Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be özgür konuşmak yasakmiş. FTi eleştirmek yasakmiş.

Bu ülkede bir zihniyet problemi var arkadaş. Bir gram ilerleyemezsiniz hayatinizda.

Siz ne yaparsanız yapın ne derseniz deyin bu taraftar artık hocayı satmaz.. elbette ki hataları olacaktır hocanın ama 7 şampiyonluk almış bir adamın 1-2 sezon kredisi her zaman olacaktır..
Sizin yerinizde olsam efendice yerimde oturur adam gibi eleştirimi yapardım.. hadi siz sexy çilekler olarak küfredilmekten zevk alıyorsunuz belki.. ama yakınlarınızın suçu yok..

Moderatör arkadaşlar..recep yıldırım,leo güney,ahmed arif kesen ve bunu gibi bir kaç zevzek burada gelip insanları tahrik ediyorlar ve hiç bir şey yapılmıyor..eleştiri yapılır düşünce özgürlüğü de var elbette..ama bunların yaptığı eleştiri değil.bunlar fatih terim hocamıza hakaret edip dalga geçiyorlar..maçla taraftarlıkla alakası olmayan kebapçı,dayak gibi alakasız argümanlarla fatih terim hocamızla dalga geçip hakaret ediyorlar buna göz yumuluyor...bu nasıl iş sayın moderatörler..bunlar galatasaray taraftarı olamaz..her yenilgide ortaya çıkıp konuşanlar aynı tipler ve hep aynı argümanlar..trollük yapma amaçları olduğu çok net..

Biz de İnsansiz her seyi goremiyoruz. Raporlayin o na gore hareket ederiz

bence hoca bu işi zirvedeyken bırakmalı artık.genç dinamik teknik taktik bilgisi olan bir hocaya şans verip yeni bir takım kurmaya çalışmak lazım.

nasıl ki geçen sezon fener maçı şenol güneş ve tinercilerin düşüşünü başlattıysa fener maçı da bu sezon olarak bizim çöküş başlangıcımız olacak.

zaten tahminim bu sezon şampiyon olamayız ama TFF mobbing yapıp her maç hocaya ceza çakmaya çalışırsa hocanın sezon sonu takımı bırakacağını tahmin ediyorum.

Feneri yenememek bizim.camiayi etkileyen bir unsur degil ki şampiyonluk yolunda.
Düşüş olacağını zannetmiyorum.
Hoca devre arasi istediği takviyeleri alırsa ligi yine süpürür.

bence hoca bu işi zirvedeyken bırakmalı artık.genç dinamik teknik taktik bilgisi olan bir hocaya şans verip yeni bir takım kurmaya çalışmak lazım.

nasıl ki geçen sezon fener maçı şenol güneş ve tinercilerin düşüşünü başlattıysa fener maçı da bu sezon olarak bizim çöküş başlangıcımız olacak.

zaten tahminim bu sezon şampiyon olamayız ama TFF mobbing yapıp her maç hocaya ceza çakmaya çalışırsa hocanın sezon sonu takımı bırakacağını tahmin ediyorum.

Evet.. yönetim de değişmeli.. bize şöyle sexy, fizyoner ve gurumsal bişeyler lazım..
kulüp mali olarak belini doğrultmaya başladı ya; yeniden ortalığa tüy dikecek birileri lazım..

Bu ülkede bir zihniyet problemi var arkadaş. Bir gram ilerleyemezsiniz hayatinizda.
elestirmek yasak değil mantık çerçevesinde olursa hiçbişey olmaz ama sen kalkıp sadece forumu ft karalamak için kullanırsan doğal olarak dikkat çeker. her mesaj olumsuzsa oda dikkat çeker. ben bu eleştirilerin yapıcı olduğunu düşünmüyorum. gidip ahmet çakar'ın ft efsane değil kestane oldu lafını buraya tasımanın tek amacı olabilir oda provokasyon. anlatabilmişimdir umarım söylemek istediğimi. ben bu provokasyondan doğacak küfürleşmenin sorumluluğunu almak zorunda değilim. herkesin bir sabrı var taşacak olan sabırdan olusan küfürlerin sahibi de eden değil ettirendir.

Son düzenleme:
Sonsuz kredin var hocam . Bu adamı Eren'e mahkum eden yönetim hatalıdır. Ne yapsın forvet mi oynasın ? 2-3 haftadır formu düşük olabilir , konsantrasyonunu kaybetmiş olabilir ama burada devreye biz TARAFTARLARIN girmesi gerekiyor. Köstek değil destek olalım. Her sene başarılı , her sene şampiyon olacaksın diye bir kural da yok. 2000 jenerasyonuyla bambaşka sayfalar açacaktır hocam.

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocayı eleştirenlerin hepsi hemen hemen sahtekar Aysal'ın. Elemanları zaten.

O sahtekara kanan kişileri ciddiye almam mümkün değil açıkçası.

Terim özellikle birinci terim dönemiyle Galatasaray tarihine geçmişdir ama sonrası bir aşağı bir yukarı ,terimin artık modern futbolda yeri olmadığını kabul edip bu defter kapanmalı iken ısrarla bir sürü polemik,başarı başarısızlıklarla her şey karmakarışık olmuşdur. uzun lafın kısası terimin hocalık kariyerinin sonunun bir tık öncesinde yavaş yavaş insanlar kral çıplak demeye başlamışdır,başlayacakdır halbuki buna hiç gerek yokdu,her şey vaktinde güzeldi ve öyle kalmalı idi...
Kimi getirelim var mı aklınızda biri? Bu arada transfer bütçen de 5-10 milyon euro olacak o da satarak. Var mı müthiş futbol zekânızda, bu işi yapabilecek bir td dünyada? O yüzden klasik muhalefet yapmayın varsa plânınız açıklayın biz de kıyaslayıp destekleyelim!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirmek sorun değil de her kötü sonuçtan sonra buraya gelip saatlerce laf sokmak zavalılıktan başka bir şey değildir. Reel hayatlarında göremedikleri değeri burada görmüş oluyorlar gerçi.

Başarılarımızın çoğunda büyük emeği olan galatasarayın içinden gelmiş, divan üyesi olan fatih terim hocamıza kebapçı selo,dayak,ahmet çakarın ince gördüğü denilen kestane denmesi gibi sözlerle saygısızca dalga geçilmesi eleştirmek mi oluyor..bir de kalkıp bunu özgürlüğe bağlayarak popülizm yapıyorsun..saygısızlığın hadsizliğin adı özgürlük değildir..

FT gitsin mitsin mevzusunu bırakın birader. Hadi gitsin tamam da kim gelecek? Kimi getireceksin? Hırvat sığırı Tudor'u mu? Şu Belhanda - Feghouli - Maicon kazıkları bile o hırvat sığırının hala daha küfür yemesi için yeterlidir. Geçen sene takımı ne hale getirdiğini gördük. Kalsa 4. olurduk ama FT geldi şampiyon olduk. Ha FT dokunulmaz değildir gözümde lakin kimi getireceğiz onu söyleyin ona göre konuşalım. Bu kulüp mevcut vizyonu ve mali şartları ile FT'den daha iyi kimi getirebilir? Simeone? Klopp?

Hocanın performansı düşük, eski FT değil bu gerçek. Dün maçtan önce takımın en aksayan bölgesi ne olur diye sorsalar 10 kişiden 9 tanesi sol taraf der. Ömer Bayram zaten sığırın önde gideni, Rodrigues desen bitik vaziyette ne yaptığı belli değil. Ya maç öyle veya böyle 2-0 olmuş, kendi evindesin. Fb maç boyunca bizim solumuzdan gelmeye çalıştı çünkü orada ne olduğunu biliyorlar. Sen buna bari 2-0'dan sonra önlem al. Ne bileyim defans güvenliğini ön planda tut, aptal Galatasaray taraftarının daha 55. dakikadaki oley oley çekmelerinin 3 3 diye bağırmalarının gazına gelme. Sen defansı ön planda tut, çünkü 1 gol yersen işin rengi değişir ki değişti de. Rodrigues'i çıkarmak için maçın 2-2 olması mı gerekiyordu? Adam bitik zaten 2-0 iken sok Feghouli'yi belki bir ihtimal bir şeyler yapar. Onyekuru'yu sola al Ömer'e yardıma gitsin. Penaltı bence tartışılır lakin Muslera gibi adamın yaptığı amatörlük de olacak iş değil. Şunu yapmayın ya bari şu maçta yapmayın.

Hakemler desen zaten ne oldukları belli. VAR'a rağmen kupa kaybettik daha sezon başında bu şerefsizler yüzünden. Ama koskoca Galatasaray da tacı bahane etmeyecek arkadaş. Taç lan bu :red: Belhanda denen hıyar ağası orada maçı bırakmayıp Valbuena'nın peşinden gitse o gol olmazdı. Bu kadar da hıyardır işte bu Belhanda! Tam bir Tudor kazığı. Sneijder gibi adamı gönderip bu herifi bu kulübün başına bela edenlerin Allah belasını versin.

Velhasıl kelam çok rahat bir şekilde en az 2-0 kazanabileceğimiz maçı kendi ellerimizle verdik hatta bence sezonu verdik. Bu saatten sonra ya başakşehir ya bjk şampiyonluğu alır diye tahmin ediyorum. Bu takımı stopersiz ve santraforsuz sezona başlatan o gereksiz yönetimi de Allah'a havale ediyorum.

Iyi oyun iyi oyuncular ile oynanir

Hoca ise elindeki copler ile cabaliyor, bu cop kadroya ragmen elinden geleni yapiyor, takimin tek forveti macin baslamasina dakikalar kala sakatim oynamam diyor, adamin elinde 1 tane forvet bile yok, bu kadro bir Mou veya Pep'de olsa yonetimin agzina sicardi

fatih hoca eleştirilmez değil elbette..burada mantıklı eleştirilerde oluyor olmalı da..ama bu futbol adına taraftarlık adına olmalı...futbol adına takımımız için makul eleştiri getirenlere sözümüz yok..katıldığımız eleştiri olur katılmadığımız olur saygı duyarız... lakin kalkıp da ancak başka takım taraftarlarının yapacağı düşmanlık içeren seviyesiz sözler,dalga geçmeler,saygısızca konuşmalar bunlar eleştiri değil asla..bizzat provokasyon,trollük..bunu yapan kişiler de belli zaten..bu kişilerin mesajlarına bakın...her kötü sonuçta ortaya çıkıyorlar ve futbol adına mantıklı bir tane mesaj göremezsin..saçma sapan mesajlarla fatih hocaya düşmanlık ve saygısızlık yapıp geri çekiliyorlar...bunların bu forumdan temizlenmesi gerek..

Iyi oyun iyi oyuncular ile oynanir

Hoca ise elindeki copler ile cabaliyor, bu cop kadroya ragmen elinden geleni yapiyor, takimin tek forveti macin baslamasina dakikalar kala sakatim oynamam diyor, adamin elinde 1 tane forvet bile yok, bu kadro bir Mou veya Pep'de olsa yonetimin agzina sicardi

Karşı takımdaki oyuncular messi filan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt