Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Ali Sami Yende beni cok iyi karsiladilar"

Imparator

Hocam şu an maç sonu konuşmasında Tudor' a ders veriyor. Umarım dinliyordur.

"Galatasaray takımı rakibi geride beklemez. Galatasaray takımı mümkün mertebe kalesinden uzak oynamalıdır. Rakip bizim ceza sahamızın çevresinde top çeviriyor. Bu Galatasaray'ın tarzı olamaz. Ben olduğum sürece hiç olamaz."

Bu yüzden çağırdık hocam

Alnitak Alnilam Mintaka

Haa ayrıca tam takım, tribünler uyuklamaya geçmişken kulübe hep birlikte sahaya daldı. Üzerine falan yürüdü tribünler bir anda uyandı, oyunculara yansıdı.

Yalan yok tribüne gönderir şimdi hakem dedim ama bazen şart bu hareketler. Geçtiğimiz dönemde de az olaylı maçımız yok :D

maç 3-1 dakika 85 civarı heralde korner kullanıyoruz serdar ile maicon ilerde arkada sadece linnes ile badou var

en az 2 kişi daha olmalıydı neden o kadar kalabalık gittik anlamadım

Hocam konuşmayı çok özlemiş. Şiir gibi konuştu. Keyifle dinledik.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon Roque: ''Fatih Terim devre arasında bir takım konuşması yaptı. Bu bende kalacak tabi ama çok etkili oldu diyebilirim.''

Mükemmel bir motivatör ve hatta mentör diyebiliriz Terim için. Kolay bir iş değil kesinlikle.

Fatih Terim: "Bazılarını göndereceğiz, yeni oyuncu alacağız. Bugün Hakan Balta olsa sol bek oynayacaktı. Kendi malınızı kötüleyemezsiniz. De Jong'u da kadroya aldım."

"Üçlü orta saha ile başladık, fakat maalesef, Belhanda olmadı. Onu biraz daha ileri sürünce, sanki orada... Ona verdiğim görev topun onda kalması ve bizi de taşımasıydı."

Belhandacım miki tuttun şimdi.

Alnitak Alnilam Mintaka

Başakşehir maçı sonrası gelmeliydi ama bir kaç tane yönetici gelmesin diye Tudor'un kalmasından yanaymış.
Kimler olduklarını tahmin ediyorum zaten.

[FONT=&]Maicon Roque: ''Fatih Terim devre arasında bir takım konuşması yaptı. Bu bende kalacak tabi ama çok etkili oldu diyebilirim.''

Mükemmel bir motivatör ve hatta mentör diyebiliriz Terim için. Kolay bir iş değil kesinlikle.[/FONT]

herif imparator dedi ya :D nasıl etkilenmişlerse hocadan takım havaya girmiş 1 maçta maçtan sonra özellikle imparatorumuzun ben değil maçı oyuncular kazandı demesi ayrı bir olay tudor olsa u know my friend we play good filanda falan tell me tell me diye diye bitirirdi.

Kesinlikle tavan yaptı camiada moraller yeni gelecek oyuncularla gözlerimiz dola dola mutluluktan maç izleriz artık

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

"Üçlü orta saha ile başladık, fakat maalesef, Belhanda olmadı. Onu biraz daha ileri sürünce, sanki orada... Ona verdiğim görev topun onda kalması ve bizi de taşımasıydı."

Belhandacım miki tuttun şimdi.

Alnitak Alnilam Mintaka

valla banada öyle geldi ama daha iyi olacaklar dedi F.T bu tarz adamları adam etmesiyle meşhurdur.Bakalım özellikle feg çok fark yaratıcak ligin2.yarısında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt