- 9 Temmuz 2011
- 34.267
- 29.182
- 2.533
Resmi olarak hoşgeldin baba şampiyonluk yürüyüşümüz başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gomis pivotmuydu hakan? bence degıldı senceBaros ve Pirlo futbol cahili mi Gürsü kardes?
Daha Terim 'in geldiği ilk maçtan bu kadar eyyamın dibine vurulması Tff 'nin Mhk 'nin acizliğini gösteriyor ...
Stoperdi Recepgomis pivotmuydu hakan? bence degıldı sence
hayır değil.Baros ve Pirlo futbol cahili mi Gürsü kardes?
Ciddi bi soru sordum yaa. topları ındırmedı sonucta ezdi hepsini fikrini merak ettım tek top kullansa saga sola daha etkılı olurStoperdi Recep
Selcukun fizik kalitesi varmi veya varmiydi Terim oynatti ve oynatacak ilerleyen zaman?hayır değil.
her dedikleri doğru mu peki ?
baros dediğin adamı fatih terim ilk yarı oynattı ikinci yarı kesti, necatiyi transfer etmiştik yerine. fatih terime gıcıklığı ordandır.
pirlo dediğin adam kara tahtada yazılıp çizileni anlamayacak kadar salakmış. iyi futbolcu olması zeki olduğu anlamına gelmiyor. ayrıca fatih terimin tarzına hiç uygun değil, fatih terimin onda istediklerini yapacak fizik kalitesi yok.
Terim etkisi mükemmel göztepe maçında döktürüyoruz. Helal olsun imparator.
MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir kac iyi top indirdi olm ama Terimle alakasi oldugunu düsünmüyorum.Ciddi bi soru sordum yaa. topları ındırmedı sonucta ezdi hepsini fikrini merak ettım
alternatifin yoksa napacaksın ? mecbur oynatacaksın.Selcukun fizik kalitesi varmi veya varmiydi Terim oynatti ve oynatacak ilerleyen zaman?
Ben laf atmadim, sadece senin sacmaladigini vurguladim Baros, Pirlo ve ardindan Selcuk gercegiyle.alternatifin yoksa napacaksın ? mecbur oynatacaksın.
faith terime laf atmak için ölürsünüz.
ben diyorum ki pirlonun gıcıklığı fatih terimin ondan istediklerini yapamamasındandır.Ben laf atmadim, sadece senin sacmaladigini vurguladim Baros, Pirlo ve ardindan Selcuk gercegiyle.
ben diyorum ki pirlonun gıcıklığı fatih terimin ondan istediklerini yapamamasındandır.
sen diyorsun ki fatih terim selçuku oynatıyor.
ne alakası var ? selçuk açıklamamı yapmış fatih terimle ilgili olumlu yada olumsuz.
ben sana fatih terim fizik kalitesi pirlo gibi oyuncuları oynatmaz demiyorum ki.
benim saçmaladığımı iddia etmişsin ama okuduğunu anlamıyorsun.
sen bin pirlonun kayığına kral pirlo büyük pirlo...
fatih terim hepinize cevabı sahada verecek, o kupa fatih terimin ellerinde kalktığı gün kuduracaksınız.