Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Hocam ne yaparsa haklıdır
Arkadandayız Sinyor Terim
Arkadandayız Sinyor Terim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün yazmıştım, maalesef Hoca yine gündem değiştirdi.
Fatih Hocanın bir kez de öz eleştiri yapması lazım.
1. Bu takım organize pres yapamıyor. Maçlarda kaç kez bir oyuncu pres yaparken, çevresinde o prese katılmayan bir iki oyuncu gördüm. İki kişi pres yapsa üçüncü katılmadı böylelikle adamlar presimizi çok rahat kırdılar. Oysa organize şekilde pres yapıldığı ender anlarda hep Schalke zorlandı ve top kaybı yaşadı. Takımın kondisyonu biraz iyi olsa, takım biraz organize oynasa adamları darmadağın edeceğiz. Ama Fatih Terim’in takımı iyi oynatamadığı ve organize oynatamadığı açık.
2. Ofansta organizasyon sıfır. Üçgenler sıfır. Ara paslarıyla oturmuş takımların dengesini bozmak sıfır. Sene başından beri bir çok pozisyonumuz rakip sahada boş alan bulmamızla geldi. Geriye çekilmiş, yerini almış takımlara karşı bir tane organize atak yapamıyoruz. Şansa bir iki pas ardarda yapınca çölde su görmüş adama dönüyorum taraftar olarak.
3. Takımın kondisyonu sıfır. Hoca bıraksın bu milli ara işlerini. Premier League’i yakından takip etmesem tamam diyeceğim de adamlar bizden çok daha fazla maç yapıyorlar ayrıca maç başına çok daha fazla koşuyorlar. Oyuncuları dünyanın dört bir yanında oynuyor. Sevgili hocam bu İngiltere’nin havasından mı, adam gibi takım çalıştırmamaktan mı?
Dün söylediğimi tekrar ediyorum. Sorun bu maç değil. Galatasaray Avrupa’da başarılı bir takım değil. Özellikle diş sahada anormal kötü bir takım. Bizim yenilmemiz sürpriz değil. Kalitesiz bir takımız. Bizim hiç bir şekilde organize olamamamız, kondisyonumuzun yetersiz olması ve sahaya karakter koymamamız problem.
Fatih Hoca yeni gelmedi ki, koca bir yaz dönemi geçirdi. Kalitesizlik transfer eksikliği ile açıklanır ama karaktersiz futbol, kondisyonsuzluk ve organizasyon eksikliği açıklanamaz.
Son not: Fatih Hoca bırakana kadar kalmalı. Ama taraftarı eşşek yerine koymasın ve takımı adam gibi oynatsın. Kalitesizlikten yenilelim, bireysel hatalardan yenilelim ama teknik ekibin takımı hazırlamasındaki çok açık eksikleri görmezden gelmeye çalışmayalım. Fatih Terim ve ekibi bu oyunculardan şu anda maksimum verim almıyor. Bu da işin gerçeği.
Eleştiri getirirken altını doldurup kendi bakış açında sıralamışsın analizlerini..katıldığım noktalar var katılmadığım noktalar var..ama saçma sapan trollük amacıyla yazmayıp sadece futbol açısından konulara değinerek..seviyeli ve usluplu yazdığın için tebrik ediyorum renktaş..Dün yazmıştım, maalesef Hoca yine gündem değiştirdi.
Fatih Hocanın bir kez de öz eleştiri yapması lazım.
1. Bu takım organize pres yapamıyor. Maçlarda kaç kez bir oyuncu pres yaparken, çevresinde o prese katılmayan bir iki oyuncu gördüm. İki kişi pres yapsa üçüncü katılmadı böylelikle adamlar presimizi çok rahat kırdılar. Oysa organize şekilde pres yapıldığı ender anlarda hep Schalke zorlandı ve top kaybı yaşadı. Takımın kondisyonu biraz iyi olsa, takım biraz organize oynasa adamları darmadağın edeceğiz. Ama Fatih Terim’in takımı iyi oynatamadığı ve organize oynatamadığı açık.
2. Ofansta organizasyon sıfır. Üçgenler sıfır. Ara paslarıyla oturmuş takımların dengesini bozmak sıfır. Sene başından beri bir çok pozisyonumuz rakip sahada boş alan bulmamızla geldi. Geriye çekilmiş, yerini almış takımlara karşı bir tane organize atak yapamıyoruz. Şansa bir iki pas ardarda yapınca çölde su görmüş adama dönüyorum taraftar olarak.
3. Takımın kondisyonu sıfır. Hoca bıraksın bu milli ara işlerini. Premier League’i yakından takip etmesem tamam diyeceğim de adamlar bizden çok daha fazla maç yapıyorlar ayrıca maç başına çok daha fazla koşuyorlar. Oyuncuları dünyanın dört bir yanında oynuyor. Sevgili hocam bu İngiltere’nin havasından mı, adam gibi takım çalıştırmamaktan mı?
Dün söylediğimi tekrar ediyorum. Sorun bu maç değil. Galatasaray Avrupa’da başarılı bir takım değil. Özellikle diş sahada anormal kötü bir takım. Bizim yenilmemiz sürpriz değil. Kalitesiz bir takımız. Bizim hiç bir şekilde organize olamamamız, kondisyonumuzun yetersiz olması ve sahaya karakter koymamamız problem.
Fatih Hoca yeni gelmedi ki, koca bir yaz dönemi geçirdi. Kalitesizlik transfer eksikliği ile açıklanır ama karaktersiz futbol, kondisyonsuzluk ve organizasyon eksikliği açıklanamaz.
Son not: Fatih Hoca bırakana kadar kalmalı. Ama taraftarı eşşek yerine koymasın ve takımı adam gibi oynatsın. Kalitesizlikten yenilelim, bireysel hatalardan yenilelim ama teknik ekibin takımı hazırlamasındaki çok açık eksikleri görmezden gelmeye çalışmayalım. Fatih Terim ve ekibi bu oyunculardan şu anda maksimum verim almıyor. Bu da işin gerçeği.
Eleştiri getirirken altını doldurup kendi bakış açında sıralamışsın analizlerini..katıldığım noktalar var katılmadığım noktalar var..ama saçma sapan trollük amacıyla yazmayıp sadece futbol açısından konulara değinerek..seviyeli ve usluplu yazdığın için tebrik ediyorum renktaş..
Tabiki yine 1 Allah kulu taktik, teknik, oyuncu performansı, Feghouli&Maicon sorularını soramadan bir basın toplantısı daha sona erdi.
Evet sadece Gomis gitmesidir. Önde topu tutamiyoruz, forvet istasyonu yok diye.Bak hep ayni seyi konusuyoruz, hadi CL maclarini bir kenara biraktim tamam seviye dedik
Peki sadece bir gomis gitmesi midir takimdaki tum sorun ? Bu takimin kondusyon bunalimi , bu takimda gecen sene tonla yatirim yapilmis bazi adamlarin forma gorememesi , yerlerine selcuklarin sinanlarin sabir testine bizi sokmalari , anlamsiz degisiklikler , sacma sapan oyuna mudahaleler , bitmeyen sakatliklar
Ligde de berbat durumdayiz , gucumuz yok , hic bir dominasyon kuramiyoruz
Ileri uctaki eksiklik resmen herseye gunah kecisi oldu . O kendi icerisinde bir sorun ama tonla baska sorun var
Gecen sezon o kadar zorlu stresli periyodda sakatimiz yoktu , simdi adelesi atmayan yok
Bu seyimin takimim yüzünden pestilimiz cikti. Aslinda bu oyuncu topluluguna degmez de, arma isteöyle şeyler
yaşattın ki
uğrunda
ölmeye değer
Çok teşekkürler. Ben arada sırada gerektiğinde eleştiri yaparım bazen haklı bazen haksız olarak. Ama Fatih Hoca’nın hep bu takımda kalmasını isterim. Hocayı asla trollemem çünkü Galatasaray tarihinin en önemli bir kaç isminden biridir ve bu ülkeye Avrupa kupası getirmiştir. Sevapları hatalarından çok çok yukarıda. Bence en büyük eksiği öz eleştiri yapmaması.
Yoksa Nagatomo, Fernando, Emre Akbaba vs. İyileşince ve devre arası yapabilirlerse Feghouli gidip forvet alırlarsa bu takım yine şampiyon olacak. Bakmayın kadromuz Türkiye’deki her takımdan çok daha iyi. İki problem sakatlar ve forvet eksiği.
geçen sene şampiyonluğa giderken bu denli kötü oynamıyorduk bence..bir kaç maçta kötü oyunumuz oldu evet ama genelde geçen seneki oyunumuz iyiydi bu kadar gömmeye gerek yok..anadolu takımlarına karşı zorlandığımız zamanlar oldu ama son dakikaya kadar reaksiyon gösterdik bir çok maçta..ki geçen sene fernando ve ndiaye olmadan başladık ikinci yarıya..aylardır oynamayan donktan faydalandık..geçen sene özellikle derbilerde çok akıllı oynadık ve hem oyun hem skor üstünlüğünü elde ettik..kadıköydeki fener maçında bile galibiyeti kaçıran taraf biz olduk..bu basının soru sormasına niye taktınız onu da anlamadım ben..heleki şu an ki medya çoğunlukla tüpçü tayfasının medyası...zaten biz hatalar eksikler ne görüyoruz..fatih hocadan tutun teknik ekibe yönetime kadar yapılan hatalar zaten bariz değil mi..muhabir sorsa ne sormasa ne..selçuk konusunda sözleşme yenilemesi yapmazlar umarım..çok büyük hata olurSorsa ne olacak ya adamları fırçalayacak soruya da cevap vermeyecek bilmiyoruz sanki:d Sonra mahalle kabadayısı diyince küfür ediyor bütün taraftar fenere, hayır edin de adama korkudan soru soramıyorlar. Yardımcı antrenörleri, transfer sorumlusu, scout ekibi hepsi kendi biatçısı. Başarısızlığı kime yazacağız bi anlasam zaten. Geçen sene şampiyon olduk ama kötü oynuyorduk yine, böyle gitmez dedik bu sene daha kötüye gitti. Takımın adım atacak hali kalmıyor 2.yarılarda bu da enteresan. Bi de sene sonu Selçuk'la sözleşme uzattırırsa ne gülerim valla.
Acaba sampiyonlar liginin 26 senelik organizasyonunda su asagidaki olayin ikinci ornegi var midir
Ekli dosyayı görüntüle 32237