Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Celil yunusu oynatsak ne kaybederiz bu oyuncular hicmi özel antrenör u özel çalışma programı olmaz

Babanız Galatasaray

Celil ile Yunus'u kaybederiz. Ozan iyi oynarken ilk hatasında denmeyen kalmadı. Hazır olmadığı düşünülen Celil ile Yunus'a neler yapılır kim bilir. Ben isterim esasında hazır olmasalar da sahada pişsinler. Hata yaptıklarında da sinirlenmem. Ama sadece kazanmayı seven zamane taraftarı için geçerli olmuyor bu.

BUNU antrenmanlarda sürekli çalışıyoruz, (Mane’nin Arsenal’e attığı golde) hakem maalesef olayı tam algılayamadı. Bir oyuncumuzu bilinçli olarak yarım vücut ofsayta sokuyoruz, diğeri gelip golü atıyor. Uygulamada başarılı olduğumuz için mutluyum (Jurgen Klopp).
Terimin bilhassa bu son gelişinde bize hücum taktiği varyasyonu öğrettiğine denediğine pek inanmıyorum. Başka bir haberde sarri taç çalışması yaptırıyormuş izledim. Tamam sevgili hocam rakip kancık hakem şerefsizdi kabul de farkını belli et

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

BUNU antrenmanlarda sürekli çalışıyoruz, (Mane’nin Arsenal’e attığı golde) hakem maalesef olayı tam algılayamadı. Bir oyuncumuzu bilinçli olarak yarım vücut ofsayta sokuyoruz, diğeri gelip golü atıyor. Uygulamada başarılı olduğumuz için mutluyum (Jurgen Klopp).
Terimin bilhassa bu son gelişinde bize hücum taktiği varyasyonu öğrettiğine denediğine pek inanmıyorum. Başka bir haberde sarri taç çalışması yaptırıyormuş izledim. Tamam sevgili hocam rakip kancık hakem şerefsizdi kabul de farkını belli et

Kloop van dijk de forvete gönderdi Kızılyıldız maçında bunun hakkında ne düşünüyorsun

Babanız Galatasaray

Barca bunu senelerdir yapıyor.
Üstelik öyle yarım vücut filanda değil baya baya 1 -2metre yaparak savunma dengesini alt üst edip kafa karışıklığı yaratarak başka oyuncuyu arkadan kaçıriyorlar
Bir oyuncu sürekli ofsayta gir cik-gir cik yapıyor ortasahadakiler de arkada üçgen pas yaparken başka bir oyuncuyu aradan kaçırıp kaleci ile baş başa bırakıyorlar.

Bizimkiler bırakın bunu yapmayı daha yanındaki arkadaşına boş alan açmaktan veya 2 metreye isabetli pas atmaktan bihaber.
Teknik heyet zaten idmanlari lay lay lom ,doğum günü ,mangal filan diyerek geçiriyor.
Günümüz futboluna adapte ve takipte olan bir tane teknik ekip elamanımiz yok.
Sonra da; yok hakem yok fenerasyon diye gündem değiştirip birde utanmadan zam alıyorlar.

Hocanın ekibinde sadece ümit ve Hasan yok. İlla ki gol ve hücum çalışması yaptırılır ama gözle görülür bir fark yok Galatasaray ile diğer süper lig takımları hep yavaş ve aynı atak denemeleri. Barca çok uç bir örnek olmuş bize roma yada lazio kadar zengin hücum planımız olsun yeter.

Ne rezil bir goruntu bu ya ? Bizi medeniyete kucuk dusuren hareketler

Avrupada bu yapilir mi allah askina , sanki anadoluda bir sehirdeymis gibi davraniyor kendinde degil herhalde
sacmalama. Hoca HAKLI OGLU HAKLI burada. Kadin hocaya ALANINDA cekil diyor. Öyle bir hakki yok. sen cekil baska yerden cek. Hocalari alanindan yollayamazsin

Bravo.. Cok önemli bir konuyu yazmışsın.. Ben bunu surekli yazıyorum ama senin gibi sade, örnekleme yaparak anlatmamıştım..

Takımın fizik-kondusyon problemini sokaktaki bebeler bile artık göruyor ama degişen birsey yok..

Takım özel antremanlar yapmıyor. Bu tip, rakibi şaşırtan, kontropiyede bırakan şeyler hiç denenmiyor.. Sen ofsayt ve taç çalışmasından bahsetmişsin.. Bizim taçlarımız, kornerlerimiz, frikiklerimiz, hatta penaltılarımız boşa gidiyor.

Bunu 50 kere yazdık.. Hoca bildiğinden şaşmıyor. Biz burada eleştirince de bizde Terim nefreti oldugu iddia ediliyor.. :(((

Galatasaray Ş. Liginin en az koşan takımi
Bizim ligde de sondan 4 ncü

Babanız Galatasaray

Scott Piri'yi getir hocam da şu takım az koşsun yahu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt