Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam italyada deli gibi saygı görüyor bizim fiorentina olsun milan olsun taraftarlar sevip sayıyor

ama pirlo biyografisinde sallamıştı yawwwww diyen hocayı gömmeye yer arayan cahillerin fener ve bjklilerden farkı yok

ibrahimovicin guardiolaya dedikleri ortada o da mı hoca değil. kitapta geçmiş bak sen yaw bu işin bilir kişisi pirlo yavşağı mı? ft zamanında süre bulamadığı için böyle demiş olabileceğini düşünmezsiniz çünkü işinize gelmez

neyse it ürür kervan yürür

Ben de Yunus ve Muğdat'ı görmek istiyorum Sinan ve Eren bıkkınlık verdi artık.
mugdat dert değil de yunusu 2 ay sonra görün asıl dedi hoca.2 ay gecti hala şans vermedi.sinan ve erenin verdiği his;böyle elinden hiç bişey gelmez ya hani...öyle tıkanık,mutsuz,bitkin.sinan ve eren oynayınca ölü gibi hissediyorum,onları izlerken

mugdat dert değil de yunusu 2 ay sonra görürsünüz dedi hoca.2 ay gecti hala şans vermedi.sinan ve erenin verdiği his böyle elinden hiç bişey gelmez ya öyle tıkanık,mutsuz,bitkin.sinan ve eren oynayınca ölü gibi hissediyorum,onları izlerken

Muğdat olmasın Ali Yavuz olsun maksat Eren ve Sinan'ı görmemek.

Iyiki fb li yada bjkli olmamissin vasf kardesim.

Kafayi yerdin herhalde o eziklikle.

Senin su yukarda saydıkların bizim onlara yasattiklarimizin yanında devede kulak.
Dolmabahce akyazi gibi bir sorunumuz yok genel istatistiklere bakarsan anlarsin

Tek problem kadıköy oda şimdinin konusu degil.

️ oynamama elestirene katılıyorum. O ayrı.
Sonn olarak tt arena rakiplerin puan alma merkezi degil. Son 25 mac 23 g 2 b degil mi? Daha ne olcak?
Arenada kimden fark yyedik?
Küme düşen Juventus 10 yıldır tek başına Milan, İnter, Napoli, Roma'yı hoplatıyor biz hala... Neyse.

Ayrıca TT Arena'da fbjk ts galibiyetleri var. Bizim yok.

[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten her sezon türk teknik direktörler yurtdışında başarılı oluyorlar da bi bizim Fatih Terim hiç başarılı olamadı. Fatih Terim istifa.

Eren oynamasın diyorlar oynamıyor niye oynamıyor diyorlar
Sinan forvet oynasın diyorlar, Sinan forvet oynuyor bu Almancıyı niye oynatıyon diyorlar
H.Onyekuru gizli 9 numara kaçar gol atar diyorlar oynuyor adam doğal olarak süper lig defansları arasında eziliyor vay efendim niye oynatıyorsun diyorlar
Belhanda oynuyor niye oynuyor diyorlar
Belhanda oynamıyor istatistikleri ortaya koyup vay efendim Belhanda varken rakip kaleye şu kadar şut çekmişiz o yokken çekememişiz, ceza sahasına girmişiz o yokken girememişiz, pas trafiğini ayarlıyor iyi kötü oynaması lazım diyorlar gene oynuyor gene niye oynatıyorsun diyorlar
Feghouli kızına mı küfür etti de bu süper star niye oynamıyor egocu terim diyorlar, Feghouli oynuyor oynasın diyenlerin yarısı susuyor diğer yarısı ya niye oynatıyon bunu ya da iyi hazırlamamışsın hoca diyorlar
Mariano iyi oyun kuruyor, oyunu beyniyle oynuyor oynaması lazım diyorlar oynuyor arada kötü performans sergiliyor Linnes niye oynamıyor diyorlar, Linnes oynuyor Mariano'yu küstürdün diyorlar
Maicon gene aynı terane
Yuto çok maç yaptı o kadar uzun süre yolculuk yaptı dinlenmesi normal diyorlar Ömer kötü oynayınca Yuto niye oynamadı diyorlar
Son maçta Donk'un hafif sakatlığı olduğu için maalesef Selçuk oyuna giriyor,Selçuk hamlesi ile maçı verdi diyorlar

Ne yapsın bu adam ? Kadro dar, üstüne Emre Akbaba sakat,Henry sakat,Yuto yorgun,Fernando yaş sebebi ile tempo kaldıramıyor,Rodriques'in inişli çıkışlı performansı üzüyor.

Terim bu takıma 2 forvet 1 stoper istedi forvetlerin birisi Modeste stoper ise Cahill veya Kjaer olacaktı ama olmadı.
Çok ciddi konuşuyorum bu kadro başka bir teknik adamda olsa biz bu puanda olmaz daha eksiğinde olurduk.

Gol atan yok yahu takımda, Rodriques'i bir kitliyorlar gol atacak adam kalmıyor. sağ tarafta nerede olduğu belli olmayan Herny, futbolcu demeye bin şahit istene Feghouli bedevisi ve rezil kanat Sinan var.
10 numarada pas ve şut özürlüsü Belhanda.

Geriye hiç bakmıyorum ama

Sinan-------Belhanda-----Rodriques
--------------Eren--------------------

Şu hücum hattı ile ligde ve CL'de başarı bekleyen büyük hayalcidir. Ve bu hayallerini de Terim ayakta tutuyor ona şükretmeleri lazım.
Kasımpaşa'nın hücum hattı bile daha kaliteli.

Hocam bizim topumuz da tüfeğimiz de cephanemiz de sensin.. Schalke nin piyasa değeri bizim 3 katımız ve tam 5 tane as oyuncumuz yok..
Takımın başında sen olmasan 0 puan yazar geçerdim.. ama Fatih hocam varsa umut vardır..

Çok kötü bi hoca ama düzelecek o yönde izlenimlerim var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alllah.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt