hataları da olsada ki bu meslekte hatası olmayan tek bir kişi yokdur

ihtiyaç bile değilken akbaba çöpüne 65 milyon tl'yi terim gömdü ama , 100% yönetim diyemeyiz..
Bu transferi terimin üstüne atmak eşşekliktir.

Terim dedi demi 3 ay bekleyin, Fener araya girsin ortalık kızışsın da pahalı alalım bu adamı diye.
3 ay peşinde koştuğun adamı 3 saatte fenere kaptırmaya yönetimin götü yemedi hakkından fazla verildi.

Fatih 2018 futbolu icin taktiksel ve fiziksel olarak yetersiz bir hocadir.

Egosunu tatmin edebilmek icin bazilarini oynatir, bazilarini oynatmaz, cunku kendisi herseyi biliyor.

Takımla yaz sezonu geçiren Terim, transfer planlamasını yapan Terim x gelse tabii çözemez bu saatten sonra sorunu ve çözemediği için elbette Terim'i eleştireceğiz eğer başkası olsaydı takımın başında onu eleştirirdik.
Hangi transfer planlamasından bahsediyoruz acaba.. yönetimin yüzüne gözüne bulaştırıp kıytırık bir forvet bile alamadığı planlama.. sonra da suçlu hoca.. cidden şaka gibi

3 milyonu biz ödedik gerisini naf.

Maaşınıda hesaplıyor isek artık ohohoooo..

İşi bilenler bu ülkede bu sporda Avrupayı dize getirmiş tek kişiler. Tek Avrupa kupasını kazanmış... Dünyada saygın teknik direktörler bu Türk hoca bizim gibi işi biliyor diyerek elit kategorisine koyulan ve davet edilen tek kişi.

Benden de senden de iyi bildiği net hataları da olsada ki bu meslekte hatası olmayan tek bir kişi yokdur
FFP'ye 3milyon avro degil 4milyon olarak yazildi.

Kesin trasi.

Acaba seçim falan mı olacak..? Sexy kurumsal Ünal’ın elemanları yine aksiyon almaya başlamışlar..

Kimi oynatmamış hoca, sayın çok bilmiş?
Ben cok bilmis degilim, siz az biliyorsunuz.

Yaptiginiz tek sey biat etmek, kendiniz dusunmeyi basaramiyorsunuz, cunku futboldan anlaniyorsunuz.

Herkes yavas yavas dedigime gelicek, ve geliyor.

Terim 3milyon avro kazaniyorsa birseyler sunmali hoca olarak.

FFP'ye 3milyon avro degil 4milyon olarak yazildi.

Kesin trasi.

Sanki çok önemli Ffp peh peh peh.

Alırsın birini imza parası verirsin olur biter önemli olan sıcak para ffp değil.

Maicon'u, belhanda'yı, feguli'yi tekliflere rağmen satamamış yine de paso ffp diye ağlayan heriflere laf yok, gelip Terim'e laf söylüyorsunuz amacınız ne anlamıyorum

Takımın genel anlamda götü kalkık. Işın ilginç yanı farklı mağlubiyetlerin bile tesiri yok, reaksiyon vermiyorlar.

Pas oyununa çok da elverişli değiliz. Taktik zenginliğimiz ve çeşitliligimiz de yok. Geriye mücadele, hirs kalıyor ki ic sahada yaptığımız buydu artık bunu da kaybettik.

Hoca hem kendini hem takımı toparlayamazsa bu sene işimiz zor.

Dün karşımızda Erzurum var diye mi öyleydi bilmem de çok savruk,vurdumduymaz ve laubali oynadık özellikle yayın civarında top bizdeyken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt