- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
feghouli konusunda özür dilerim hocam.çalışmadıgı belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar NE OLUYO YAHU?oyunu eleştirirsin anladık.ama bi dur orda.
ONYEKURU SAKAT
EMRE SAKAT
FORVETİN YOK
KADRON DAR
OYUNCULAR YORGUN
FERNANDO SAKATLANDI CIKTI
SERDAR SAKATLANDI CIKTI
FEGHOULİ SAKATLANDI ,FİZİK OLARAK BİTİK (FEGHOULİ OYNASIN DİYODUK YA HANİ,HOCAYA LAF EDİYODUK-GÖRDÜK FEGHOULİYİ )
3 DEĞİŞİKLİK HAKKINI DA İLKYARIDA KULLANDIN
DONK YENİ İYİLEŞTİ RİSKE Mİ ETSEYDİ ONU DA?
YEDEKTE SADECE YUNUS VAR
KICINDAN MI TAVSAN CIKARSIN SİZİN İÇİN BU ADAM MANYAK MISINIZ
Ya da hoca sakatliklari vardi biliyordu ama kumar mi oynadi bu aksam? Sorumlusu FT. Seviyoruz ama zamani gelince buyuksun hoca diyoruz, zamani gelincede elestiririz tabi.Sergen hadi bu maçı bir tarafa bırakalım.. Bu sezon rahat seyrettiğimiz, keyif aldıgımız bir maç söyleyebilir misin? Alanya maçının 2. yarısı hariç ben boyle bir maç hatırlamıyorum. Ama rezil oldugumuz çok maç var. Bunun hesabını ben,sen degil, FT verecek, vermeli..
Bu takımın 3 futbolcusu darbeye baglı olmadan ardı ardına neden adale problemi yasayıp, sakatlanıyor? İyi antreman mı yapmıyorlar, özel hayatlarına mı dikkat etmiyorlar, bunu FT bilecek, bilmeli..
Ligin son sıralarındaki takımlara karsı oynadıgımız futbolun hesabını FT vermeli. Akhisar, Bursa, Erzurum maçları. Bu maçlardaki futboldan tatmin olan var mı aramızda? Beşiktaş'ı, Fener'i, Basak'ı yenebileceğimizi dusunuyor musun? CL den umutlu olabiliyor musun?
evet risk aldı.yedekte sadece yunus var.mugdat pek bişey veremez.donku bile oyuna sokamadı korkudan.bi de celil falan var.kadromuz 35 kişi değilYa da hoca sakatliklari vardi biliyordu ama kumar mi oynadi bu aksam? Sorumlusu FT. Seviyoruz ama zamani gelince buyuksun hoca diyoruz, zamani gelincede elestiririz tabi.
lokomotiv maçında ilkyarıdaki 20 dk hariç iyi futbol oynadık.2.yarı kaleye gelemediler.7-8 pozisyona girdik.porto maçında çok iyiydik.6-7 pozisyona girdik.sanırım tatmin olmak için yeterli.oyuncular kendine bakmıyo olabilir ama bunlarla yola devam etmek durumunda hoca şu an.kadro dar ve yeterince iyi değil.dengesiz bi kadro var.feghouli oynamıyo diye eleştirmeyi biliyoruz oynayınca düştüğü hali görüp hocaya gelip hak vermeyi,özür dilemeyi de bileceğiz.Sergen hadi bu maçı bir tarafa bırakalım.. Bu sezon rahat seyrettiğimiz, keyif aldıgımız bir maç söyleyebilir misin? Alanya maçının 2. yarısı hariç ben boyle bir maç hatırlamıyorum. Ama rezil oldugumuz çok maç var. Bunun hesabını ben,sen degil, FT verecek, vermeli..
Bu takımın 3 futbolcusu darbeye baglı olmadan ardı ardına neden adale problemi yasayıp, sakatlanıyor? İyi antreman mı yapmıyorlar, özel hayatlarına mı dikkat etmiyorlar, bunu FT bilecek, bilmeli..
Ligin son sıralarındaki takımlara karsı oynadıgımız futbolun hesabını FT vermeli. Akhisar, Bursa, Erzurum maçları. Bu maçlardaki futboldan tatmin olan var mı aramızda? Beşiktaş'ı, Fener'i, Basak'ı yenebileceğimizi dusunuyor musun? CL den umutlu olabiliyor musun?
lokomotiv maçında ilkyarıdaki 20 dk hariç iyi futbol oynadık.2.yarı kaleye gelemediler.7-8 pozisyona girdik.porto maçında çok iyiydik.6-7 pozisyona girdik.sanırım tatmin olmak için yeterli.oyuncular kendine bakmıyo olabilir ama bunlarla yola devam etmek durumunda hoca şu an.kadro dar ve yeterince iyi değil.dengesiz bi kadro var.feghouli oynamıyo diye eleştirmeyi biliyoruz oynayınca düştüğü hali görüp hocaya gelip hak vermeyi,özür dilemeyi de bileceğiz.
belhanda gevsek gevsek takılırken,sinan 1 maç iyi 4 maç kötü oynarken ve sahada yokken,feghouli fiziken bittikken,eren oyun içinde 0 ken,forvetsizlik malumken bu takımın bu futbolcularla iyi oynamasını beklemeyeceksin.gerceği kabulleneceksin.rodriguesin son hali de ortada.takımda adam kalmadı böyle bakınca.
yunus falan diyeceğim daha ozana sabretmeyi,iyi yönlerini görmeyi bilmiyo taraftar.belçika liginde 1,5 sezonda 33 gol atmış onyekurunun yanına faydasızları koyup maradonalık beklemeyceksin.onyekurunun agır sakatlık yasadıgını hatırlayıp ona göre yorum yapacaksın.
Fatih terimi eleştirenler gramm fatih terim futbolundan anladığını düşünmüyorum açıkçası veya art niyetliler hocaya karşı.
Fatih terimin sabit futbol coğrafyası vardır ki burada kilit iskelet oyuncuları olmuştur takım içinde herzaman.
Kaleci
Lider stoper
Etkili ısıran orta saha
Ve en önemlisi belkide santrfor oyuncusu bir veya iki tane.
Elimizde işleyecek bir tane santrfor sayın?
Takım hücum oynamaya çalışıyor ama ilerde ultra kazma bozuntusu eren olunca bir fatih terim saldırgan hücum oyunu işlemiyor maalesef. Hatta takım zaman izlerdikce maç maç oyuna küsmeye başlıyor. Üçüncü bölüme kadar takım devamlı geliyor ama nokta bölümde ciddi eleman eksikliği olduğu vakit Tennis topu gibi geriye geliyor top.
Bazen, geneline bakarsak çok üstün olduğumuz maçlarda, topu tekrar kazanıyoruz veya bize geliyor dönen top orta sahada veya defans bölgesinde ama takım boşuna kürek salıyor devamlı birçok hücumda.
Garry bir ara skorer etkinliğini ortaya çıkarıyordu bu ataklarda ama oda sustu. Başka skorer oyuncu sayın bana bu takımda peki?....
Derin bir sessizlik. Emre... Onyekuru... Belhanda... Ndiaye...
İlk ikisi zaten yok. Onyekuru desen oda skorer özelliğini İngiltere ligine saklamış gibi. Birçok posisyonu cömertçe harcadı.
Lafı çok uzattım gece gece.... Fatih Terim futbol felsefesine göre net kadro eksikliği mevcut. Hemde belkide en önemli bölgedeki bir mevkide.
Gomis gideceği son haftaya kadar belli değildi.Bu sene transferi kim yaptı? Eğer forvet alınamayacağı biliniyorsa idi buna rağmen Emre Akbaba transferi sırf rakiplere çalım olsun diye yapılmasa olmaz mıydı? Sonuçta ffp sıkıntısının olduğu biliniyordu. Gomis'in gideceği belliydi sonuçta. Yerine forvet alınamadıysa bunun bir sorumlusu olmalı.
Gomis gideceği son haftaya kadar belli değildi.
Transfer istiyorum diye bin kere bağırdı adam daha ne yapsın.
Iyiki fb li yada bjkli olmamissin vasf kardesim.Reis yıl olmuş 2019 biz hala ligdeki Akhisar'a, Trabzon'a, Bursa'ya karşı bırak yenmeyi top oymaktan aciziz.
Kadıköy 20 yıldır yok. Dolmabahçe açıldığından beri yok. Akyazı açıldığından beri yok. FT stadı fark yeme merkezi.
Gelen geçen alsın puanı gitsin TT Arena'dan.
Şu kulüp 2 gıdım ilerleyemez mi yav çıldıracam.
️ oynamama elestirene katılıyorum. O ayrı.