Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fizik futbolda çok önemli ama üstün bir teknik ve oyun bilgisi bu dezavantajı ortadan kaldırabilir. Bkz Modric.

Abdülkadir de ortasahaya geçmeli bence.

Modricin fiziki kötümü yani? Adam vucuduna kullanmayi biliyor ve 32 yasindaki halin bile daha dinamik sayilir ve yüksek kondisyonu var.

Hoca bence Yönetime ayar yapmayi birakmali. Herkes görüyor Erenin bir halte yaramadigini. Bence resmen forvet alamadik diye onu 90 dakika oynatiyor, yönetime bakin tek forvetimiz bu rezil bu adamla nasil sampiyon oluyum sinyali yollamak icin.

Rakip defansi acmis Yunusu niye Erenin yerine sokmuyorsun ve kontra ataka düsgün oynamiyorsun? Celili niye tek basina orta sahada birakiyorsun? Bizim kadroda anca Fernando orta sahanin dengesini tek basina saglar. Hele Ömer gibi, arkaya bosluk birakan sol bek yakininda oynuyorsa, Celili orta sahada tek basina birakmak resmen Kamikaze aksiyonuydu.

hocaya tek eleştirim var zaten bunda da herkes hemfikir takım fizik kondisyon olarak rezalet durumda hoca fizik hocası almayarak bu sezon en büyük hatasını yaptı

takım koşsa mücadele etse ama gol olmasa hocaya elestiri zaten olmazdı ama bizim oyuncular dk 50 deyınce götünde soluyor

Şimdi şunu atlamayalim takım hiç hazırlanmamis bu olaylar olmasa terim şu anda tefe konuluyordu
Gerçekten çok şanslı bir insan hoca takım üzerinde hiçbir dokunuşu olmadığı senede yine kahraman ilan edildi
Teknik taktik mental ve fiziksel olarak çok kötü durumda takim keşke transfer ve kavga konusunda bu işi profesyonel lere bırakıp takıma odaklansaydi
Aysal dönemi ikinci yılında da aynı şeyler sirayet etmiş saha içinden çok saha dışı hareketler konuşulmuş takımda

Galatasaray Düşmanlarının .........

Allah nasip edip sampiyon olursak bir kac kisi mentionlayip ortaya yem olarak atacagim.

Gittiginden sonra en buyuk terim dusmanlarindan birisiydim malum olaylardan dolayi. Dondukten sonra en buyuk destekcilerinden birisi oldum. Neden? Cunku adam bizim efsanemiz, en buyuk en cok basarilari o nunla yakaladik. Gecen sezon lig tarihinin en zor yarisini kazandik. Bu sezon ffp,tff,mhk,pfdk alayi karsimizda. Cokmu kolay bunlarla mucadele etmek?

Tek elestirim fizik olarak berbat durumda olmamiz

U. Güzel haklı çıkacak eninde sonunda ama timingde sıkıntı yaptı.

Edit: Döviz yatırım başlığı yerine buraya yazmışım utanç vesikası olarak burada dursun.

Son düzenleme:
Fener maçından önceki bir ay boyunca da takım top mop oynamıyordu. En son Kasımpaşa ve Lokomotiv maçlarında iyi oynamıştı takım ve sonra bir anda nasıl oluyorsa sert düşüşe geçti. Arada bir Porto maçında biraz iyi oynadık onda da oynamasak daha iyiydi. İyi oynamayıp da kaybetsek bu kadar üzülmezdim. O kadar pozisyona girip atacak bir tane adamın yok. Şampiyon liginde oynuyorsun boş kaleye atacak oyuncun yok. Atamayana atarlar oldu saçma sapan bir gol yeyip kaybettik. Ondan sonra da bir daha belimiz doğrulmadı zaten. Maç kazansak da ite kaka kazandık. Tam fener maçında kendimize geliyoruz galiba derken zoru başarıp 2-0'dan bu leş fenere maç verdik, yetmedi provokasyona geldik ve neredeyse takımın yarısını kaybettik.

Yani Fatih Hoca'nın mazeretleri var da o kadar da değil. Tamam Stoper ve Santrafor istedi salak yönetim alamadı kabul. Bu mazereti sadece CL için kabul edebilirim. Lig için kabul etmem. Ha takımın kondisyonu iyidir, çatır çatır mücadele eder topunu oynar ama golcüsü olmadığı için gol atamaz berabere kalır yenilir vs... öyle bir durumda yok. Takımın kondisyonu yerlerde ve ne oynadığı belli değil. Yaz hazırlık kamplarında bu takım ne çalıştı aga? Darbeye bağlı olmayan bunca sakatlığın sebebi nedir? Hocanın bu sorulara cevap vermesi ve çözümü üretmesi gerekiyor.

Hakemi federasyonu falan öyle gizli mizli değil bildiğin aleni Galatasaray ve Fatih Terim düşmanlığı yapıyor kabulümdür lakin zayıf gördükleri için bu derece aleni bir şekilde saldıracak cüreti bulabiliyorlar. Biz bu sezon neden bu kadar zayıf düştük? Yerini doldurmadan 30 gol atmış adamı neden gönderdik? Belhanda, Feghouli, Maicon vs... gibi adamları neden pazarlayamadık da Gomis'i gönderdik? Belhanda, Sinan vs... gibi adamlara neden bu kadar güvenildi? Selçuk denen halı sahada top oynayacak mecali kalmamış adamı hala daha oynatmak ısrarı nedendir? Altyapıdan şu ölmüş bitmiş Selçuk kadar top oynayacak adam çıkaramıyorsak o altyapı ne işe yarar? Bir Ozan kurtarmaz bu işi.

Velhasıl kelam Bjk maçındaki takım çok farklı bir görüntü vermeli ve oradan istediğini alıp çıkmalı. Ha çıkamıyorsa dahi öyle geçen seneki Bjk deplasmanındaki gibi aciz bir takım görmek istemiyorum. Yoksa Allah muhafaza geçen seneki gibi ucuz kurtaramayabiliriz. Umarım hocanın bir planı vardır.

Katılmamak mümkün değil. Şu sakatlıklar özellikle. Bunun açıklaması olmalı!

Allah nasip edip sampiyon olursak bir kac kisi mentionlayip ortaya yem olarak atacagim.

Gittiginden sonra en buyuk terim dusmanlarindan birisiydim malum olaylardan dolayi. Dondukten sonra en buyuk destekcilerinden birisi oldum. Neden? Cunku adam bizim efsanemiz, en buyuk en cok basarilari o nunla yakaladik. Gecen sezon lig tarihinin en zor yarisini kazandik. Bu sezon ffp,tff,mhk,pfdk alayi karsimizda. Cokmu kolay bunlarla mucadele etmek?

Tek elestirim fizik olarak berbat durumda olmamiz
Her hafta terimcılerını mentionlayıp rezil skorları yuzlerıne vuralım o vakıt

Merak ettiğim tek birşey var hoca acaba oyuncuların tel tel dökülmesinden dolayı hiç özeleştiri yapıyor mu kendince.

sent via GSC

Merak ettiğim tek birşey var hoca acaba oyuncuların tel tel dökülmesinden dolayı hiç özeleştiri yapıyor mu kendince.

sent via GSC

Birader ben 3 gunde bir forumun geneline aykiri mesaj atmak konusunda oz elestiri ne kadar yapiyorum , sen forum polisligi yapar gibi engellemek yerine satasma huyunda oz elestiri yapiyor musun senelerdir

O yuzden demiroren de , cengiz de , terim de anca o kadar oz elestiri yapiyordur

her mac hakem mı sacmalıyor? bu sene 1 tane ıyı mac oynamıs takım gelıp bunları konusacagınıza tff ile birlıkte hocayı aklıyorsunuz
Recep aynisini sneijder icin melo icin yaptin, sonuc bok oldu iki mevki kac senedir.
Terim gitti 4-5 hoca geldi alayi sicti. Bazi seylere güveneceksin.
Dedigim gibi terimin sucu yok mu? Tabiki var hemde cok. Yinede bu durum sacma sapan resmen savas hal almis bir durum var bize karsi

Birader ben 3 gunde bir forumun geneline aykiri mesaj atmak konusunda oz elestiri ne kadar yapiyorum , sen forum polisligi yapar gibi engellemek yerine satasma huyunda oz elestiri yapiyor musun senelerdir

O yuzden demiroren de , cengiz de , terim de anca o kadar oz elestiri yapiyordur

Salak mısın yav. Teknik direktör müyüm ben de aramız da alaka kuruyorsun.

sent via GSC

Salak mısın yav. Teknik direktör müyüm ben de aramız da alaka kuruyorsun.

sent via GSC

Mal gibi konusma buyuk sef , insan olan yaptigi yanlislari bilse de oz elestiri duygusundan cogunlukla yoksundur , bu en basit isten en buyuk devlet isine dek boyledir

Senle benim yapmadigimizi cengiz ile terim de yapmiyor iste

Mal gibi konusma buyuk sef , insan olan yaptigi yanlislari bilse de oz elestiri duygusundan cogunlukla yoksundur , bu en basit isten en buyuk devlet isine dek boyledir

Senle benim yapmadigimizi cengiz ile terim de yapmiyor iste
Ben normal bir vatandaşım Terim ise Türkiyenin en büyük kulübünün teknik direktörü hatta sadece teknik direktörden de ötesi. Aramızda o kadar da fark olsun yani, benim sorumluluğum ile onun sorumluluğu aynı mı.

sent via GSC

Ben normal bir vatandaşım Terim ise Türkiyenin en büyük kulübünün teknik direktörü hatta sadece teknik direktörden de ötesi. Aramızda o kadar da fark olsun yani, benim sorumluluğum ile onun sorumluluğu aynı mı.

sent via GSC

Degil . Ama insan dogasi bu , trump dunyanin en guclu insani ama yaptigi sacmaliklari 3 yasindaki cocuk yapmaz . Terim sana hatalarindan ders alip , etrafini dinleyen oz elestiri yapan bir insan imaji veriyor mu

Senelerdir bu futbolu izlersin , icindesin , bana durup durup yasadigi ulkeyi tanimiyor diyorsun , terim i taniyamadin mi 15 senedir

Bugun haberi okudum.. Atiker Konyaspor ile oynanan maçta Galatasaray, koşu mesafesinde rakibinden 8.4 km. fark yemiş.. CL de zaten koşu mesafelerinde surekli sonuncuyuz.. Bunu FT açıklasın önce.. Bu takım neden boyle? Neden kondusyon 60. dakikada bitiyor? Neden adale sakatlıkları oluyor? Neden bu takımın bir sistemi yok? Neden duran topları çok kotu kullanıyoruz? Neden, neden, neden?? Bir macta hakem hata yaptı diye hakeme yuklenmek kolay.. :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt