Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi bu durumdan kurtaracak olan Fatih Terim'dir bir baskasi degil

rodrigues ndiaye varken gencleri sahaya öylece sürmeyecegine göre rodrigues ve ndiaye kötüyken ceza almaları iyi oldu.bu sayede gencleri görücez belki...neyi anlatıyosam hala,neyse

Bu takimi toparlamak icin coook para lazim cok!

Yedek Muslerayi zorlayacak kaleci

Adam akilli sol bek Yutodan sonra orayi goturebilecek

Lider stoper

Cdm
2x b2b / 1x b2b & 1×nr 10

2x Wing

2x striker

Minimum ve bu oyuncularin tumu tutmali... Garry B10 Fegh Eren Maicon Lescuk Bayram Sinan Onyekuru Mariano Ahmet vesaire 3e 5e bakmadan postalanmali

Bu takimi toparlamak icin coook para lazim cok!

Yedek Muslerayi zorlayacak kaleci

Adam akilli sol bek Yutodan sonra orayi goturebilecek

Lider stoper

Cdm
2x b2b / 1x b2b & 1×nr 10

2x Wing

2x striker

Minimum ve bu oyuncularin tumu tutmali... Garry B10 Fegh Eren Maicon Lescuk Bayram Sinan Onyekuru Mariano Ahmet vesaire 3e 5e bakmadan postalanmali
abartma kardeşim ne bu böyle

stoper lazım ama kanatın lazım olması eldekilere bağlı. onyekuru zaten gider yerine alınacak birisi. fegh gidersede alınır ama ekstradan 1 oyuncu alınmaz

ben oyuncuların formlarının düşük olduğunu düşünüyorum. nerde geçen sezonki garry nerde şuan ki garry. bunun tek sebebi oyuncuların birbirine olan güveni kaybolmuş. bunun baş sebebi ise forvetsizlik. takımdaki 10 kişinin güveneceği isim sinan ise olmuyor işte güvenemiyor.

mesela halı saha maçındasın baklavasına oynuyorsun diyelim 3-0 geridesin ilerdeki adamda bayağı amatör gibi top oynamıyo bilmiyo ama bişeyde diyemiyosun onun gibi sen kıçını yırtarmısın sonunda baklava olacağını bilsende. ben yırtmam şahsen yormam kendimi sakatlamak istemem. takımda ki sorun ise tam olarak bu

Tamam çok eksiğimiz var falan da biz ne oynuyoruz abi. Kafası kesilmiş tavuk gibi topçular, şu oyunla ligde bile hiç bir takımı yenemeyiz.

Hiç bir oyun planı yok. Tüm hafta ne yapıyor takım acaba.

sent via GSC

Tamam çok eksiğimiz var falan da biz ne oynuyoruz abi. Kafası kesilmiş tavuk gibi topçular, şu oyunla ligde bile hiç bir takımı yenemeyiz.

Hiç bir oyun planı yok. Tüm hafta ne yapıyor takım acaba.

sent via GSC
sahadakilerin çogu birer yetersiz ulvi...kalite eksikliği var.fazlası ile yetersiz ve özgüvensizler.o yuzden bu arkadaşlardan iyi bi takım ve istikrarlı bi şekilde iyi bi oyun cıkmaz.ama ilkyarı yine de iyi oynadık.

ozan takımın en iyisi.muslera burdaki shalke macında çok iyiydi,o da cıvıttı 2-3 maçtır.onyekuru sakatlıktan yeni cıktı.gecen sezon da agır bi sakatlık yasadı zaten.hadi o düzelir,sola koyarsan da yardırır ama ndiayeyi anlayamıyorum ben

Bak hep ayni seyi konusuyoruz, hadi CL maclarini bir kenara biraktim tamam seviye dedik

Peki sadece bir gomis gitmesi midir takimdaki tum sorun ? Bu takimin kondusyon bunalimi , bu takimda gecen sene tonla yatirim yapilmis bazi adamlarin forma gorememesi , yerlerine selcuklarin sinanlarin sabir testine bizi sokmalari , anlamsiz degisiklikler , sacma sapan oyuna mudahaleler , bitmeyen sakatliklar

Ligde de berbat durumdayiz , gucumuz yok , hic bir dominasyon kuramiyoruz

Ileri uctaki eksiklik resmen herseye gunah kecisi oldu . O kendi icerisinde bir sorun ama tonla baska sorun var

Gecen sezon o kadar zorlu stresli periyodda sakatimiz yoktu , simdi adelesi atmayan yok

Boş sözleşmeye imza atan (!) hocamız o günden bu yana bize tek 1 galibiyet sevinci yaşatamadı. Dahası da ona buna ayar verme işine girdi şimdi. Bundan sonra iflah olmayız. Zaten yerlerde sürünen takıma bir de suç sizde veya bizde değil, suç hakemlerde ve federasyonda algısı eklendi.

Artık bu sezona dair bir umut varsa üzerine sifon çekilmelidir. Ha bunlar olmasaydı bile zaten sezon başından bu yana gram futbol oynamayan, iyi çalıştırılmayan, oyun planı olmayan kuvvetsiz bir takım vardı. Önemli oyuncuları da tek tek bitirildi. Alternatifi zaten sınırlı olan kadro Sinyor sayesinde daha da çapsız hale geldi.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sezon sonu vedalaşmak lazım.genç tercihen alman bir teknik adama takım emanet edilmeli.hoca için söylenen kaos futbolu söylemine katılıyorum.ben hocanın hangi sistemle bizi oynattığını anlamıyorum resmen kafası kesilmiş tavuklar gibi oyuncuları koşturuyor ne oynattığı belli değil.

Terim i normalde bu kadar topa tutmazdim ama oyunculara gonderme yapar (eren , gomis..) , dis gucleri elestirir (hakem , tff..) , sanssizliktan bahseder (yenmeyecek goller , zamansiz sakatliklar) , bu sezon pek yapmadi ama yonetimleri konuya katar (aysal ve hatta gecmiste suren ..)

Ama hic bir konusmasinda kendisine ve hatta ekibine bir oz elestiri yapmaz . Hatta bir oyuncu secimiyle ilgili hata kendisinde ise dahi , o oyuncuyu elestirmez ki "ee oynatan kim" diye sorulmasin diye

Bu terim tarafi .. bir de terimciler var

Bu adam ne yaparsa , baskasi yaptiginda idam sehpasi kuranlar , sicak ve samimi "ama hocanin yasattiklari sebebiyle kredisi var" diye cumleye girerler , onlerine dogru anektotlar kondukca radikallesip baska basarisizlari alternatif olarak sunarlar , "size tudorlar veya prandelliler mustahak" gibi , yahut biraz daha hakli olunan yonetim elestirilerine agirlik verip sanki terim in hic rolu yokmus havasina sokup hedef saptirirlar

Terim her basarida imparator , kulubun cimentosudur , pohpohlanip hersey ona mal edilmelidir , fakat isler kotu gidince ruhsuz futbolcular , is bilmez yonetimler , Gs dusmani dis gucler vardir , ha$a , hic terim kotu denir mi ? Allah carpar onlara gore ..

Hocam 11 seçimin iyi güzel hoş neyse de. Oyuna müdahalelerin o kadar kötü ki. Çok kötü yani manasız ve ezbere. Hele son maçlarda Selçuk'u neden oyuna aldığına dair hiçbir fikrim yok.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca malesef şapkayı önüne koyup düşünmüyor, sorunu başka yerlerde arıyor veya gösteriyor. Tek sorun forvetsizlik değil. Takım içindeki anlaşmazlıklar, sistemsizlik bizi bu hale getirdi. Önümüzdeki fikstür de çok kötü. Bu sene çöp olmak üzere

İstifa

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Istifa edince yerine gelen daha da beter eder bu kulubu . Istifa veya gitsin diye yorumlamiyorum , en azindan ben

Denenen digerlerini de gorduk , 5 ay sonra terim donsun demeye baslariz

Onemli olan artik terime de ses cikaran uyaran bir kitle olusmasi lazim

Sözleşmeyi TL'ye çeviriyorum ayağına senelik 20 milyon liradan 3 senelik sözleşmeyi kitledi ki; kimse aysal gibi tekme atmasın. Yada atarsa 60 milyonunu alıp gitsin.
Keşke bu maddi konulara kafa yordugu kadar futbol adına kendini geliştirmeye kafa yorsaydi.

Hagi ve popescu sayesinde 2.lig hocası olmaktan zor kurtulmuş.

Gittiği her takımdan tekmeyi yemiş.
Oynattığı futbolu hala çözen yok.

Kaldığı her gün zararimiza olacak.
Fenerasyon daha çok üstümüze gelecek.

Bu boku nasıl temizleyecek merakla bekliyorum.

hocanın en büyük eksiği kendisine yanlış yaptığı zaman bunu yüzüne söyleyebilecek yardımcılarının olmaması tabi buda hocanın kendi seçimi hoca her zaman kendisine biat eden adamları yanına alıyor.

Terim i normalde bu kadar topa tutmazdim ama oyunculara gonderme yapar (eren , gomis..) , dis gucleri elestirir (hakem , tff..) , sanssizliktan bahseder (yenmeyecek goller , zamansiz sakatliklar) , bu sezon pek yapmadi ama yonetimleri konuya katar (aysal ve hatta gecmiste suren ..)

Ama hic bir konusmasinda kendisine ve hatta ekibine bir oz elestiri yapmaz . Hatta bir oyuncu secimiyle ilgili hata kendisinde ise dahi , o oyuncuyu elestirmez ki "ee oynatan kim" diye sorulmasin diye

Bu terim tarafi .. bir de terimciler var

Bu adam ne yaparsa , baskasi yaptiginda idam sehpasi kuranlar , sicak ve samimi "ama hocanin yasattiklari sebebiyle kredisi var" diye cumleye girerler , onlerine dogru anektotlar kondukca radikallesip baska basarisizlari alternatif olarak sunarlar , "size tudorlar veya prandelliler mustahak" gibi , yahut biraz daha hakli olunan yonetim elestirilerine agirlik verip sanki terim in hic rolu yokmus havasina sokup hedef saptirirlar

Terim her basarida imparator , kulubun cimentosudur , pohpohlanip hersey ona mal edilmelidir , fakat isler kotu gidince ruhsuz futbolcular , is bilmez yonetimler , Gs dusmani dis gucler vardir , ha$a , hic terim kotu denir mi ? Allah carpar onlara gore ..

Terimin bariz hatalar yaptığı aşikar da her kötü sonuçta buraya üşüşen bazı tipler var..ve trollük yaparak insanları tahrik ediyorlar..hakaret dalga gırgır alay edercesine ortamı geriyorlar..geçen sene şampiyonluğa giden süreçte de gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası aynı tipler foruma dadanıp aynı hem de söylemlerle mesajlarla yine trollük yaptılar..şampiyonluk geldiğinde sesleri hiç çıkmadı yazmadılar...sence bu kişiler terim i eleştirip galatasaray menfaati için mi yazıyorlar...ben buna inanmıyorum..bu tiplerin çoğu kuş ya da ego tatmini güden insanlar..yoksa fatih hoca eleştirilmez diye bir şey yok...ama bu tipler buraya gelip saçma sapan mesajlarla fatih terim düşmanlığı yapınca bazı arkadaşlarda gard alıyor bu tiplere olan tepkiden dolayı fatih terim e koşulsuz destek iç güdüsü ile yazıyor...ben de dahil olmak üzere fatih hocayı destekleyenler hatalarında farkında ve eleştiririz..ama bunu gerçek taraftarlarla yapmak lazım..buradaki üç beş çapulcuya pabuç bırakmamak lazım...

Dün yazmıştım, maalesef Hoca yine gündem değiştirdi.

Fatih Hocanın bir kez de öz eleştiri yapması lazım.

1. Bu takım organize pres yapamıyor. Maçlarda kaç kez bir oyuncu pres yaparken, çevresinde o prese katılmayan bir iki oyuncu gördüm. İki kişi pres yapsa üçüncü katılmadı böylelikle adamlar presimizi çok rahat kırdılar. Oysa organize şekilde pres yapıldığı ender anlarda hep Schalke zorlandı ve top kaybı yaşadı. Takımın kondisyonu biraz iyi olsa, takım biraz organize oynasa adamları darmadağın edeceğiz. Ama Fatih Terim’in takımı iyi oynatamadığı ve organize oynatamadığı açık.

2. Ofansta organizasyon sıfır. Üçgenler sıfır. Ara paslarıyla oturmuş takımların dengesini bozmak sıfır. Sene başından beri bir çok pozisyonumuz rakip sahada boş alan bulmamızla geldi. Geriye çekilmiş, yerini almış takımlara karşı bir tane organize atak yapamıyoruz. Şansa bir iki pas ardarda yapınca çölde su görmüş adama dönüyorum taraftar olarak.

3. Takımın kondisyonu sıfır. Hoca bıraksın bu milli ara işlerini. Premier League’i yakından takip etmesem tamam diyeceğim de adamlar bizden çok daha fazla maç yapıyorlar ayrıca maç başına çok daha fazla koşuyorlar. Oyuncuları dünyanın dört bir yanında oynuyor. Sevgili hocam bu İngiltere’nin havasından mı, adam gibi takım çalıştırmamaktan mı?

Dün söylediğimi tekrar ediyorum. Sorun bu maç değil. Galatasaray Avrupa’da başarılı bir takım değil. Özellikle diş sahada anormal kötü bir takım. Bizim yenilmemiz sürpriz değil. Kalitesiz bir takımız. Bizim hiç bir şekilde organize olamamamız, kondisyonumuzun yetersiz olması ve sahaya karakter koymamamız problem.

Fatih Hoca yeni gelmedi ki, koca bir yaz dönemi geçirdi. Kalitesizlik transfer eksikliği ile açıklanır ama karaktersiz futbol, kondisyonsuzluk ve organizasyon eksikliği açıklanamaz.

Son not: Fatih Hoca bırakana kadar kalmalı. Ama taraftarı eşşek yerine koymasın ve takımı adam gibi oynatsın. Kalitesizlikten yenilelim, bireysel hatalardan yenilelim ama teknik ekibin takımı hazırlamasındaki çok açık eksikleri görmezden gelmeye çalışmayalım. Fatih Terim ve ekibi bu oyunculardan şu anda maksimum verim almıyor. Bu da işin gerçeği.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt