Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi olarak hoşgeldin baba şampiyonluk yürüyüşümüz başladı

Baros ve Pirlo futbol cahili mi Gürsü kardes?
hayır değil.

her dedikleri doğru mu peki ?

baros dediğin adamı fatih terim ilk yarı oynattı ikinci yarı kesti, necatiyi transfer etmiştik yerine. fatih terime gıcıklığı ordandır.

pirlo dediğin adam kara tahtada yazılıp çizileni anlamayacak kadar salakmış. iyi futbolcu olması zeki olduğu anlamına gelmiyor. ayrıca fatih terimin tarzına hiç uygun değil, fatih terimin onda istediklerini yapacak fizik kalitesi yok.

hayır değil.

her dedikleri doğru mu peki ?

baros dediğin adamı fatih terim ilk yarı oynattı ikinci yarı kesti, necatiyi transfer etmiştik yerine. fatih terime gıcıklığı ordandır.

pirlo dediğin adam kara tahtada yazılıp çizileni anlamayacak kadar salakmış. iyi futbolcu olması zeki olduğu anlamına gelmiyor. ayrıca fatih terimin tarzına hiç uygun değil, fatih terimin onda istediklerini yapacak fizik kalitesi yok.
Selcukun fizik kalitesi varmi veya varmiydi Terim oynatti ve oynatacak ilerleyen zaman?

i-love-you-hocam_262743.jpg

Tudor zamanı çaya batırılmış bisküvi gibi olan takım gitmiş

Yerine anında reaksiyon gösteren bir takım gelmiş

Bu açıdan oldukça olumlu buldum

İlerleyen haftalarda çok daha iyi olabiliriz

Çünkü bu kadro bundan çok daha iyisini oynayabilir

Hocam canım hocam. Allah’ım sana sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin. Allah’ım şampiyonlar ligi şampiyonluğu kupasını bu camiaya getirmeni nasip etsin inşallah. İmparator Terim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Tudor o kadar kotu bir hocaydi ki hem taktik olarak hic bir bilgisi yoktu hemde oyuncular ile kavga ediyordu. Su takimi oynatmak icin cok taktik bilmeye gerek yok. Sapkadan tavsan cikarmaya calisma, azicik gaz ver zaten ic sahada 17 macin 15 ini kazanir bu takim.

Ben laf atmadim, sadece senin sacmaladigini vurguladim Baros, Pirlo ve ardindan Selcuk gercegiyle.
ben diyorum ki pirlonun gıcıklığı fatih terimin ondan istediklerini yapamamasındandır.

sen diyorsun ki fatih terim selçuku oynatıyor.

ne alakası var ? selçuk açıklamamı yapmış fatih terimle ilgili olumlu yada olumsuz.

ben sana fatih terim fizik kalitesi pirlo gibi oyuncuları oynatmaz demiyorum ki.

benim saçmaladığımı iddia etmişsin ama okuduğunu anlamıyorsun.

sen bin pirlonun kayığına kral pirlo büyük pirlo...

fatih terim hepinize cevabı sahada verecek, o kupa fatih terimin ellerinde kalktığı gün kuduracaksınız.

ben diyorum ki pirlonun gıcıklığı fatih terimin ondan istediklerini yapamamasındandır.

sen diyorsun ki fatih terim selçuku oynatıyor.

ne alakası var ? selçuk açıklamamı yapmış fatih terimle ilgili olumlu yada olumsuz.

ben sana fatih terim fizik kalitesi pirlo gibi oyuncuları oynatmaz demiyorum ki.

benim saçmaladığımı iddia etmişsin ama okuduğunu anlamıyorsun.

sen bin pirlonun kayığına kral pirlo büyük pirlo...

fatih terim hepinize cevabı sahada verecek, o kupa fatih terimin ellerinde kalktığı gün kuduracaksınız.

Ya ne diyon ya :D

Selçuk ile başlar diyordum ama 77.dkya kadar almamış.Teşekkürler hocam kov şu adamı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

başakşehir maçından sonra gelseydi şimdi puan farkıyla liderdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt