Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun hemen oncesinde emre yerine daha akilci transfer yapilmaliydi demedim mi

Ama ileride kazanimi cok olacak gerekcesi ile konan cerceveyi delemezsin dememe katildigini soyleyen adama "nesine katiliyorsun" dedin

Ve o adamin katildigini soyledigi boldlanmis kisim da bu cercevenin ileriki beklentiler sebebiyle asilamayacagi idi

Sen benim sorunumu dile getiriyorsun , ilk kez ben de benzerini yapayim . Senin sorunun durust olamaman

resmen sen ve can bu forumda basta ben olmak uzere forum jandarmasi gibi gelip insanlarin mesajlarina salca oluyorsunuz . Bunu artik tum forum anladi

Size oneri sunuluyor ve deniyor ki , madem ben ya da baskasi , mesajlarimizdan rahatsizsiniz , elli kere engelleyip gormeyin diyorum , onu da yapmiyorsunuz

Gecen gun hic dahlim yoktu ama denk geldim hayri ile de benzer atismissiniz okudum

Yapiyorsunuz ediyorsunuz bari delikanli olun da cikin deyin , evet mesajlari tarayip karsit bir seyler soyleyebilmek icin bilerek engellemiyoruz diyin

Ben de buna kızıyorum işte, asıl bizi en çok zorlayacak parametre bu. Şampiyonlar ligi katılımının getireceği geliri başka hangi kaynaklardan sağlayacağız bu sorunun bir cevabı var mı?

Ona göre plan yapamazsın.
Gidip son gün Messi’yi bile alsan gruptan çıkamama ihtimalin var.

Olası gelire göre risk alamıyoruz maalesef.

Şu şekilde çıkabilirsek gruptan en karlısı o oluyor. Yönetim de sportif riski alıyor. Tabi forvetsiz kalmamalıydık en azından o ayrı. Benim kızdığım bir şekilde gönderebileceklerdi o adamları. Sonra da adam gibi forvet ve stoper bulacaktık.

Mesajları mı taramak, sen hasta mısın yahu? Forumdayım ve gördüğüm alaka duyduğum mesajlara cevap veriyorum. Aynen bahsettiğin kişiye de söylediğim gibi sana da söylüyorum, hangi mesaja ne cevap vereceğime kendim karar veririm. Yani boşuna burada sana karşı saldırgan bir tavır olmadığı halde saldırmış olmanı makyajlamaya çalışma diyeceğim ama senin huyun bu, yapıp edip suçu başkasında görmek. Ben mevcut olan bambaşka bir kriteri dile getirdim, bu kriteri yerine getiremezsen sonuç yine aynı olacak mevzu bu. Siz her transfer eşittir bonservis bedeli olarak görüyor sunuz. Dünyada bunun böyle olmadığını gösteren tonla transfer yapılıyor. Başka ekleyecek bir şeyim yok.

Bir konuda sana hak veriyorum, forumda gerçekten artık ciddi yazmaya gerek yok. Devamlı goygoy yapmak lazım, çünkü ciddi mevzularda hoşuna gitmeyen benim ortaya koyduğum fikirlere cevap vermeyin diyor.

Son düzenleme:
UEFA GELECEKTEKI MUHTEMEL KAZANIMLARI IHTIMAL GOSTEREREK CARI DONEMLERI TRANSFER ACIGI ILE EKSIDE KAPATMAYI KABUL ET MI YOR !!!

Hakikaten moda olmuş. Herkesin dilinde pelesenk olmuş söz

"Forvet alsa gruptan çıkacak bilmem kaç milyon gelecek. Bunu akıl edemiyorlar."

UEFA kanunlarına çok hakim değilim ama ben bile bunu biliyorum. Burada herkes bilmiş bilmiş kendinden emin bir şekilde ve cahilce bunu düşünüyor!

Ona göre plan yapamazsın.
Gidip son gün Messi’yi bile alsan gruptan çıkamama ihtimalin var.

Olası gelire göre risk alamıyoruz maalesef.

Şu şekilde çıkabilirsek gruptan en karlısı o oluyor. Yönetim de sportif riski alıyor. Tabi forvetsiz kalmamalıydık en azından o ayrı. Benim kızdığım bir şekilde gönderebileceklerdi o adamları. Sonra da adam gibi forvet ve stoper bulacaktık.
Ben bu işi şirket işletmeye benzetiyorum. Yatırım yapmadan bir şirket para kazanabilir mi?

UEFA kanunlarına çok hakim değilim ama ben bile bunu biliyorum. Burada herkes bilmiş bilmiş kendinden emin bir şekilde ve cahilce bunu düşünüyor!
Forum üyelerine cahil demek serbest oldumu?

Ceza yemiştim de benzer cümle kunlandığım için yıllar öncesinde o aklıma geldi şimdi.

Bu cahil kelimesini, özelikle bu forumda, kunlanmamanın zorluklarını yaşadım yıllarca :(

Forum üyelerine cahil demek serbest oldumu?

Ceza yemiştim de benzer cümle kunlandığım için yıllar öncesinde o aklıma geldi şimdi.

Bu cahil kelimesini, özelikle bu forumda, kunlanmamanın zorluklarını yaşadım yıllarca :(

Günün stresi ve gerginliği ile yanlış bir ifade kullanmışım. Kusura bakmayınız! Herkesten sizin aracılığınızla özür dilerim.

Evet başlayalım, bu eleman GSE ve bu bir değil, iki değil. Dün üyelere götleri kalkmış dedi bugün cahil, cezasız mı kalacak?

Bu zor günlerde hocamiza destek olalim,gecmisi unutmayin bizi bu durumdan cikaracak kisi Fatih Terim'dir

Rahat olun ve hocaya güvenin

Hocaya güveniyoruz lakin ortada bir gerçekte var
Terim dönemleri takım revire dönüyor
Taktik olarak yaratıcı olmalı.Anadolu takımlarına bile diş geciremiyoruz

Babanız Galatasaray

Nagatomo da sakatlanmış. Haftasonuna yetişmesi zor görünüyor. Hoca Ömer'i oynatacağı için yerin dibine sokulacak!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt