- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Almadılar ne? Sen bütçe dahilinde opsiyon sundun mu transfer komitesine tabii varsa veya yönetime başkanın dediğine göre sunulmamış. Fatih Terim'in dediğine göre de Gs kalibresinde olmayan veya fazla paralar isteyen tiplere transfer yapmış olmak için almadık demeye getirdi bu iyi hoş ama 2 forvet istiyorum deyip kenara çekilemezsin ki her şeyden sorumlu olmak istediğin düzende. Önerdiğin isim kulübe 30 milyon euroya cezaya sebep olabilecek bir isimse ve bunu alamadılarsa ne yapabiliriz? Sen muadili ve bizim bütçemiz doğrultusunda ne sundun da almadılar ben böyle bir şey yaşandığına inanmıyorum keza uygun olsa olmayan paramızla ısrar edip Akbaba'yı aldırdığı gibi kalan paramız ile de bir forveti aldırırdı illa veya bedelsiz bir ismi ama almadılar, aldıramadı kendisi de doğru planlayamadı gayet işte.
Sen inanma sana ne anlatayım ki ben gerçekten düzgün 1 sistem dahilinde gelir gider dengesiyle transfer dönemi geçirdik sanıyorsun komedi.
Bu iş hocanın işi değil o yönetime der şunu şunu isterim liste verir gerisi yönetimde hoca ne yapacak her işi o mu halledecek.
Kimseyi alamayınca son dakika seleznov, love denedi adamlar hoca istemedi onları da.