Fener maçından önceki bir ay boyunca da takım top mop oynamıyordu. En son Kasımpaşa ve Lokomotiv maçlarında iyi oynamıştı takım ve sonra bir anda nasıl oluyorsa sert düşüşe geçti. Arada bir Porto maçında biraz iyi oynadık onda da oynamasak daha iyiydi. İyi oynamayıp da kaybetsek bu kadar üzülmezdim. O kadar pozisyona girip atacak bir tane adamın yok. Şampiyon liginde oynuyorsun boş kaleye atacak oyuncun yok. Atamayana atarlar oldu saçma sapan bir gol yeyip kaybettik. Ondan sonra da bir daha belimiz doğrulmadı zaten. Maç kazansak da ite kaka kazandık. Tam fener maçında kendimize geliyoruz galiba derken zoru başarıp 2-0'dan bu leş fenere maç verdik, yetmedi provokasyona geldik ve neredeyse takımın yarısını kaybettik.
Yani Fatih Hoca'nın mazeretleri var da o kadar da değil. Tamam Stoper ve Santrafor istedi salak yönetim alamadı kabul. Bu mazereti sadece CL için kabul edebilirim. Lig için kabul etmem. Ha takımın kondisyonu iyidir, çatır çatır mücadele eder topunu oynar ama golcüsü olmadığı için gol atamaz berabere kalır yenilir vs... öyle bir durumda yok. Takımın kondisyonu yerlerde ve ne oynadığı belli değil. Yaz hazırlık kamplarında bu takım ne çalıştı aga? Darbeye bağlı olmayan bunca sakatlığın sebebi nedir? Hocanın bu sorulara cevap vermesi ve çözümü üretmesi gerekiyor.
Hakemi federasyonu falan öyle gizli mizli değil bildiğin aleni Galatasaray ve Fatih Terim düşmanlığı yapıyor kabulümdür lakin zayıf gördükleri için bu derece aleni bir şekilde saldıracak cüreti bulabiliyorlar. Biz bu sezon neden bu kadar zayıf düştük? Yerini doldurmadan 30 gol atmış adamı neden gönderdik? Belhanda, Feghouli, Maicon vs... gibi adamları neden pazarlayamadık da Gomis'i gönderdik? Belhanda, Sinan vs... gibi adamlara neden bu kadar güvenildi? Selçuk denen halı sahada top oynayacak mecali kalmamış adamı hala daha oynatmak ısrarı nedendir? Altyapıdan şu ölmüş bitmiş Selçuk kadar top oynayacak adam çıkaramıyorsak o altyapı ne işe yarar? Bir Ozan kurtarmaz bu işi.
Velhasıl kelam Bjk maçındaki takım çok farklı bir görüntü vermeli ve oradan istediğini alıp çıkmalı. Ha çıkamıyorsa dahi öyle geçen seneki Bjk deplasmanındaki gibi aciz bir takım görmek istemiyorum. Yoksa Allah muhafaza geçen seneki gibi ucuz kurtaramayabiliriz. Umarım hocanın bir planı vardır.