Son zamanlarda özellikle forumda çokca gördüğüm yorumlardan ötürü kısa bir şey demek istiyorum sizden de görüş almak istiyorum
Kadro darlığı,benchte oyuncu bulunamaması sorunsalı,sakatlıklar ve cezalılar sonucu elde kısıtlı sayıda oyuncu var.
Elimizde oynatacak tek bir forvet oyuncusunun olmaması sebebiyle Sinan'ın oynaması, orta sahada mecburen Selçuk'un oynaması gibi durumlarla karşı karşıyayız. Buna rağmen Terim'in prensi Sinan, Terim'in as adamı Selçuk, yeter inatçı terim gibi yorumlar cidden çok gıcığıma gitmeye başladı ?
Selçuk; Donk,Fernando,Belhanda,Emre,Ndiaye varken hangi maça 11 başladı ?
Sinan ne zaman hocanın prensi oldu ?
Forvette bu zamana kadar kimler denendi ? Terim de zaten bir arayış içinde olmadı mı bu zamana kadar ?
Kim oynasın ? Henry mi oynadı, Muğdat mı oynadı, Rodriques mi oynadı, Feguli mi antremanda denendiği haberleri vardı, yetmedi Maicon,Donk bazı maçlarda ikili forvet oynadı. Daha kimi denesin adam ?
Forvette direk Ali Yavuz'u ortasaha da direk Celil'i oynatarak çocukların canını mı yaksın ?
Anlamıyorum bu takıma defans isteyen Terim ama olmayınca Ozan'ı yaratıp milleti susturan da Terim ona rağmen eleştiriliyor
Forvete 2 adam isteyen Terim alınmayınca sene başından beri bir şeyler deneyen de Terim ona rağmen Terim eleştiriliyor.
Saha içinde forumda yazılan tüm varyasyonlar denendi nerdeyse ama bu oyuncularla bu oynanıyor yahu ?
Takım az koşuyor diye eleştirilir, bu sakatlıklar ne diye eleştirilir ancak bunları oynatıyorsun diye eleştirilmez. Bunları oynatıyorsun diyenlerin bunun yerine şunu oynat diye bir seçeneğinin olmadığı (hatta 10 kişi çıksak daha iyi ya xd gibi yorumaların olduğu) bir ortamda devre arasına kadar bir şekilde idare etmemiz lazım.
Orda da sorunlar çözülmezse o zaman eleştiri bombardımanı başlar.