Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca burada'da yaziyorum. GÖRDÜN kendini tuttun tuttun, neler oldu. BUNDAN SONRA TUTMAK YOK. Oyuncunu mu gibeciksin? GIB! Küfür edip laflar mi cakacaksin CAK!

Hocayı eleştirenlere şaşırıyorum hem td hem Başkan hem yöneticilik yapıyor başımızda göstermelik yönetim ve Başkan var daha takımın forveti yok tff bizi şampiyon yapmamak için varını yoğunu ortaya koyuyor başkası olsa başımızda çoktan bu seneyi kafamızda bitirmiştik sonuna kadar FATİH TERİM

Aldığımız maçı verdik resmen. Üstelik küme düşme potasında olan bi rakibe.

inceldiği yerden kopsun artık ya şampiyonluk falan bekleyen yok zaten alsın ligi başına çalsınlar tinercileri şampiyon yapacaklar

Sahadaki oyunculara zerre güvenmiyorum Rodrigues-Belhanda-Sinan-Eren-Ömer filan hiçbiri Galatasaray seviyesinde değiller

Benim inandığım güvendiğim tek bir adam var Fatih Terim! bu adamı geldiğinden beri ilk defa bu halde gördük inşallah hakemlere-yönetimlere olduğu haklı isyanını kendi takımına kendi vasıfsız futbolcularımıza da gösterir

İnanıyorum bu akşam olaylar değişti bu takım böyle olmayacak artık Fatih Terim 'in savaşan takımının döneceği bu akşam belli oldu ...

Kebabçı olayından sonra bozuldu
Yediği dayak bu yaştan sonra ağır gelmiş olabilir.
Dibi görmüş iken alıp tekrar yukarı çıkardık ama kendisi bunu hak etmediğini her seferinde kanıtlıyor.

Ahmet Çakar: "Fatih Terim efsaneyken bu gece kestane oldu." (Beyaz TV)

Çakar,ince görmüş.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!

Maç sonu hakemler hakkındaki yorumları çok iyide..kardeşim iki takım oyumcularıdaçık iyi centilmence birbirlerini kaldırıyor falan demesi tüm söylediklerini çöpe atıyor..

Yahu adamlar sahaya şerefsizlik pislik çıkarmaya gelmişler..Adamlar her pozsiyona deli gibi itiraz edip her pozisyonda tahrik ettiler..Yahu göz göre göre kendisinden çıkan taça bile iriraz eden şerefsiz bir topluluk varken maç sonu bu yorumları yapması sıvaması anlamına geliyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih hoca tabiki eleştirilir.2013te melo,selcuk,hamit,burak varken yerine dibine sokuyoduk.amrabat üzerinden bi anasına sövmediğim kaldı hocanın. ama artık aptal bi ergen değilim ve bu takımda belhanda,fegholiye mecbur oldugunu görecek kadar GÖZLERİM var,yedekte oyuncu yok.olaya KICIMLA Bakıp neden drogbayı sneijderi oynatmıyosun da demiyorum,bunları hala takımda sanıyo birileri

hocanın yanlısı atalay ve yunusu ligin baslarında oynatmayıp kazanamamak oldu.bi de maicon fantazisi saçma.o kadar.

İstediğinizi diyin bence öngörü iyi bir antrenörle iyi olmayanı ayıran en önemli özelliklerin başında. Biz 1.golü yediğimizde 2.yi yiyeceğimizi muhtemelen burada hepimiz düşünmüşüzdür. Çünkü geçen sene takıma alınan ağır ahlak yoksunu arkadaşlar bir anda maçı bırakıyorlar. 1.golü yedikten sonra keşke hamle yapmayı denese ne güzel olur, öyle olsa vallahi laf etmem. Hadi Selçuk'u aldın tempo düşürme topu ayağında tutma vs. ayağına ama 2-2'den sonra bunu yapmanın mantığı ne anlamıyorum. 2-1'ken girse en azından golün şokunu atlatırız oyunu soğutur, faul alır falan diye anlarım. Elinde karaktersiz bir oyuncu grubu var ve yetersiz ona hepimiz katılıyoruz ama hoca hiçbir maçta fark yaratamıyor. Çoğu maçta yaptığı değişiklikler bırak maçı çevirmeyi maçı daha bok duruma sokuyor. Kötü oynayan adamlar sürekli oynamaya devam ettiği için takım içinde kendisini sallayan olacağını sanmıyorum. Belhanda'nın mallıklarını, Rodrigues'in haftalardır ayağına aldığı her topu ezip hiç geriye yardım etmeyişini sahadaki topçu görmüyor mu sanki. Yunus Akgün'den daha birşey beklemek zor çünkü her maç batıran Sinan'la Rodrigues varken bile şans bulamıyor. Bu oyuncuyu motive edemezsin daha. Keza ne kadar geberik olsa da Feghouli'de muhtemelen bunlar mı benim yerime oynuyor diye gülüyordur kenarda.

Yediği dayak bu yaştan sonra ağır gelmiş olabilir.
Dibi görmüş iken alıp tekrar yukarı çıkardık ama kendisi bunu hak etmediğini her seferinde kanıtlıyor.

Ahmet Çakar: "Fatih Terim efsaneyken bu gece kestane oldu." (Beyaz TV)

Çakar,ince görmüş.

Korkak Terim İSTİFA!
idmanda Pasta kestiren terim İSTİFA!
transfer paralarını çöplere verdiren terim İSTİFA!
Derdiniz kendinize sovdurmek mi? Açıkça soruyorum. Millet zaten sınırı küpü eğer sovulmekten hosnutsaniz izin vereceğim sovsunler. Yok amaç bu değilse gidin bi doktora gözükun iyi değilsiniz zira.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam penaltı pozisyonu öncesi Onyekuru'nun tertemiz müdahalesine faul vermiş
Rakibe çarpıp taça giden topu yine rakibe vermiş
Serdar Aziz'e gelen dirseği izleme zahmetinde bile bulunmamış
2-0 bitecek maçı 2-2'ye bağlamış bazıları da gelmiş hâlâ hocayı eleştiriyor.
Bugün lime lime doğrandık uyanın ey ahali

gel genclerden 1-2 tanesini daha oynat hocam.fernando-donk yap önüne atalayı koy,kanada yunusu koy,diğerine de onyekuruyu,forvete de istersen beni koy.ama dene.korkma.2012de kayseri ve gencler deplasmanını semih ve emre ile geçmedik mi?semih bjk deplasmanında oynamadı mı?korkma yanındayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt