Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moderatör arkadaşlar..recep yıldırım,leo güney,ahmed arif kesen ve bunu gibi bir kaç zevzek burada gelip insanları tahrik ediyorlar ve hiç bir şey yapılmıyor..eleştiri yapılır düşünce özgürlüğü de var elbette..ama bunların yaptığı eleştiri değil.bunlar fatih terim hocamıza hakaret edip dalga geçiyorlar..maçla taraftarlıkla alakası olmayan kebapçı,dayak gibi alakasız argümanlarla fatih terim hocamızla dalga geçip hakaret ediyorlar buna göz yumuluyor...bu nasıl iş sayın moderatörler..bunlar galatasaray taraftarı olamaz..her yenilgide ortaya çıkıp konuşanlar aynı tipler ve hep aynı argümanlar..trollük yapma amaçları olduğu çok net..
Vay be özgür konuşmak yasakmiş. FTi eleştirmek yasakmiş.
Bu ülkede bir zihniyet problemi var arkadaş. Bir gram ilerleyemezsiniz hayatinizda.
bence hoca bu işi zirvedeyken bırakmalı artık.genç dinamik teknik taktik bilgisi olan bir hocaya şans verip yeni bir takım kurmaya çalışmak lazım.
nasıl ki geçen sezon fener maçı şenol güneş ve tinercilerin düşüşünü başlattıysa fener maçı da bu sezon olarak bizim çöküş başlangıcımız olacak.
zaten tahminim bu sezon şampiyon olamayız ama TFF mobbing yapıp her maç hocaya ceza çakmaya çalışırsa hocanın sezon sonu takımı bırakacağını tahmin ediyorum.
Evet.. yönetim de değişmeli.. bize şöyle sexy, fizyoner ve gurumsal bişeyler lazım..bence hoca bu işi zirvedeyken bırakmalı artık.genç dinamik teknik taktik bilgisi olan bir hocaya şans verip yeni bir takım kurmaya çalışmak lazım.
nasıl ki geçen sezon fener maçı şenol güneş ve tinercilerin düşüşünü başlattıysa fener maçı da bu sezon olarak bizim çöküş başlangıcımız olacak.
zaten tahminim bu sezon şampiyon olamayız ama TFF mobbing yapıp her maç hocaya ceza çakmaya çalışırsa hocanın sezon sonu takımı bırakacağını tahmin ediyorum.
elestirmek yasak değil mantık çerçevesinde olursa hiçbişey olmaz ama sen kalkıp sadece forumu ft karalamak için kullanırsan doğal olarak dikkat çeker. her mesaj olumsuzsa oda dikkat çeker. ben bu eleştirilerin yapıcı olduğunu düşünmüyorum. gidip ahmet çakar'ın ft efsane değil kestane oldu lafını buraya tasımanın tek amacı olabilir oda provokasyon. anlatabilmişimdir umarım söylemek istediğimi. ben bu provokasyondan doğacak küfürleşmenin sorumluluğunu almak zorunda değilim. herkesin bir sabrı var taşacak olan sabırdan olusan küfürlerin sahibi de eden değil ettirendir.Vay be özgür konuşmak yasakmiş. FTi eleştirmek yasakmiş.
Bu ülkede bir zihniyet problemi var arkadaş. Bir gram ilerleyemezsiniz hayatinizda.
Kimi getirelim var mı aklınızda biri? Bu arada transfer bütçen de 5-10 milyon euro olacak o da satarak. Var mı müthiş futbol zekânızda, bu işi yapabilecek bir td dünyada? O yüzden klasik muhalefet yapmayın varsa plânınız açıklayın biz de kıyaslayıp destekleyelim!Terim özellikle birinci terim dönemiyle Galatasaray tarihine geçmişdir ama sonrası bir aşağı bir yukarı ,terimin artık modern futbolda yeri olmadığını kabul edip bu defter kapanmalı iken ısrarla bir sürü polemik,başarı başarısızlıklarla her şey karmakarışık olmuşdur. uzun lafın kısası terimin hocalık kariyerinin sonunun bir tık öncesinde yavaş yavaş insanlar kral çıplak demeye başlamışdır,başlayacakdır halbuki buna hiç gerek yokdu,her şey vaktinde güzeldi ve öyle kalmalı idi...
Başarılarımızın çoğunda büyük emeği olan galatasarayın içinden gelmiş, divan üyesi olan fatih terim hocamıza kebapçı selo,dayak,ahmet çakarın ince gördüğü denilen kestane denmesi gibi sözlerle saygısızca dalga geçilmesi eleştirmek mi oluyor..bir de kalkıp bunu özgürlüğe bağlayarak popülizm yapıyorsun..saygısızlığın hadsizliğin adı özgürlük değildir..Vay be özgür konuşmak yasakmiş. FTi eleştirmek yasakmiş.
Iyi oyun iyi oyuncular ile oynanir
Hoca ise elindeki copler ile cabaliyor, bu cop kadroya ragmen elinden geleni yapiyor, takimin tek forveti macin baslamasina dakikalar kala sakatim oynamam diyor, adamin elinde 1 tane forvet bile yok, bu kadro bir Mou veya Pep'de olsa yonetimin agzina sicardi