Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadroyla bu kadar oynanır ancak hadi neyse de niye herkes sakatlanıyor onu anlamadım nerdeyse sağlam adam kalmadı takımda

Bundesliga 16.sı Shalke bizim sahamızda Superlig birincisini ezdi..

Allahın lutfu, hakemin destegi ve 25 milyonun duaları ile berabere kaldık.. Yazıklar olsun..

Fizik kondusyon olarak berbat durumdayız.

Darbeye baglı olmayan sakatlıklar, bu macta yasananlar ..

Ey Terimsporlular.. Bunların sucu yonetim degil mi?? Cunku Forvet almadı, alamadı..

Yahu bu takıma CR7 gelse ne olur, Messi gelse ne olur??? Ne taktik var, ne kondusyon var, ne fizik var?? En fazla guruptan 3. olarak cıkarız.
Bahsettiğin takımın piyasa değeri senin 3 katın.. sen transfere 5 milyon harcarken adamlar geçen sene bundesliga da kafaya oynayan takıma 52 milyon harcamış.. üç kuruşluk algı yönetimlerinizi kendinize saklayın

Allahın lutfu, hakemin destegi ve 25 milyonun duaları ile berabere kaldık.. Yazıklar olsun..

Ey Terimsporlular.. Bunların sucu yonetim degil mi?? Cunku Forvet almadı, alamadı..

Yahu bu takıma CR7 gelse ne olur, Messi gelse ne olur??? Ne taktik var, ne kondusyon var, ne fizik var?? En fazla guruptan 3. olarak cıkarız.
O dediklerin gelse takımımız adına müsabakalarda gol olur.

şu gereksiz laf edenleri konudan uzaklaştırın

Kötü oyun icin elestri olabilir ama eldeki ile bu kadar iste. Donk selcuk eren sinan maicon ile benim diyen hoca bundan fazla oynatamaz. Bu kadroyu kim kurduysa gecen yil ona saygilarimi iletiyorum

idman yaptırmak yerine takımı ocak başına kebap yemeye götürüyor galiba.

Bu kadroyla yabancı bir hoca olsa tarihi hezimet konuşuyor olurduk şu an. Gruptan çıkma hayalini bile kuramazdı kimse.

arkadaşlar NE OLUYO YAHU?oyunu eleştirirsin anladık.ama bi dur orda.

ONYEKURU SAKAT
EMRE SAKAT
FORVETİN YOK
KADRON DAR
OYUNCULAR YORGUN
FERNANDO SAKATLANDI CIKTI
SERDAR SAKATLANDI CIKTI
FEGHOULİ SAKATLANDI ,FİZİK OLARAK BİTİK (FEGHOULİ OYNASIN DİYODUK YA HANİ,HOCAYA LAF EDİYODUK-GÖRDÜK FEGHOULİYİ )
3 DEĞİŞİKLİK HAKKINI DA İLKYARIDA KULLANDIN

DONK YENİ İYİLEŞTİ RİSKE Mİ ETSEYDİ ONU DA?
YEDEKTE SADECE YUNUS VAR

KICINDAN MI TAVSAN CIKARSIN SİZİN İÇİN BU ADAM MANYAK MISINIZ
Hani lan yildizlar evdeydi ve cok sayidaydi evde cok golu mac olacakti?

Ocak ayına kadar tek kelime eleştiri yapmayacağım hocaya. Ama ocak ayı geldiğinde elini masaya vurup "Belhanda'yı takımda görmek istemiyorum" diyebilmeli. Hiçbir beyinsiz bu adama 8 milyon vermez. Kelepir fiyata satın defolsun gitsin. Başta kendisinden sonra da ekonomik yükünden kurtulalım.

Terim in yanlisi surekli medet umulmayacak adamlari israrla hamle olarak kullanmasi

Omer bayram ve selcuk ile mi sampiyonlar liginde gidisati degistireceksin

Sonra bir de , yonetimler omer , mugdat veya eren gibi adamlari almakla elestiriliyor da , e bunlari oynatan da bir zahmet elestirilecek

Adam baz baz bağırdı hangi mevkilere oyuncu istiyorum diye. Evet kadronun esas eksiklerini tamamlayamayan yönetimi eleştireceğiz. Geldiği günden beri bozuk malzemeler ile yenebilecek bir yemek yapmaya çalışan adamı değil.

hoca vurdumduymaz taraftar arkasında diye.kötü gidişatta taraftar kendisini değil yönetimi suçlayacağını biliyor onun için çok rahat.

hocaya lafim yok saha kenarında cildirdigini görünce yapmak istediğini az cok anlayabiliyorum. Ama hoca o yanındaki adamları tez elden postalamak zorundasin; ama çocuğum ama evlâdım moduna girersen her şey berbat olur. Yapilan yapılamayan transferler icin yönetime de suç atmaya gerek yok galatasaray illa yıldız oynatmak zorunda değil elin avrupalı gidip canavar gibi oyuncuları bulabiliyorsa sende bulacaksın. Yonetim her seferinde tek yetkili o diyor o halde yönetim para vermek istemiyor ffp vs varsa çare o scout ekibini gorevine hemen son vermek. Hoca herkese acıyor üzülüyor kimi bedensel engelli kimi eski yol arkadaşlar vs diye ama bir söz var acıma yetime gelir koyar götüne diye.

Fatih Terim isminin bir ağırlığı var kimseye ama hiç kimseye açılmaması gerekir. Sahada oyuncular iki pas veremiyor afedersiniz köpek gibi koşan adamlar ölü eşek olmuşlar. Herkeste ama herkeste saldım çayıra modu var.
Çözüm bulacak olan yine bu adam ama bu şekilde gitmez taraftarın gözünde yani kaçanı öpelim yok porto maçındaki o baskılı oyunu istiyoruz sadece herkesin sorumluluk aldığı o oyunu.

Ben omer bayrami aliyor diye yonetimi elestiriyorsam , oyuna aliyor diye de terimi elestirmeliyim ki adil olayim

Omer bayram bu takimin oyuncusu degil ve alinmasi yanlis

Tamam , bence de dogru . Belki yaniliriz , o zaman da ozur dileriz

Ama omer bayram alinacak adam degilse , bu yonetime yazarsa , oynatip kotu olursa da hocaya yazar

Saha disindan yonetim saha icinden hoca sorumludur

Nasıl Maicon, Feghouli bir çırpıda takımdan kesiliyorsa Belhanda, Selçuk, Sinan, Eren gibiler de kesilebilir.

Yeni Ozan'lar atama bekliyor!!

Her yaz takımda çöp temizliği yapıyoruz, ama yinede bitmiyo bu çöpler yahu. Sinan, eren, selçuk, mupdat bu çöplerin neyseki sözleşmeleri bitiyor kurtuluyoruz. Şimdi bide ömer çıktı, yeni uzun vadeli çöpümüz. Maicon, feghuli, belhanda bunlarda çöp haline gelmek üzere, biran evvel bunları yollamak gerekir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt